- 30 Ocak 2017
- 16.016
- 204.813
- 598
Kız ben bayağıdır kahve içmiyorum. İçiyordum ben ne olduysa bıraktımBende kahveye o kadar anlam yüklüyorum ki bunu gerçekten tam kahve bağımlıları anlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız ben bayağıdır kahve içmiyorum. İçiyordum ben ne olduysa bıraktımBende kahveye o kadar anlam yüklüyorum ki bunu gerçekten tam kahve bağımlıları anlar![]()
Yavrum ya gerçekten çocukların ateşi çıkmasın. Hem bize hem onlara çok zor geçiyor. Duş aldırması ayrı bez koyması ayrı. Rabbim şifa versin inşallah çabuk toparlarsınızSağolasın size de çok geçmiş olsun lotusumbiri bitmeden diğeri başlıyor. Dün akşam iyi gibiydi a şimdi cayır cayır yanıyor çocuk
Uykusuzluktan geberecem . Okula gidemiyorum arkadaşlarım etkinlik yapıyor ben yapmıyorum diye ağlıyor
Burnuna konan sinekle kavga ediyor mız mız
Büyüğüm aynı![]()
Allah razı olsun çokomYavrum ya gerçekten çocukların ateşi çıkmasın. Hem bize hem onlara çok zor geçiyor. Duş aldırması ayrı bez koyması ayrı. Rabbim şifa versin inşallah çabuk toparlarsınız
Aslında bir kelle paça içseniz canım. Bolca portakal. Çok geçmiş olsunMerhaba Aile hekimine gittik Dr yokmuş yarina kaldıacile gidip saatlerce sıra beklemek istemiyorum aynı ilaçları veriyorlar
C Vitaminide içiyorum çinko propolis karışımlı yok bağışıklık sistemim düşmüş iyilesemiyorum çocuklarda aynı şekilde
Tünaydın kızlar. Hasta bebişlere geçmiş olsunAy benim misafirim var. 2 gündür ful temizlik hazırlık yaptım. Yarında çocuğun etkinliğine gidicez. Cumartesi de misafir. Yoğun geçiyor. Diyet dışıyım. O yorgunluğunda üstüne hazırlıklardan yiyorum alternatif yapamadım.
Yarın tartı günümüz. Denge egzersizleri tamam olmayanlar yarın akşam son gün
yiitee
Pembe Lotus @Drdentist E Esmusum G Goklerce
Tamamlayanlar mesajı dikkate almasın
E Esmusum Buzdolabının önüne bir de bu resmi yapıştıralımResmi indirdim ekranima koyacam gördükçe engel olsun bana![]()
Oyy benim tontiş buu bal arısıııE Esmusum Buzdolabının önüne bir de bu resmi yapıştıralım
Bu resme bakınca, hastaları muayenehanesine tartılmaya gittiği zaman, Dr. Nowzaradan'ın bu tonton yüz ifadesini ve kilo alanlara tatlı sert kızmasını gülümseyerek anımsıyorum.
Ben de bu hafta biraz umutsuzum kilo verme sürecim ile ilgili. Porsiyonlarım çok değildi belki; ama hareketim çok az idi, hatta yoktu.Enerjim çook düşük nedense.
Kaptanım sevgilerChocolita Sizin profil resminizden de esinlendim Dr. Nowzaradan'ın fotoğrafına sihirli değnek çizerken.
Eki Görüntüle 3686978
Çok tonton bir insanOyy benim tontiş buu bal arısııı![]()
Keşke bende birakabilsemKız ben bayağıdır kahve içmiyorum. İçiyordum ben ne olduysa bıraktım
Selam canım, beni. Denge egzersizi varmiydi bu hafta, ben kaçırdım yok diye biliyorum ama kendime de güvenmiyorum bebisten beynin yanmış gibiTünaydın kızlar. Hasta bebişlere geçmiş olsunAy benim misafirim var. 2 gündür ful temizlik hazırlık yaptım. Yarında çocuğun etkinliğine gidicez. Cumartesi de misafir. Yoğun geçiyor. Diyet dışıyım. O yorgunluğunda üstüne hazırlıklardan yiyorum alternatif yapamadım.
Yarın tartı günümüz. Denge egzersizleri tamam olmayanlar yarın akşam son gün
yiitee
Pembe Lotus @Drdentist E Esmusum G Goklerce
Tamamlayanlar mesajı dikkate almasın