• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Teşekkür ederim kızlar negatif galiba çok düşük bir değer D u t D u t
Hayırlı zamanda gönlüne göre olsun inşallah. Allahın izniyle. Zor bilirim. Ama tevekkülde teslimiyette huzur var canım. Zaten öylesin biliyorum ama bazen duymak iyi gelir. Bugünleri de unutturacak çok daha güzel günlerin olsun

Hayırlı zamanda gönlüne göre olsun inşallah. Allahın izniyle. Zor bilirim. Ama tevekkülde teslimiyette huzur var canım. Zaten öylesin biliyorum ama bazen duymak iyi gelir. Bugünleri de unutturacak çok daha güzel günlerin olsun
Amin amin inşallah canım vakti zamanı ne zamansa o zaman olsun

Cuma günü tartı günümüz. İstersen o gün ya da hemen başlamak istersen yarın sabahtan tartı fotoğrafı atabilirsin 🌸 ama yüzde alıyoruz bilirsin. Yarın atarsan cumaya kadar 4 günlük yüzde almış olursun
Tamam, ben yarın sabah tartılıp başlıyorum o zaman.

Pazar günü
Sabah 10:00 üç dilim ekmek boyutunda köy ekmeği yumurtalı kizartirim peynir zeytin yeşillik

Ara (provada) sade türk kahvesi bı minik diyet dışı

15:30 (Annemlerde)
Acılı fasulye kavurması domates peynir biraz yine köy ekmeği yedim 🫣

20:00 ( düğündeydik yine😬)
3 kaşık tavuk sote biraz salata yedim digerlerine dokunmadım

Pazartesi Menü

11:00
Mantarlı omlet yeşillik peynir bir dilim tm buğday ekmeği

Arada sade türk kahvesi bitki çayı içtim

17:20
Bu kase kıymalı kuru fasulye bı tabak salata

Spor 30dk gwjo yaptım

espressoc espressoc

Amin amin inşallah canım vakti zamanı ne zamansa o zaman olsun
Sana ne desem ne yazsam şuan senin içindeki duyguları bastirmayacak
Yeni aşılama yaptırıp negatif aldığım günün ertesi günlerden bir gündü galiba
Kv merdivenlerde elinde bi tabak yemek hayırdır anne kime götürüyorsun dedim
X eltin hamile kokmustur ona götürüyorum dedi
Ben şok bende girdim onunla birlikte kadın ağlıyor ben istemiyorum diye iki çocuğum var nasıl oldu korunurken diye bi kaç gün sonra aldırdı
Allah'ım affetsin eve çıkıp ağlamıştım Allah'ım o istemediği halde ona veriyorsun bana vermiyorsun diye çok ağladım

Bunun gibi çoğu seylerle imtihan oldum
Gözlerim doldu şuan hepsi film şeridi gibi geçti

Rabbim sana çifter çifter hayırlısını kolaylıkla nasip etsin 🤲 sana kocaman sarılıyorum 🫂

Cuma cumartesi pazar sanki sağlıklı beslenemedim hepsi çöp oldu gibi geliyor
Cumartesi sabahı diyetisyen kontrolüm var
Kasimin 1 son kontrol alıp Kasım sonunda randevu alacağım
Sünnet düğünü dolasiyla yoğun bir ay olacak
Buraya devam ederim ama ❤️

