Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Selaaam ben de yeniyim buralarda🙋🏻‍♀️73 kiloyla başladım güncel; 68,85 kg Spor ve diyete başlayalı 2 hafta olacak cuma günü. Her sabah spor salonuna koşuyorum min 45 dk ya da 2 saatimi sporda geçiriyorum eve gelince hafif bir şeyler yiyorum. Akşam 6 gibi de porsiyonumu azaltarak besleniyorum akşam ara öğün de kahve hurma, incir veya kuruyemiş tüketiyorum. Buarada hedef kilom 55 😍
Selamm hoş geldiniz ☺️ ilk hafta ödemde atarız yağdan da gidince sağlam eksi olmuş. Maşallah daim olsun. Hedef güzelmiş boy kaçtı?

Sağol canım
Kalbimin çarpıntısı daha yoğunlaştı bu ara 😑sol gözüm sürekli segriyor bi haftadır hep stres ve anksiyete kendimi sürekli telkinliyorum papatya çayı fayda etmiyor alıştım galiba aktardan melisa çay alacağım ilk fırsatta
Bir ara benimde gözüm çol seyriyordu.hatta doktora gidecektim haftalarca gecmedi . stresten oluyor lotus .biraz sakin kalmaya çalış 😇

Bir ara benimde gözüm çol seyriyordu.hatta doktora gidecektim haftalarca gecmedi . stresten oluyor lotus .biraz sakin kalmaya çalış 😇
Yıllar önce yine oldu stresten biliyorum ama o dönemde hastane hastane gezdim göz çevresine iğneli emg mi deniyor bilmiyorum yapıldı hiç bir şey çıkmadı bı süre sonra geçmişti bu sefer ki daha yoğun oluyor
Düğün süreci beni yordu strese soktu iki hafta kaldı

Yıllar önce yine oldu stresten biliyorum ama o dönemde hastane hastane gezdim göz çevresine iğneli emg mi deniyor bilmiyorum yapıldı hiç bir şey çıkmadı bı süre sonra geçmişti bu sefer ki daha yoğun oluyor
Düğün süreci beni yordu strese soktu iki hafta kaldı
Benimde sunnet öncesi romatizma ağrılarım pik uapmisti hep stresten oluyor lotus hep :(

Biraz gevşemeye çalış imkanın varsa masaja git .olmadı bile birine kuru kupa tuttur çok iyi gelir bak

1000062228.webp biraz içince aklıma geldi günaydın ❤️❤️
Bugün dinleme günü yapacağım ikizleri doyurdum kahve yaninda üç ceviz yedim
Spor yapmayacağım biraz yatacağım gecede sürekli uyanıyorum uykumda etkilendi

Benimde sunnet öncesi romatizma ağrılarım pik uapmisti hep stresten oluyor lotus hep :(

Biraz gevşemeye çalış imkanın varsa masaja git .olmadı bile birine kuru kupa tuttur çok iyi gelir bak
Bunu anneme kardesime soyledigimde ne var stres yapacak diyorlar ama bana fazla geliyor düşünmekten kendimi alamıyorum
Kuru kupa işini yapan yok bilmiyorum
İki hafta nasıl geçecek bilmiyorum 😂
Çocukları alıp aktara gideceğim bugün melisa çay iyi geliyor onu deneyeyim

Bunu anneme kardesime soyledigimde ne var stres yapacak diyorlar ama bana fazla geliyor düşünmekten kendimi alamıyorum
Kuru kupa işini yapan yok bilmiyorum
İki hafta nasıl geçecek bilmiyorum 😂
Çocukları alıp aktara gideceğim bugün melisa çay iyi geliyor onu deneyeyim
Kız kocana cignettir sırtını yada yat yere çocuklara de çıkın sirtimda gezinin çok iyi geliyor 😅😂😂

Kaptanım ben izin almak istiyorum Chocolita Chocolita hastayım dün gece burnum tıkalıydı ne yaptıysam açılmadı uyuyamadım. Diyete de dikkat edemiyorum. espressoc espressoc canım senin de bilgin olsun.
Geçmiş olsun canım bende salgına yakalandım ,3 4 gündür hiç iyi değilim m😓

Back
X