Selam kızlar yazamadım dünden beri. Ovülasyon günlerimdeyim ve yine bu ay da nasıl olsa olmayacak perileri geldi. Kafaya takma, araştırma yapma, başından geçenleri okuma derken yine bi umutsuzluğun içine sürüklendim bugünlerde. O yüzden leslie falan da yapamadım iki gündür. Okudukça motive olmam gerekirken cımbızla lafları çekip olumsuz yanları okuyorum ve bundan çok yoruldum kızlar. Dün full diyet dışıydım. Evet bahane diyebilirsiniz ama bu zamana kadar bu yemekleri de mutlu olmak için yediğimiz de bir gerçek maalesef
Chocolita
Neyse artık bunları bi kenara bırakacağım tekrardan eski düzene döneceğim. Akşam eve gidince leslie yapıcam
espressoc
canım çok üzgünüm ne desem boş biliyorum

eğer regl gelmeden kan testi yaptıysan hala umut var sonucu beşten düşük olsa da sonradan artanları çok duydum. Ama eğer olmamışsa da çok zorlu bir süreç olsa da tedaviye başlayacağını söylemiştin. Umarım işler yolunda gider de tedaviye gerek kalmaz kalırsa da umarım tedavide işler yolunda gider de bi an önce bebişini kucağına alırsın inşallah.

benim de kardeşim Ocak ayından beri tüp bebek sürecinde bir türlü transfer aşamasına gelemiyor bazı problemlerden dolayı. Umarım bunların hiç birine gerek kalmadan hayalini bile kuramayacağın kadar güzel şeyler yaşarsın