- 13 Eylül 2023
- 972
- 3.555
- 43
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CumartesiTabiki diyet dışı olsanız bile yazmanız gerekiyor bu hangi gün?
Aleykümselam hayırlı sabahlar senin kararın ama devam etsem güzel olurduSelam aleyküm hayırlı sabahlar
Ben ayrılsam olur mu çünkü uyum sağlayamıyorum sağlığım da yürüyüş egzersiz vs ye izin vermiyorChocolita çok büyük hevesle katılmıştım ama olmadı
Canım acaba psikolojik olarak mi odaklanamadin çünkü burdaki nick bile kilonu kabullenmiş gibi. İstersen git biraz motivasyon toplamaya çalıs. İlk zamanlar zor oluyor ama düzen tutturunca tıkır tıkır gidiyor. Egzersiz çok yapmak zorunda değilsin ama egzersiz ve düzenli diyet yapsan sağlığında toparlayacaktır emin olSelam aleyküm hayırlı sabahlar
Ben ayrılsam olur mu çünkü uyum sağlayamıyorum sağlığım da yürüyüş egzersiz vs ye izin vermiyorChocolita çok büyük hevesle katılmıştım ama olmadı
Uyum saglamadim canım mesela gece çok ağrım ve carpintim oldu uyuyamadım kalp sıkışması çarpıntı bu saat oldu geçmedi zorla kahvaltı hazırlıyorm eşim ve oğlum için oda yememe icmeme de dikat edemiyorum normalde diyette iken eşime çocuğa bir ayrı yemek kendime ayrı çorba salata veya sağlıklı birşey yapardım şimdi ancak pratik şeyler yapabiliyorum tek çeşit odaAleykümselam hayırlı sabahlar senin kararın ama devam etsem güzel olurdu
Kalp hastalığın mı var neden ağrın çarpıntın oluyor aslında ayrı bir yemek hazırlamana gerek yok ki porsiyonlarını aynı yemekten küçük tutsan yetiyorUyum saglamadim canım mesela gece çok ağrım ve carpintim oldu uyuyamadım kalp sıkışması çarpıntı bu saat oldu geçmedi zorla kahvaltı hazırlıyorm eşim ve oğlum için oda yememe icmeme de dikat edemiyorum normalde diyette iken eşime çocuğa bir ayrı yemek kendime ayrı çorba salata veya sağlıklı birşey yapardım şimdi ancak pratik şeyler yapabiliyorum tek çeşit oda
Çok üzgünümama olmadı
Burada ve reel hayatımda çok uzerime gelindi kilom yüzünden oysa Dr um bile dedi ilaçlar kilo yapmış kalbini yormuş diyeCanım acaba psikolojik olarak mi odaklanamadin çünkü burdaki nick bile kilonu kabullenmiş gibi. İstersen git biraz motivasyon toplamaya çalıs. İlk zamanlar zor oluyor ama düzen tutturunca tıkır tıkır gidiyor. Egzersiz çok yapmak zorunda değilsin ama egzersiz ve düzenli diyet yapsan sağlığında toparlayacaktır emin ol
Kalp ritim bozukluğu çıktı kalbin zayıf düşmüş yorulmuş dedi Dr umKalp hastalığın mı var neden ağrın çarpıntın oluyor aslında ayrı bir yemek hazırlamana gerek yok ki porsiyonlarını aynı yemekten küçük tutsan yetiyor
Aynen bende her zaman yaptığım yemeklerden devam ediyorum sadece beyaz ekmek yemiyorum ve porsiyonları yarı yarıya indirdim. Aslaaa aç gezemeyen gece yatmadan önce tost yiyip yatan ben saat 16-17 den sonra hiçbir şey yemiyorum. Alışıncan alışıyorsunKalp hastalığın mı var neden ağrın çarpıntın oluyor aslında ayrı bir yemek hazırlamana gerek yok ki porsiyonlarını aynı yemekten küçük tutsan yetiyor
Öyle yapayım inşallah çünkü artık farklı yemek yapamıyorum evde ne pişti ise ondan az yiyeyim inşallahKalp hastalığın mı var neden ağrın çarpıntın oluyor aslında ayrı bir yemek hazırlamana gerek yok ki porsiyonlarını aynı yemekten küçük tutsan yetiyor
Eşim börek tatlı hamur işi kızartma yer bulgur menemen sebze yemeği yemez oğlum da aynıAynen bende her zaman yaptığım yemeklerden devam ediyorum sadece beyaz ekmek yemiyorum ve porsiyonları yarı yarıya indirdim. Aslaaa aç gezemeyen gece yatmadan önce tost yiyip yatan ben saat 16-17 den sonra hiçbir şey yemiyorum. Alışıncan alışıyorsun