- 8 Nisan 2017
- 57.759
- 312.795
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mazeretsiz ne yalan söyleyeyim mazeretim de yokMazeret varsa hastalık yolculuk veya özel başka olur miniğim. Yoksa 1 uyarı gelir onu da büyük ihtimal sildirirsin
Herşeyi gr gr ölçen gadinişim zor
![]()
Sizde ölçünSende miligram miligram ölç.
![]()
Seninki 20 dkydı canım adım istersen 6.000 di. 1 tane kalmıştı çünküSpor yapmayı unuttum zaten o da 40 dk mis en iyisi ben yuruyeyim
![]()
Tamam canım. Bende de 1 uyarı var. Uyarı yiğidin kamçısıdır diye düşünelimMazeretsiz ne yalan söyleyeyim mazeretim de yoko zaman ilk uyarımi aldım senden demek çikolatalı mune
![]()
Aşkım önceki gün de 6 bin üstü yaptim ya , 20 dk diye düsündüm o yüzdenAyağına sağlık canım 40 dk olmalıydı ama geçerli bir mazeret varsa bugün 20 dk daha beklerim veya 6000 adım. Ama yoksa kızlara haksızlık olmasın. Gönül koyma
Minik Duduklu Tencere seninde son egzersiz gelmedi dün zumba yapacağım demiştin
Ben eski adımın üstüne tamamlandı diye görmüşüm canım tamamdır tarihler farklı. Ay bazen idare edin beni kızlar kafam karışabiliyor. Zaten emin olmadan uyarı yazmadımAşkım önceki gün de 6 bin üstü yaptim ya , 20 dk diye düsündüm o yüzden
Gramcı hatunA kim kim o![]()
![]()
![]()
1.5 litrelik şişeyi kafama dikince aklıma geldin . İç sesim![]()
![]()
Efenim şekerim
2,5-3 lt su tabi1.5 litrelik şişeyi kafama dikince aklıma geldin . İç sesim
"Gram gram yiyen hatuna inat kilo kilo su içeceğim "
Bende bugün kabağa dayandım.2,5-3 lt su tabigram gram yiyorum kilo kilo içiyorum
![]()
Aralıklı oruç haftasi dayız menü saatleri yazalım