• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Kızlar iyi geceler 2 gündür çok şiddetli bir ağrı çekiyorum o yüzden buraya girip yazamadım menülerimi bugün biraz daha iyiyim ama hala ağrılarım var ya karaciğer ya da mideden kaynaklı olabilirmiş perşembe ultrasona gireceğim inşallah o yüzden bu 2 günlük menğ yazamamamdan beni affedin ☹️🥲🥺

Maşallah canım. Süreç psikolojik olarak yordu beni. Oğlumu da ayrı yordu. Habire değerlendirme de. Habire sınav. Doğru mu yapıcam yanlış mı stresi yükleniyor çocuğa. Rahat ol diyorum destek oluyorum. Bende içime atıyorum. İnşallah hepsi temizlenir bizimde

Ah noracım İnşallah seninde gönlüne göre olur. Şu sıra hepimizde sanki kara bulutlar gezindi. Aynı anda batıp aynı anda çıkacak gibiyiz. Bende diyetime dikkat edemedim. Stres yüklüyüm şu sıra yönetemiyorum. Eski yeme atakları zorluyor bak beni hatırla şu an bana ihtiyaç var diyor. Direnmeye çalışıyorum. Bugün olamasa da espressoc espressoc
yarın yine kendimi toplayarak uyanmak istiyorum. Ne olduysa oldu. Girdaba girmek yok

ay senin sevincini yerim minikk 🥰

Delfim hoş geldin canım 🩷 haberlerini aldıkça mutlu oluyoruz. Yol uzun ama süreçte mutlu ediyor değil mi bizi iyileştiriyor💪
Ay çoko ben de sana yazacaktım ben de bu aralar çok bozdum

Kızlar iyi geceler 2 gündür çok şiddetli bir ağrı çekiyorum o yüzden buraya girip yazamadım menülerimi bugün biraz daha iyiyim ama hala ağrılarım var ya karaciğer ya da mideden kaynaklı olabilirmiş perşembe ultrasona gireceğim inşallah o yüzden bu 2 günlük menğ yazamamamdan beni affedin ☹️🥲🥺
Çok geçmiş olsun. İnşallah sonuçlar temiz çıkar. Bir süre izinde alabilirsin

İyi geceler kızlar
Menüm

11:00
Kabak iki kaşık yulaf bı yumurta omlet yeşillik iki ceviz

Aralarda sade türk kahvesi bitki çayı yine üç ceviz yedim

17:30
4 kofte salata ( liste dışı 4 kaşık pilav iki biber turşusu)

20:00 iki minik mandalina
Çok açlık hissettim stresten biliyorum sinirlenince aklım yemege gidiyor neyseki meyve ile bu durumu gecistirdim

Spor attığım kardio 30dk 5 dk bölgesel hareket yaptım
espressoc espressoc

Allahim şifa versin çok geçmiş olsun

Bugün kahvaltıya davetliydim ama diyet dışına çıkmamak için elimden geleni yaptım bence 😂

Kahvaltı 11.15

1 dilim hellim
1 yemek kaşığı menemen
2 tane yesil zeytin
Domates salatalık
1 parça diyet dışı
2 dilim çavdar ekmek

Arada turk kahvesi
Kahve yani ikramları yemedim

Aksam 17.30
Bir kase tavuk döner
Borulceli marul salatası.
Bir kase yogurt

2 litre su
25 dk yürüyüş
Chocolita Chocolita espressoc espressoc

Arkadaşlar misafirlikte şu dikkatimi çekiyor..mesela aaa ben diyetteyim yiyemem dersen daha çok üstüne gidiyorlar

Bugün sızın için diyet dışına çıktım dedim sallana sallana yedim hatta onlar 10.45 de başladı kahvaltıya ben tabağı hazırla arada çay yudumla derken bilerek sallandim

Kimsenin gözüne batmadim

Kahveyi ictim eşim aramıştı .kahve yani yemeden kalktım kimsede aaa yememissin demedi 😂😂😂

Bence bu taktik ise yarıyor 😂😂

A diyetteyim dersen yediğin yemediğin dikkat çekiyor yani 😂

Arkadaşlar misafirlikte şu dikkatimi çekiyor..mesela aaa ben diyetteyim yiyemem dersen daha çok üstüne gidiyorlar

Bugün sızın için diyet dışına çıktım dedim sallana sallana yedim hatta onlar 10.45 de başladı kahvaltıya ben tabağı hazırla arada çay yudumla derken bilerek sallandim

Kimsenin gözüne batmadim

Kahveyi ictim eşim aramıştı .kahve yani yemeden kalktım kimsede aaa yememissin demedi 😂😂😂

Bence bu taktik ise yarıyor 😂😂

A diyetteyim dersen yediğin yemediğin dikkat çekiyor yani 😂
Kesinlikle canım hiç söylememek daha iyi. Bir şeyde zorlandığını düşünmesinler. Verdiğini görünce zaten soracaklar 🔥

Çok geçmiş olsun, inşallah sonuçlarınız temiz çıkar.

İyi geceler arkadaşlar, Salı günü menüm
Kahvaltı; yumurta, peynir, 4-5 zeytin, domates, 2 dilim ekmek

Akşam; bir kahvaltı konusu vardı mini pizzadan bahsedildi aklıma geldi ondan yaptım 2 tane yedim ve ayran.

Benim küçük oğlum hastaydı gece kustu banyo yaptır yatağı temizle vs, oradan bizim yatağa yatırdık su verdim oraya da kustu. Artık koltuklarda uyuduk. Gündüz de hastaneye götürdüm, serum takıldı tahlil yapıldı.

Günaydın 🥰🥰
Görümcemler kahvaltıya çağırdı bugün allahım ben diyete dikkat edicem dedikçe bişey çıkıyor 🥹🥹🥹
Diyetteyim desem aman ye gitsin dicekler demicem az az yicem sabır Allah. Gitmesem çok uzun zamandır yan yana gelmedik olmaz çocujlar da okulda hazır.

Geçmiş olsun ♥️ inşallah temiz çıkar sonuçlar

Akşam; bir kahvaltı konusu vardı mini pizzadan bahsedildi aklıma geldi ondan yaptım 2 tane yedim ve ayran.

Benim küçük oğlum hastaydı gece kustu banyo yaptır yatağı temizle vs, oradan bizim yatağa yatırdık su verdim oraya da kustu. Artık koltuklarda uyuduk. Gündüz de hastaneye götürdüm, serum takıldı tahlil yapıldı.
Çook geçmiş olsun 💐

Çok geçmiş olsun canım midesini mi üşütmüş yediği bir şeyden mi acaba. Gece gece 😞

Kızlar yazamadım evime döndüm biraz da hastaydım

Pazar diyet dışı ,

Pazartesi sabah bir dilim ekmek terayagı
Arada ceviz
Akşam bir muz

Adım 7.8 K

Eklentiler

• IMG_9929.webp
    IMG_9929.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 3
Yıllardır dogumlarim haricinde kabızlık sorunu yaşamayan ben kabızlık sorunu yaşıyorum o.O yeteri kadar lifli beslendiğimi düşünüyorum o.O neden böyle oldu anlamadım:(
Geçmiş olsun kabızlık çok zor bir problem. Mevsim değişikliği yaşam tarzı vs etkilemiş olabilir. Hareketin azaldı mi. Chia tohumu öneririm çok iyi geliyor

Back
X