Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Günaydın ☺️ artık evimdeyim bugün diyet sürecini toparlauacagim inşallah

Nasılsıniz hanımlar?
Günaydın canım. Nasıl olsun minik ya yoruluyorum rahatlamaya ihtiyacım var. Çocuğun kursu dersi bitmiyor. Kendimle kalamıyorum. Önceden bu durumda hep yerdim. Şu an hem bu his hem Regl bir araya gelip zorluyor beni. İnşallah üstesinden gelirim. Bu hafta eksi gelebilirsem çok büyük başarı olur yani

Günaydın canım. Nasıl olsun minik ya yoruluyorum rahatlamaya ihtiyacım var. Çocuğun kursu dersi bitmiyor. Kendimle kalamıyorum. Önceden bu durumda hep yerdim. Şu an hem bu his hem Regl bir araya gelip zorluyor beni. İnşallah üstesinden gelirim. Bu hafta eksi gelebilirsem çok büyük başarı olur yani
Yaparsın choxom ben inanıyorum sana ..🥰🥰🥰🥰 Bu hafta regl yüzünden olmasada sıkma kendini .stressiz geçirmen de önemli 🥰

Bugun ilk defa kızarmış ekmek-avakadolu kahvaltı yapmıştım arada yapılırsa güzelmiş 😂
Oo egzantirk kahvaltılar ✨😂 fenomen tabakları geldi şimdi gözümün önüne. Kahvaltılarını koyuyorlar böyle Avokadolu sebzeli smoothie li. Pinterestlik. Sonra işte sporunu yapıyor koşuya gidiyor 💅

Sağol bebeğim 😘 sıkmamaya çalışıyorum arada izinde veriyorum kendime. Böyle böyle bir ayar tutturuyoruz işte
Ben hafta sonunu kötü geçirdim ama .bugün tartıya çıktım beklediğim kadar kötü değildi inşallah cuma ya kadar toparlayacagim🫶🏼

Az mı yemek gerekiyordu ben yarım yedim 🥲
Ya ne olduğu için galiba az yemek gerekiyor çok dikkat ediyorsan benim diyetisyenim yazmış 7 zeytin veya çeyrek avokado 😊 yanında ekmek tereyağı peynir çok yemediysen bir şey olmaz bence ne olacak

Back
X