- 16 Aralık 2019
- 21.695
- En iyi cevaplar
- 1
- 85.511
- 598
- 32
BendeBende aynı durumdayım. Fabrika ayarlarına dönmem lazım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BendeBende aynı durumdayım. Fabrika ayarlarına dönmem lazım
Hayırlı zamanda gönlüne göre olsun inşallah. Allahın izniyle. Zor bilirim. Ama tevekkülde teslimiyette huzur var canım. Zaten öylesin biliyorum ama bazen duymak iyi gelir. Bugünleri de unutturacak çok daha güzel günlerin olsunTeşekkür ederim kızlar negatif galiba çok düşük bir değerD u t
Aynı nick olması lazım, değiştirmedim.Merhabalar. Yeniden derken eski nick neydi acaba
Amin amin inşallah canım vakti zamanı ne zamansa o zaman olsunHayırlı zamanda gönlüne göre olsun inşallah. Allahın izniyle. Zor bilirim. Ama tevekkülde teslimiyette huzur var canım. Zaten öylesin biliyorum ama bazen duymak iyi gelir. Bugünleri de unutturacak çok daha güzel günlerin olsun
Cuma günü tartı günümüz. İstersen o gün ya da hemen başlamak istersen yarın sabahtan tartı fotoğrafı atabilirsinAynı nick olması lazım, değiştirmedim.
Hayırlı akşamlar canım. Nasılsın?Hayırlı akşamlar kızlar
Regl oldum Sabah menulerimi paylaşıyorum hemen geçmiş okuyamadım
Tamam, ben yarın sabah tartılıp başlıyorum o zaman.Cuma günü tartı günümüz. İstersen o gün ya da hemen başlamak istersen yarın sabahtan tartı fotoğrafı atabilirsinama yüzde alıyoruz bilirsin. Yarın atarsan cumaya kadar 4 günlük yüzde almış olursun
Biraz daha iyiyim diyeyim çok tşk ederim canımHayırlı akşamlar canım. Nasılsın?
Sana ne desem ne yazsam şuan senin içindeki duyguları bastirmayacakAmin amin inşallah canım vakti zamanı ne zamansa o zaman olsun
Sana ne desem ne yazsam şuan senin içindeki duyguları bastirmayacak
Yeni aşılama yaptırıp negatif aldığım günün ertesi günlerden bir gündü galiba
Kv merdivenlerde elinde bi tabak yemek hayırdır anne kime götürüyorsun dedim
X eltin hamile kokmustur ona götürüyorum dedi
Ben şok bende girdim onunla birlikte kadın ağlıyor ben istemiyorum diye iki çocuğum var nasıl oldu korunurken diye bi kaç gün sonra aldırdı
Allah'ım affetsin eve çıkıp ağlamıştım Allah'ım o istemediği halde ona veriyorsun bana vermiyorsun diye çok ağladım
Bunun gibi çoğu seylerle imtihan oldum
Gözlerim doldu şuan hepsi film şeridi gibi geçti
Rabbim sana çifter çifter hayırlısını kolaylıkla nasip etsinsana kocaman sarılıyorum
![]()
Seninde öyleBiraz daha iyiyim diyeyim çok tşk ederim canımvarlığın çok güzel
![]()
Üzme kendini bu da bir imtihan. İnsanlar hiç umudu yokken defalarca deneyip hamile kalıyor kucağına alıyor evladını. Sen de bir gün alacaksın Allah’ın izniyle, ümidini kaybetme. Tüp bebek yapıp korunmayıp hamile kalan var. Yaşın daha genç, acelen yok rahat ol biraz.Canım çok teşekkür ederim mesajın için. Maalesef ki insanlar bu konuda çok çok acimasiz. Bile isteye canini acitiyorlar. Ben de iki kez tüp bebek iki kez aşılama aylarca ilaç tedavisi gördüm hiçbirinden bir sonuç alamadım. Sürecimi yaşadıklarımı bilenler bir kere bile halimi hatırımı sormak yerine üstüne tuz bastı yaramin. Hiçbir zaman sorulmadı ilgilenilmedi merak edilmedi herkes çok bencil sadece kendini düşünüyor ben artık o yüzden herkesten beklentimi sıfıra indirdim gebe kalırsam bile kimseye söylemeyecm. En yakın arkadaşlarım gebe kaldıklarında onların gebeliğini kıskanırım diye benimle aralarına mesafe koydular bariz bir şekilde bunu hissettirdiler çok zor şeyler gerçekten de. Ama geçecek geçmez dediğimiz her şey gibi bu da geçecek geriye yaşattıkları kalacak