Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen hafta izinliydim canım cuma günkü tartıda gelmiştimMarmelat sen izinli mıydın benim listemde göremedim de aeni
Yok canım dün zaten diyet dışıydım bugün dikkat etmeye çalışıcamÇok kötü musun miden özellikle. Diyetini birkaç gün genisletebilirsin
Amin çokomYaa sen deyince baktım ilk sayfaya önümüzdeki hafta yeşil tabak haftasıymış zaten. Bu kadar olur
Hiçbir şeyi içinde tutma canım. Çözüme ulaşsın ulaşmasın bir şeye üzülürsen düşünürsen eşine arkadaşına mutlaka söyle. Kanda stresi gösteren bir değer varmış. Ben bunu bilmiyordum. Bu değer de her şeyin başı. Yükselmesiyle damarlar daralıp pıhtılaşmaya sebep oluyor. Yani stres sadece psikolojik değil aslında fiziksel de. Egzama dedin aynı sebepten. Hiç içine atma. Bir tane hayatımız var. 3 günlük ömrümüz. Rabbim hepimize ailelerimizle uzun sağlıklı huzurlu ömürler versin
Merhabalar,
Günaydın
Yediklerime dikkat etmeye başladığımda tekrardan 104,5 kg'u görmüş idim.
3 Aralık 2025 itibariyle, tartıda kilom 99.8 kg, üçlü hanelerden ikili hanelere düştü. Yaşasıın
Paylaşmak istedim![]()
Chocolita
![]()
Hastalıktan 10yasindaki kızımın ergen ergen konuşup bütün hayat enerjimi söküp almasından bende odaklanamadim diyetimeAz önce tartıya çıktım çıkmaz oleydim Eki Görüntüle 3681638
Çok iyi olur pembişim yeniden başlıyoruzHastalıktan 10yasindaki kızımın ergen ergen konuşup bütün hayat enerjimi söküp almasından bende odaklanamadim diyetime
Dutum yarın tarti sonrası bir plan proje yapalım yılbaşı hedefi fln motive edelim herkesi![]()
Yürüyüş yap azıcıkBugün spor yapacak enerji bulamıyorum kendimde![]()
Günaydın bana da hiç iyi gelmiyor ruh halimi çok olumsuz etkiliyorGünaydın![]()
Uykusuz bi güne uyanmak
Dün akşam kv gittik canım eltimde biz ordayız diye geldi (dip not ben onlar varken asla gitmem)
İki saat oturtup geldik iyi gelmiyor bana eş tarafıyla iki saat geçirmek uyuyamadim nasıl bir enerji aldiysamdüşünün
Benimde pilatesim.var daha gitmeden nerden yazildim diyorumBugün spor yapacak enerji bulamıyorum kendimde![]()
Yaaa delfiii çok sevindimMerhabalar,
Günaydın
Yediklerime dikkat etmeye başladığımda tekrardan 104,5 kg'u görmüş idim.
3 Aralık 2025 itibariyle, tartıda kilom 99.8 kg, üçlü hanelerden ikili hanelere düştü. Yaşasıın
Paylaşmak istedim![]()
Chocolita
![]()