Growwith çok iyi ne güzel yapmışsınEvet çok oldu az yapıyorum eşim için bu defa biraz fazla olmuş bitsin diye yedimetli ekmeğin boyutu el kadar diyebilirim iki tane el kadar yedim
Pilav yüzünden 45 dk growwithjo ile spor yaptım ama akıllı saatimin şarjı olmadığı için öyle kaldı
Merhaba
Sabah az mantarlı iki yumurta tavada ,
Öğlen küçük kase bulgur pilavı salata
Ara öğün küçük bir boy avokado , küçük kase sütlü müsli
Akşam yiyemedim :)
Regl oldum
Adım 7.5 K
Geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah kolaylikla atlatirsiniz canimİyi akşamlar kızlar
Eşimin sağlık sorunu çıktı. Kafamı da başka bir şeye veremiyorum. Bir sonuca ulaşana kadar doktora gidicez. Bu süre içinde izinliyim. Akşamları gelip menü almaya çalışıcam geç de olsa. Olmazsa toplu alıcam. Şu an listedeki herkes menülerini vakitli gönderiyor zaten. Taşkınlık olursa en geç ertesi gün egzersiz yapmamız gerektiğini biliyorsunuz. Bir hedefimiz var️
iyi aksamlar
Menum
Sabah chia tohumlu su
1 haslanmis yumurta
2 adet tam bugday wasa
surme peynir 1 dilim avokado 1b cubuk tarcinli kahve
Aksam
4k mercimekli pilav salata
2lt su
Adımım
Merhabalar
Chocolita Bonus
6 Şubat,Perşembe günü,
Sabah,
1 dilim tulum peyniri,10 zeytin,1 tatlı kaşığı reçel,az tereyağı ve 1 dilim ekmek yedim.
Arada cafe latte içtim.
Öğlen,
dışarıdaydım. 1 tabak mantı ve salata yedim.
Arada,
1 bardak kefir içtim.
Akşam,
kıymalı yumurta ve zeytinyağlı fasulye yedim.
Su:1,5 lt. içtim.
Adımlarım:3732
Bugün dışarısı çok soğuktu, açık havada yürüyemedim.
İyi geceler.
Eki Görüntüle 3540747
Kızım geç uyudu ://Akşama niye yemedin güzel gitmişsin
Lesli den vazgeçemiyorumBöyle listeler çok güzel oluyor evdeki yemeklerle sıkmadan kontrollü şekilde.
Lesli de yapmışsın
Geçmiş olun canımİyi akşamlar kızlar
Eşimin sağlık sorunu çıktı. Kafamı da başka bir şeye veremiyorum. Bir sonuca ulaşana kadar doktora gidicez. Bu süre içinde izinliyim. Akşamları gelip menü almaya çalışıcam geç de olsa. Olmazsa toplu alıcam. Şu an listedeki herkes menülerini vakitli gönderiyor zaten. Taşkınlık olursa en geç ertesi gün egzersiz yapmamız gerektiğini biliyorsunuz. Bir hedefimiz var️
Selam kızlar bu hafta dönecektim Regl oldum haftaya erteledim. Tartım da gelmedi iyi bir tartı önerisi olan var mı ya kargoya vermeyince iptal ettim
Xiaomi çok yüksek fiyatlı bence ve ayaklarının altındaki denge yerleri çok oynuyor arkadaşımda var sürekli yanlış ölçüyordu. Bende de muadili vardı onun da aynı yeri oynadı bozuldu açılmıyor. Aslında çok spesifik bi şey istemiyorum o yüzen.Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 Yağ Ölçer Fonksiyonlu Akıllı Bluetooth Vücut Analiz Baskülü'nü diyetisyenim önermişti. Mi Band 6 akıllı saatim var, bluetooth ile tartının yazılımına bağlantı kurulabiliyor idi.Detaylı kas, yağ analizi yapılabildiği için Xiaomi önermişti. Bazen şehir dışındayken uzaktan online görüşme ile tartı sonucu istiyordu.
Tefal Body Signal vardı evde,ben onu kullanıyorumBierfi
Kas, yağ ölçümü yapmayayım dersen güvenilir ve uygun fiyatlı olanlardan al derim.
Rica ederim.Xiaomi çok yüksek fiyatlı bence ve ayaklarının altındaki denge yerleri çok oynuyor arkadaşımda var sürekli yanlış ölçüyordu. Bende de muadili vardı onun da aynı yeri oynadı bozuldu açılmıyor. Aslında çok spesifik bi şey istemiyorum o yüzen.
Tefale bakayım canım teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?