• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Selam aleyküm hayırlı sabahlar
Ben ayrılsam olur mu çünkü uyum sağlayamıyorum sağlığım da yürüyüş egzersiz vs ye izin vermiyor Chocolita Chocolita çok büyük hevesle katılmıştım ama olmadı
Aleykümselam hayırlı sabahlar senin kararın ama devam etsem güzel olurdu

Selam aleyküm hayırlı sabahlar
Ben ayrılsam olur mu çünkü uyum sağlayamıyorum sağlığım da yürüyüş egzersiz vs ye izin vermiyor Chocolita Chocolita çok büyük hevesle katılmıştım ama olmadı
Canım acaba psikolojik olarak mi odaklanamadin çünkü burdaki nick bile kilonu kabullenmiş gibi. İstersen git biraz motivasyon toplamaya çalıs. İlk zamanlar zor oluyor ama düzen tutturunca tıkır tıkır gidiyor. Egzersiz çok yapmak zorunda değilsin ama egzersiz ve düzenli diyet yapsan sağlığında toparlayacaktır emin ol

Aleykümselam hayırlı sabahlar senin kararın ama devam etsem güzel olurdu
Uyum saglamadim canım mesela gece çok ağrım ve carpintim oldu uyuyamadım kalp sıkışması çarpıntı bu saat oldu geçmedi zorla kahvaltı hazırlıyorm eşim ve oğlum için oda yememe icmeme de dikat edemiyorum normalde diyette iken eşime çocuğa bir ayrı yemek kendime ayrı çorba salata veya sağlıklı birşey yapardım şimdi ancak pratik şeyler yapabiliyorum tek çeşit oda
Çok üzgünüm 🥺 ama olmadı

Uyum saglamadim canım mesela gece çok ağrım ve carpintim oldu uyuyamadım kalp sıkışması çarpıntı bu saat oldu geçmedi zorla kahvaltı hazırlıyorm eşim ve oğlum için oda yememe icmeme de dikat edemiyorum normalde diyette iken eşime çocuğa bir ayrı yemek kendime ayrı çorba salata veya sağlıklı birşey yapardım şimdi ancak pratik şeyler yapabiliyorum tek çeşit oda
Çok üzgünüm 🥺 ama olmadı
Kalp hastalığın mı var neden ağrın çarpıntın oluyor aslında ayrı bir yemek hazırlamana gerek yok ki porsiyonlarını aynı yemekten küçük tutsan yetiyor

Canım acaba psikolojik olarak mi odaklanamadin çünkü burdaki nick bile kilonu kabullenmiş gibi. İstersen git biraz motivasyon toplamaya çalıs. İlk zamanlar zor oluyor ama düzen tutturunca tıkır tıkır gidiyor. Egzersiz çok yapmak zorunda değilsin ama egzersiz ve düzenli diyet yapsan sağlığında toparlayacaktır emin ol
Burada ve reel hayatımda çok uzerime gelindi kilom yüzünden oysa Dr um bile dedi ilaçlar kilo yapmış kalbini yormuş diye
Dr um yürümek dahil yasakladı ama çevrem ve burada hantallik ile suçlandim inan bana eskiden 15 20 dk yaptığım bir işi bile dinlenmeden yapamıyorum
Kalbimi çok kırıyorlar çok üzülüyorum
Kalbimdeki durumu şöyle anlatayım bir araba 50 de giderken 100 100 den 200 250 çıkıp sonra aniden yine 50 e düşer ya onun gibi otururken bile ayni

Kalp hastalığın mı var neden ağrın çarpıntın oluyor aslında ayrı bir yemek hazırlamana gerek yok ki porsiyonlarını aynı yemekten küçük tutsan yetiyor
Aynen bende her zaman yaptığım yemeklerden devam ediyorum sadece beyaz ekmek yemiyorum ve porsiyonları yarı yarıya indirdim. Aslaaa aç gezemeyen gece yatmadan önce tost yiyip yatan ben saat 16-17 den sonra hiçbir şey yemiyorum. Alışıncan alışıyorsun

Öyle yapayım inşallah çünkü artık farklı yemek yapamıyorum evde ne pişti ise ondan az yiyeyim inşallah

Aynen bende her zaman yaptığım yemeklerden devam ediyorum sadece beyaz ekmek yemiyorum ve porsiyonları yarı yarıya indirdim. Aslaaa aç gezemeyen gece yatmadan önce tost yiyip yatan ben saat 16-17 den sonra hiçbir şey yemiyorum. Alışıncan alışıyorsun
Eşim börek tatlı hamur işi kızartma yer bulgur menemen sebze yemeği yemez oğlum da aynı
Ama dediğiniz gibi yapmak daha mantıklı

Dün aralik oruç dışına çıktım ama çok abartmadan .misafir olunca çay yanına illa birsey hazırlanıyor maalesef :/

Dün diyet dışı sayabiliriz .bugün de erken gidecekleri için 10 da kahvaltı yaptık muhtemelen akşam erken yerim o.O

Chocolita Chocolita espressoc espressoc

Chocolita Chocolita merhaba bende zayıflamaya karar verdim sizin challenge katılabilir miyim
Merhaba tabi katılabilirsiniz. Cuma günü tartı günümüz. Tartı fotoğrafıyla bekleriz. İlk sayfada kurallar yazar
Kalp ritim bozukluğu çıktı kalbin zayıf düşmüş yorulmuş dedi Dr um
Çok geçmiş olsun. Biliyorum az çok anlattıklarından. İlaçların kalbini bu kadar yorması da normal gelmedi. Devam ediyor musun o ilaçlara? Şu an bunun tedavisini görüyor musun

Merhaba tabi katılabilirsiniz. Cuma günü tartı günümüz. Tartı fotoğrafıyla bekleriz. İlk sayfada kurallar yazar

Çok geçmiş olsun. Biliyorum az çok anlattıklarından. İlaçların kalbini bu kadar yorması da normal gelmedi. Devam ediyor musun o ilaçlara? Şu an bunun tedavisini görüyor musun
Bıraktım o ilaçları yıllardır kullanıyordum cortizon ve ağır ağrı kesiciler anti depresanlar
Kalp ilacım da bir kaç gün önce bitti
Bitki çayı içiyordum onu bile bıraktım
Elma sirkesi de zararlı imiş kalp ritim bozukluğuna onuda bıraktım
Günde 2 bardak şekersiz çay sadece
Şuan sadece demir hapı ve magnezyum kullanıyorum
Evet kalp için Dr a gidiyorum

Rabb'im razı olsun canım

Back
X