• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Kızlar yeni haftada aralıklı oruç var. Onu inşallah çok güzel yapıp fayda göreceğiz. Yapmak istediğiniz egzersizi belirtin seçelim

Chocolita Chocolita espressoc espressoc
Öğleden sonra arkadaşlarla buluştuk hem ondan ötürü hem regl azizliğinden diyet dışı da oldu
IMG_1966.webp
IMG_1969.webp

Eklentiler

• IMG_1970.webp
    IMG_1970.webp
    35 KB · Görüntüleme: 2
  • IMG_1959.webp
    IMG_1959.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 2
Canım herşeyi nasıl aklında tutuyorsun not mu alıyorsun çok iyi hesaplamis
Evet canım . Telefona not ediyorum . Ordan kopyalayıp yapay zekaya atıyorum o makrosunu mikrosunu kalorisini hesaplıyor. Ss alıp buraya atıyorum 🥰
Bu hafta böyle denemek istedim faydasını da gördüm. Hem istediğimi yedim hem herşeyden yedim . Hem az yedim . Bi tek bugün regl ve arkadaş buluşması olunca biraz fazla oldu . O da spor yapmadım kaslarım rahatlasın diye ondan . Orda yediklerimi bile yazdım hesapladı .
Ama diyet dışı olduğu için buraya yazmadım
Sırf orda yediklerim içtiklerim 700 kaloriymiş 😂 sabah ve akşamı hafif tuttum o yüzden

Evet canım . Telefona not ediyorum . Ordan kopyalayıp yapay zekaya atıyorum o makrosunu mikrosunu kalorisini hesaplıyor. Ss alıp buraya atıyorum 🥰
Bu hafta böyle denemek istedim faydasını da gördüm. Hem istediğimi yedim hem herşeyden yedim . Hem az yedim . Bi tek bugün regl ve arkadaş buluşması olunca biraz fazla oldu . O da spor yapmadım kaslarım rahatlasın diye ondan . Orda yediklerimi bile yazdım hesapladı .
Ama diyet dışı olduğu için buraya yazmadım
Sırf orda yediklerim içtiklerim 700 kaloriymiş 😂 sabah ve akşamı hafif tuttum o yüzden
Maşallah ders calisir gibi çalışıyorsun helal olsun seni tebrik ediyorum 💕

Back
X