- 4 Kasım 2018
- 26.897
- 110.741
- 598
A acqua ️
@Aslıöğretmen
@Şişko ama gururlu
M minik Düdüklü Tencere ️
D Drdentist
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki gün diyet dışı mi canım
Canım herşeyi nasıl aklında tutuyorsun not mu alıyorsun çok iyi hesaplamisChocolita
espressoc
Öğleden sonra arkadaşlarla buluştuk hem ondan ötürü hem regl azizliğinden diyet dışı da oldu Eki Görüntüle 3670620 Eki Görüntüle 3670621
Evet canım . Telefona not ediyorum . Ordan kopyalayıp yapay zekaya atıyorum o makrosunu mikrosunu kalorisini hesaplıyor. Ss alıp buraya atıyorumCanım herşeyi nasıl aklında tutuyorsun not mu alıyorsun çok iyi hesaplamis
Bugünün menüsü iyi. Onu yazdım. Ama dün tatlıya dayanamadım.İki gün diyet dışı mi canım
Maşallah ders calisir gibi çalışıyorsun helal olsun seni tebrik ediyorumEvet canım . Telefona not ediyorum . Ordan kopyalayıp yapay zekaya atıyorum o makrosunu mikrosunu kalorisini hesaplıyor. Ss alıp buraya atıyorum
Bu hafta böyle denemek istedim faydasını da gördüm. Hem istediğimi yedim hem herşeyden yedim . Hem az yedim . Bi tek bugün regl ve arkadaş buluşması olunca biraz fazla oldu . O da spor yapmadım kaslarım rahatlasın diye ondan . Orda yediklerimi bile yazdım hesapladı .
Ama diyet dışı olduğu için buraya yazmadım
Sırf orda yediklerim içtiklerim 700 kaloriymişsabah ve akşamı hafif tuttum o yüzden
Teşekkür ederimMaşallah ders calisir gibi çalışıyorsun helal olsun seni tebrik ediyorum![]()
Canım müsait olunca buraya dönecektir çok etiket yapıp rahatsız etmeyelim
Bu yine hepimizde dolunay etkisi değilse bişey bilmiyorumBugün sebepsiz depresyona girecek gibi bir halim var girmemeliyim girmemeliyim diyorum kendi kendime![]()