- 30 Ocak 2017
- 15.528
- 202.827
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay çoko ben de sana yazacaktım ben de bu aralar çok bozdumMaşallah canım. Süreç psikolojik olarak yordu beni. Oğlumu da ayrı yordu. Habire değerlendirme de. Habire sınav. Doğru mu yapıcam yanlış mı stresi yükleniyor çocuğa. Rahat ol diyorum destek oluyorum. Bende içime atıyorum. İnşallah hepsi temizlenir bizimde
Ah noracım İnşallah seninde gönlüne göre olur. Şu sıra hepimizde sanki kara bulutlar gezindi. Aynı anda batıp aynı anda çıkacak gibiyiz. Bende diyetime dikkat edemedim. Stres yüklüyüm şu sıra yönetemiyorum. Eski yeme atakları zorluyor bak beni hatırla şu an bana ihtiyaç var diyor. Direnmeye çalışıyorum. Bugün olamasa daespressoc
yarın yine kendimi toplayarak uyanmak istiyorum. Ne olduysa oldu. Girdaba girmek yok
ay senin sevincini yerim minikk
Delfim hoş geldin canımhaberlerini aldıkça mutlu oluyoruz. Yol uzun ama süreçte mutlu ediyor değil mi bizi iyileştiriyor
![]()
Çok geçmiş olsun. İnşallah sonuçlar temiz çıkar. Bir süre izinde alabilirsinKızlar iyi geceler 2 gündür çok şiddetli bir ağrı çekiyorum o yüzden buraya girip yazamadım menülerimi bugün biraz daha iyiyim ama hala ağrılarım var ya karaciğer ya da mideden kaynaklı olabilirmiş perşembe ultrasona gireceğim inşallah o yüzden bu 2 günlük menğ yazamamamdan beni affedin![]()
Allahim şifa versin çok geçmiş olsunKızlar iyi geceler 2 gündür çok şiddetli bir ağrı çekiyorum o yüzden buraya girip yazamadım menülerimi bugün biraz daha iyiyim ama hala ağrılarım var ya karaciğer ya da mideden kaynaklı olabilirmiş perşembe ultrasona gireceğim inşallah o yüzden bu 2 günlük menğ yazamamamdan beni affedin![]()
Kesinlikle canım hiç söylememek daha iyi. Bir şeyde zorlandığını düşünmesinler. Verdiğini görünce zaten soracaklarArkadaşlar misafirlikte şu dikkatimi çekiyor..mesela aaa ben diyetteyim yiyemem dersen daha çok üstüne gidiyorlar
Bugün sızın için diyet dışına çıktım dedim sallana sallana yedim hatta onlar 10.45 de başladı kahvaltıya ben tabağı hazırla arada çay yudumla derken bilerek sallandim
Kimsenin gözüne batmadim
Kahveyi ictim eşim aramıştı .kahve yani yemeden kalktım kimsede aaa yememissin demedi
Bence bu taktik ise yarıyor
A diyetteyim dersen yediğin yemediğin dikkat çekiyor yani![]()
Çok geçmiş olsun, inşallah sonuçlarınız temiz çıkar.Kızlar iyi geceler 2 gündür çok şiddetli bir ağrı çekiyorum o yüzden buraya girip yazamadım menülerimi bugün biraz daha iyiyim ama hala ağrılarım var ya karaciğer ya da mideden kaynaklı olabilirmiş perşembe ultrasona gireceğim inşallah o yüzden bu 2 günlük menğ yazamamamdan beni affedin![]()
Geçmiş olsunKızlar iyi geceler 2 gündür çok şiddetli bir ağrı çekiyorum o yüzden buraya girip yazamadım menülerimi bugün biraz daha iyiyim ama hala ağrılarım var ya karaciğer ya da mideden kaynaklı olabilirmiş perşembe ultrasona gireceğim inşallah o yüzden bu 2 günlük menğ yazamamamdan beni affedin![]()
Çook geçmiş olsunİyi geceler arkadaşlar, Salı günü menüm
Kahvaltı; yumurta, peynir, 4-5 zeytin, domates, 2 dilim ekmek
Akşam; bir kahvaltı konusu vardı mini pizzadan bahsedildi aklıma geldi ondan yaptım 2 tane yedim ve ayran.
Chocolita
espressoc
Benim küçük oğlum hastaydı gece kustu banyo yaptır yatağı temizle vs, oradan bizim yatağa yatırdık su verdim oraya da kustu. Artık koltuklarda uyuduk. Gündüz de hastaneye götürdüm, serum takıldı tahlil yapıldı.
Teşekkür ederimGeçmiş olsuninşallah temiz çıkar sonuçlar
Çook geçmiş olsun![]()
Çok geçmiş olsun canım midesini mi üşütmüş yediği bir şeyden mi acaba. Gece geceİyi geceler arkadaşlar, Salı günü menüm
Kahvaltı; yumurta, peynir, 4-5 zeytin, domates, 2 dilim ekmek
Akşam; bir kahvaltı konusu vardı mini pizzadan bahsedildi aklıma geldi ondan yaptım 2 tane yedim ve ayran.
Chocolita
espressoc
Benim küçük oğlum hastaydı gece kustu banyo yaptır yatağı temizle vs, oradan bizim yatağa yatırdık su verdim oraya da kustu. Artık koltuklarda uyuduk. Gündüz de hastaneye götürdüm, serum takıldı tahlil yapıldı.
Geçmiş olsun kabızlık çok zor bir problem. Mevsim değişikliği yaşam tarzı vs etkilemiş olabilir. Hareketin azaldı mi. Chia tohumu öneririm çok iyi geliyorYıllardır dogumlarim haricinde kabızlık sorunu yaşamayan ben kabızlık sorunu yaşıyorumyeteri kadar lifli beslendiğimi düşünüyorum
neden böyle oldu anlamadım
![]()