Canım çok teşekkür ederim mesajın için. Maalesef ki insanlar bu konuda çok çok acimasiz. Bile isteye canini acitiyorlar. Ben de iki kez tüp bebek iki kez aşılama aylarca ilaç tedavisi gördüm hiçbirinden bir sonuç alamadım. Sürecimi yaşadıklarımı bilenler bir kere bile halimi hatırımı sormak yerine üstüne tuz bastı yaramin. Hiçbir zaman sorulmadı ilgilenilmedi merak edilmedi herkes çok bencil sadece kendini düşünüyor ben artık o yüzden herkesten beklentimi sıfıra indirdim gebe kalırsam bile kimseye söylemeyecm. En yakın arkadaşlarım gebe kaldıklarında onların gebeliğini kıskanırım diye benimle aralarına mesafe koydular bariz bir şekilde bunu hissettirdiler çok zor şeyler gerçekten de. Ama geçecek geçmez dediğimiz her şey gibi bu da geçecek geriye yaşattıkları kalacak
Sana ne desem ne yazsam şuan senin içindeki duyguları bastirmayacak
Yeni aşılama yaptırıp negatif aldığım günün ertesi günlerden bir gündü galiba
Kv merdivenlerde elinde bi tabak yemek hayırdır anne kime götürüyorsun dedim
X eltin hamile kokmustur ona götürüyorum dedi
Ben şok bende girdim onunla birlikte kadın ağlıyor ben istemiyorum diye iki çocuğum var nasıl oldu korunurken diye bi kaç gün sonra aldırdı
Allah'ım affetsin eve çıkıp ağlamıştım Allah'ım o istemediği halde ona veriyorsun bana vermiyorsun diye çok ağladım

Bunun gibi çoğu seylerle imtihan oldum
Gözlerim doldu şuan hepsi film şeridi gibi geçti

Rabbim sana çifter çifter hayırlısını kolaylıkla nasip etsin 🤲 sana kocaman sarılıyorum 🫂

Selam herkese aslında bugün motivasyona çok ihtiyacım vardı ama vakit bulup da giremedim buraya neyseki kazasız atlattım bugünü
Sabah diyete uygun kahvaltimi yaptım
Arada kahve yanında tam buğday unundan yapılmış kurabiye yedim küçük iki tane(ev yapımı)
Akşam kırmızı pancar salatası yoğurtlu
2 tane köfte 2 kaşık mantı
Sabah 45 dk kadar yürüdüm
espressoc espressoc Chocolita Chocolita

Eklentiler

• 17603846619817211269724890164167.webp
    17603846619817211269724890164167.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 3
İyi geceler kızlar 🦋
Sabah omlet 2 dilim ekmek 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi

Akşam bol limonlu salata türlü 4-5 YK makarna

Şu miktarı 1.5 lt
Adım 5.6 k

Chocolita Chocolita espressoc espressoc
Kızlar sonunda erteleye erteleye marsa kadar giden spor motivasyonumu Mars'tan geri döndürdüm bugün 40 dakika sporumu yaptım çok şükür 😌

Eklentiler

• 1000039888.webp
    1000039888.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 2
Canım çok teşekkür ederim mesajın için. Maalesef ki insanlar bu konuda çok çok acimasiz. Bile isteye canini acitiyorlar. Ben de iki kez tüp bebek iki kez aşılama aylarca ilaç tedavisi gördüm hiçbirinden bir sonuç alamadım. Sürecimi yaşadıklarımı bilenler bir kere bile halimi hatırımı sormak yerine üstüne tuz bastı yaramin. Hiçbir zaman sorulmadı ilgilenilmedi merak edilmedi herkes çok bencil sadece kendini düşünüyor ben artık o yüzden herkesten beklentimi sıfıra indirdim gebe kalırsam bile kimseye söylemeyecm. En yakın arkadaşlarım gebe kaldıklarında onların gebeliğini kıskanırım diye benimle aralarına mesafe koydular bariz bir şekilde bunu hissettirdiler çok zor şeyler gerçekten de. Ama geçecek geçmez dediğimiz her şey gibi bu da geçecek geriye yaşattıkları kalacak
Üzme kendini bu da bir imtihan. İnsanlar hiç umudu yokken defalarca deneyip hamile kalıyor kucağına alıyor evladını. Sen de bir gün alacaksın Allah’ın izniyle, ümidini kaybetme. Tüp bebek yapıp korunmayıp hamile kalan var. Yaşın daha genç, acelen yok rahat ol biraz.

Back
X