Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aslen Kastamonulu’yum. Kanlıca candır.Sorma bulamadık zaten yağmur yağdı ama güneş açmadı olmayacağı belliydi bir tane kanlıca buldum ama üzülmedim en azından spor oldu benim için . İl olarak karabükteyim bizim buralarda hep bu vakitlerde meşhur aktivitemizdir![]()
çok geçmiş olsun canımCanım kusura bakmayın bu aralar o kadar yogunum ki hep unutuyorum önce küçük oğlan çok hasta oldu onla uğraştım o tam iylesmeden şuan ben çok hastayım rahimde şiddetli k@nama var doktorlar tahlil falan yaptı pazartesi @meliyat olabilirim![]()
Çok geçmiş olsunCanım kusura bakmayın bu aralar o kadar yogunum ki hep unutuyorum önce küçük oğlan çok hasta oldu onla uğraştım o tam iylesmeden şuan ben çok hastayım rahimde şiddetli k@nama var doktorlar tahlil falan yaptı pazartesi @meliyat olabilirim![]()
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin. İstersen bir süre ara verebilirsin buraya sorun değil önemli olan sağlığınCanım kusura bakmayın bu aralar o kadar yogunum ki hep unutuyorum önce küçük oğlan çok hasta oldu onla uğraştım o tam iylesmeden şuan ben çok hastayım rahimde şiddetli k@nama var doktorlar tahlil falan yaptı pazartesi @meliyat olabilirim![]()
Çok sağol canım devam etmek istiyorum aslında bı yarın duruma bakicamGeçmiş olsun canım Allah şifa versin. İstersen bir süre ara verebilirsin buraya sorun değil önemli olan sağlığın
Bende bu uzaktan gelen güzellik kim diyordum1 saat yürüdümm geldim minik
Bana bakıyorsan![]()