• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Sağolasın size de çok geçmiş olsun lotusum ☹️ biri bitmeden diğeri başlıyor. Dün akşam iyi gibiydi a şimdi cayır cayır yanıyor çocuk 🥺
Uykusuzluktan geberecem . Okula gidemiyorum arkadaşlarım etkinlik yapıyor ben yapmıyorum diye ağlıyor 😒
Burnuna konan sinekle kavga ediyor mız mız
Büyüğüm aynı :olamaz:
Yavrum ya gerçekten çocukların ateşi çıkmasın. Hem bize hem onlara çok zor geçiyor. Duş aldırması ayrı bez koyması ayrı. Rabbim şifa versin inşallah çabuk toparlarsınız

Merhaba Aile hekimine gittik Dr yokmuş yarina kaldı 😬acile gidip saatlerce sıra beklemek istemiyorum aynı ilaçları veriyorlar
C Vitaminide içiyorum çinko propolis karışımlı yok bağışıklık sistemim düşmüş iyilesemiyorum çocuklarda aynı şekilde

Yavrum ya gerçekten çocukların ateşi çıkmasın. Hem bize hem onlara çok zor geçiyor. Duş aldırması ayrı bez koyması ayrı. Rabbim şifa versin inşallah çabuk toparlarsınız
Allah razı olsun çokom ☹️ yorgunluktan uykusuzluktan bayılacağım

Merhaba Aile hekimine gittik Dr yokmuş yarina kaldı 😬acile gidip saatlerce sıra beklemek istemiyorum aynı ilaçları veriyorlar
C Vitaminide içiyorum çinko propolis karışımlı yok bağışıklık sistemim düşmüş iyilesemiyorum çocuklarda aynı şekilde
Aslında bir kelle paça içseniz canım. Bolca portakal. Çok geçmiş olsun

Merhabalar🌸💕
18 Aralık, Perşembe günü menüm:
Chocolita Chocolita espressoc espressoc
*Sabah kahvaltıda, 2 dilim peynir, 10 yeşil zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği yedim.
*Ekranda fotoğrafını paylaştığım fincan ile 2 fincan Türk kahvesi içtim.(Miktarı, 4 küçük fincan Türk kahvesidir.💕🥰☕️)
*2 kupa açai ananaslı yeşil çay
*öğle yemeğinde, 1 tabak erişte ve 2 kaşık yoğurt yedim.
*18:00'de 1 parça ızgara et yiyeceğim.
*Su:2 lt.
Tüm gün evde idim. Egzersiz yok maalesef.
1000232169.webp

Tünaydın kızlar. Hasta bebişlere geçmiş olsun ❤️ Ay benim misafirim var. 2 gündür ful temizlik hazırlık yaptım. Yarında çocuğun etkinliğine gidicez. Cumartesi de misafir. Yoğun geçiyor. Diyet dışıyım. O yorgunluğunda üstüne hazırlıklardan yiyorum alternatif yapamadım.

Yarın tartı günümüz. Denge egzersizleri tamam olmayanlar yarın akşam son gün
yiitee yiitee Pembe Lotus Pembe Lotus @Drdentist E Esmusum G Goklerce
Tamamlayanlar mesajı dikkate almasın
Screenshot_20251218_163422.webp Screenshot_20251218_163406.webp Screenshot_20251218_163355.webp

Denge egzersizlerim

Resmi indirdim ekranima koyacam gördükçe engel olsun bana😃
E Esmusum Buzdolabının önüne bir de bu resmi yapıştıralım🥰🧚‍♀️💫
Bu resme bakınca, hastaları muayenehanesine tartılmaya gittiği zaman, Dr. Nowzaradan'ın bu tonton yüz ifadesini ve kilo alanlara tatlı sert kızmasını gülümseyerek anımsıyorum.
Ben de bu hafta biraz umutsuzum kilo verme sürecim ile ilgili. Porsiyonlarım çok değildi belki; ama hareketim çok az idi, hatta yoktu.:KK1:Enerjim çook düşük nedense.
Kaptanım sevgiler Chocolita Chocolita Sizin profil resminizden de esinlendim Dr. Nowzaradan'ın fotoğrafına sihirli değnek çizerken.🥰💕💫🧚‍♀️
1000232193.webp

