Geçmiş olsun canımSabah bir şey yemedim
4 gibi makarna salatası 1 kase
Tatlı börek ve poça vardı. Misafirim vardı malum gün menüsü. Onlardan birer dilim yedim. Sağlıksız bir gün oldu. Ama çok kalori yaktım. Yediğim içtiğim çıktı benden. Dün de bu kadar yakmıştım. Tansiyonum çok düşük ilginç bir şekilde. İlk kez düşük tansiyon ağrısı yaşıyorum
İyi geceler
Notlarımı aldım kızlar. Acayip bir baş ağrısı yaşıyorum. Çok yoruldum. Regl de üstüne oldu. Dinlenmem gerekiyor. Sonrasında dönücem. Tartı göndermeyen 2 kişi varSismaniye E Esmusum
Esmusum bugün göndereceğini söylemiştin gelmedi. Annenden döndün mü?
Şişmaniye menüler yok. Ve başka uyarı hakkı kalmadı. En son ne zaman menü yazmıştın? Mesajlardan geçmişe bakamıyorum sitede silindiği
E Esmusum tartı gelmediği için 1 uyarı geldi canım 2. Uyarı oldu
Az az da olsa yürüyüş u birakmamak en iyisi chocom.Yeni bakabiliyorum kızlar. Kilo ayrıca diz ağrısı yapmaya başladı bende bugün bunu fark ettim. Her zaman yaptığım yürüyüşü zorlanarak yaptım. Moralim bozuldu. Sağlık anlamında sıkıntıya sokuyordu o ayrı, ilk kez fiziksel sıkıntı yaşıyorum. Hayat kalitesini acayip düşüren bir şey. Ciddiye almak lazım
Geçmiş olsun canımCanım grip oldum ya giremedim siteye
Tamam canım görüşmek üzereChocolita canım sana özelden attım ama bildirimler olmadıgı için goremedin sanırım. bende bu hafta izin isteyecektim. Biraz daraldım acıkcası bu hafta da ilk haftam olacak işteki o nedenle cok aktif buralara bakamayabilirim. Dikkat de edemeyebilrim. tartım da anca gelir vs derken oyle dusundum
Hayırlı akşamlar Kizlar Ben yeme işlemini bitirdim
Kahvaltıda yumurta salatası bir bardak yeşil çay tükettim.
Arada sade türk kahvesi içtim
Öğlen yemeği yok
Saat 5 de akşam yemeği yedim iki yemek kaşığı makarna iki tane fırında tavuk bud yedim bir tabak salata yanında ( bu arada diyete başladığımdan beri sıfır ekmek tuketiyorum)
Bugün sadece bir litre su içebildim
Yarım saat lesli yaptım 15 dk da karın egzersizi yaptım
Sarma 1 tabaklık çıkar mıiyi aksamlar
Bugunki menum
Sabah yumurta domates peynir zeytin 2d ekmek 1b cay
Aksam
1 adet lahmacun bir kac sarma salata ayran
2lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?