• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Chocolita Chocolita espressoc espressoc
Öğleden sonra arkadaşlarla buluştuk hem ondan ötürü hem regl azizliğinden diyet dışı da oldu
IMG_1966.webp
IMG_1969.webp

Eklentiler

• IMG_1970.webp
    IMG_1970.webp
    35 KB · Görüntüleme: 3
  • IMG_1959.webp
    IMG_1959.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 2
Canım herşeyi nasıl aklında tutuyorsun not mu alıyorsun çok iyi hesaplamis
Evet canım . Telefona not ediyorum . Ordan kopyalayıp yapay zekaya atıyorum o makrosunu mikrosunu kalorisini hesaplıyor. Ss alıp buraya atıyorum 🥰
Bu hafta böyle denemek istedim faydasını da gördüm. Hem istediğimi yedim hem herşeyden yedim . Hem az yedim . Bi tek bugün regl ve arkadaş buluşması olunca biraz fazla oldu . O da spor yapmadım kaslarım rahatlasın diye ondan . Orda yediklerimi bile yazdım hesapladı .
Ama diyet dışı olduğu için buraya yazmadım
Sırf orda yediklerim içtiklerim 700 kaloriymiş 😂 sabah ve akşamı hafif tuttum o yüzden

Evet canım . Telefona not ediyorum . Ordan kopyalayıp yapay zekaya atıyorum o makrosunu mikrosunu kalorisini hesaplıyor. Ss alıp buraya atıyorum 🥰
Bu hafta böyle denemek istedim faydasını da gördüm. Hem istediğimi yedim hem herşeyden yedim . Hem az yedim . Bi tek bugün regl ve arkadaş buluşması olunca biraz fazla oldu . O da spor yapmadım kaslarım rahatlasın diye ondan . Orda yediklerimi bile yazdım hesapladı .
Ama diyet dışı olduğu için buraya yazmadım
Sırf orda yediklerim içtiklerim 700 kaloriymiş 😂 sabah ve akşamı hafif tuttum o yüzden
Maşallah ders calisir gibi çalışıyorsun helal olsun seni tebrik ediyorum 💕

Back
X