Son düzenleme:
E Esmusum Buzdolabının önüne bir de bu resmi yapıştıralım🥰🧚‍♀️💫
Bu resme bakınca, hastaları muayenehanesine tartılmaya gittiği zaman, Dr. Nowzaradan'ın bu tonton yüz ifadesini ve kilo alanlara tatlı sert kızmasını gülümseyerek anımsıyorum.
Ben de bu hafta biraz umutsuzum kilo verme sürecim ile ilgili. Porsiyonlarım çok değildi belki; ama hareketim çok az idi, hatta yoktu.:KK1:Enerjim çook düşük nedense.
Kaptanım sevgiler Chocolita Chocolita Sizin profil resminizden de esinlendim Dr. Nowzaradan'ın fotoğrafına sihirli değnek çizerken.🥰💕💫🧚‍♀️
Eki Görüntüle 3686978
Oyy benim tontiş buu bal arısııı 😩🤗😍

Bugün paylaştığım 18 Aralık, Çarşamba günü menüme ek olarak 18:00'de 1 portakal yedim ve 1 bardak süt içtim. Akşam yemeğimi de yarım saat evvel, 17:30'da yedim.
1000232227.webp

İyi akşamlar
Sabah maydanozlu limonlu su
Öğlen çay bir dilim kek
Akşam 5 kaşık mantı mercimek çorbası patlıcan salata pırasa yemeği azar azar alakasız olmuş bayag 😄
3.denge egzersizi bitti Chocolita Chocolita
espressoc espressoc

Eklentiler

• Screenshot_2025-12-18-17-25-34-33.webp
    Screenshot_2025-12-18-17-25-34-33.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 4
Bugünkü menü
Sabah 9:00
Bir fincan kahve
İki adet kurabiye

Öğle 12:00
Bir kase sebze çorbası
Bir dilim çavdar ekmeği

Akşam 18:30
Yarım tabak türkmen pilavı
Salata

Son öğün bitiş 18:45
Su 1,5 lt

Selamlar
Bugün niyetliydim sahura kalkamadım
Hastaneydik eve yeni geldim ne varsa onu yedim
Diyet dışı oldu
1 kase mercimek çorba
2 dilim börek

Eklentiler

• IMG_2343.webp
    IMG_2343.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 2
18 Aralık Perşembe
10.30 tam buğday unlu pankek, yeşillik, peynir, zeytin.
Ara biraz kuruyemiş 1 bardak yeşil çay.
18.30 1 tabak kuru fasulye 1 tabakta tavuklu garnitürlü pilav yarim kase yoğurt.
Sonrasinda Türk kahvesi
2.5 litre su.
Adım yok. Leslie ve growwith çalıştım.
20251218_223520.webp
20251218_230829.webp

Giremedim sürekli hata verdi kk
Menum
Sabah 09:15
Peynirli yumurta yeşillik bir dilim siyez ekmeği

Öğlen 13:00
Dünden kalan kıymalı sebze yemeği bir bardak kefir

15:00
Sade türk kızı üç hurma küçük
Üç ceviz

17:30

Bı kase tavuk mantar sote salata
Spor yok

Öyle açım ki bide ağzım boğazım kuruyor burnun tıkalı olduğu için sürekli su içiyorum gece nasıl olacak dün gece su iç wc git
Sabah tartı 😬

Tünaydın kızlar. Hasta bebişlere geçmiş olsun ❤️ Ay benim misafirim var. 2 gündür ful temizlik hazırlık yaptım. Yarında çocuğun etkinliğine gidicez. Cumartesi de misafir. Yoğun geçiyor. Diyet dışıyım. O yorgunluğunda üstüne hazırlıklardan yiyorum alternatif yapamadım.

Yarın tartı günümüz. Denge egzersizleri tamam olmayanlar yarın akşam son gün
yiitee yiitee Pembe Lotus Pembe Lotus @Drdentist E Esmusum G Goklerce
Tamamlayanlar mesajı dikkate almasın
Selam canım, beni. Denge egzersizi varmiydi bu hafta, ben kaçırdım yok diye biliyorum ama kendime de güvenmiyorum bebisten beynin yanmış gibi 🤷

17.12 menüm
12.00
2 haşlanmış yumurta ile maydanoz, çeyrek avakado, 1 tk labne, 1 tk tahin pekmez, 1 krep

15.00
Yarım elma, yarım portakal,1 küçük muz

17.00
Sade kahve,1 hurma
19.00
Bezelye yemeği,4 YK pilav, haşlanmış lahana,yoğurt

Çay ile kabak yedim
Şu:2.5 lt Chocolita Chocolita espressoc espressoc

Back
X