Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkında hayırlısı olsun canım umarım bundan sonra her şey çok güzel olurKızlar değerim yükselmedi bugün yeniden kan verdim. Yeni bir yıkım yaşadımdiyete ve spora kaldığım yerden tam gaz devam. Bu ay çok umutluyduk çok çok üzüldük
![]()
Tamam inşallah dikkat edeceğim 3 4 gündür eşimin hastalığı ile uğraşıyorum kendimde biraz rahatsızim doğru dürüst öğün yapamıyoruzSisko ama gururlu iyi geceler canım son 3 gün menüsü yok. Ben senin menülerine ulaşamıyorum öğün öğün tek tek yazıyorsun ayri mesajlarda sanırım. Egzersizi de öyle. Toparlayamiyorum. Gün sonu hepsini toplu yazar mısın
Yapıcaz tabi. Ne emekler veriyoruz. Boşa mı gidecek. Bugün yeni bir gün dün bitti.Yapamıyorum dediğimiz aynı fikirle diyeti bırakmama fikrimiz kıyasıya yarışır. Şu an bu yola kodlandık. Her girdaptan oraya evriliyoruz. Önceden yerken uyuşmuş gibiydik tamamen gelişine bırakmıştık. Şimdi ne yaptığımızın bilincindeyiz. Bu yüzden suçluluk duygusu katlandı. Ve biz yine bir başka kıyıdan köşeden dönüp sonunda doğru olanı yapacağız hiç kuşkunuz olmasın
Sadece zamanını bekliyor canım . Buna inan yeter. Güzel haberler verdiğiniz gün de gelecekKızlar değerim yükselmedi bugün yeniden kan verdim. Yeni bir yıkım yaşadımdiyete ve spora kaldığım yerden tam gaz devam. Bu ay çok umutluyduk çok çok üzüldük
![]()
Bu gibi durumlarda önceden bilgi vermeyi unutmayalım canım sayımız çoğaldı şimdi. Etiket de yapılmayınca Espressocun mesajları araştırması zorlarTamam inşallah dikkat edeceğim 3 4 gündür eşimin hastalığı ile uğraşıyorum kendimde biraz rahatsızim doğru dürüst öğün yapamıyoruz
Canım adımların ekran görüntüsünü alabilir miyim
Bu adımın ekran görüntüsü gerekiyor canım. Bu hafta 2 günlük adım var. 3. Adım lazım son gün yarın. Ayağına sağlık![]()