SizYorumların çok olgun ve yerinde olduğu için büyük sanıyorlardır. Ben de minik bir şok yaşadım şu an 50'de değil yani![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SizYorumların çok olgun ve yerinde olduğu için büyük sanıyorlardır. Ben de minik bir şok yaşadım şu an 50'de değil yani![]()
Kesinlikle azim ve istikrarİsteyince 1 ay her şeyi tersine çeviriyor canım. İstikrarlı 1 ay. Sonra devamı geliyor
Belli oluyor çok başarılı Bir bayanSizChocolita nın eski paylaşımlarını biliyor musunuz? İnanılmaz bir kurgu yeteneği var, esprili, yaptığı her şeye çok emek veriyor ve yaratıcı. Kurabiye yarışmasına bile farklı bir yenilik getiriyor.
Bu eşlerden çektiğimiz nedir ya evde olunca kaçırıyoruz bende öyle vallaPazartesi günü menüm
Kahvaltı; 2 yumurta, peynir, 4-5 zeytin, avokado, ekmek tazeydi eşim de evde biraz fazla kaçırdım.
Kahve
Akşam; haşlama ve pilav
Çay ile 2 hurma
14.915
Bu işi yapmış ne başarılı insanlar vardır kendimi kıyaslayamam tabi ama tiyatroya düşkünüm. Mizahi yönüm vardır. Teşekkür ederim böyle düşündüğün içinBelli oluyor çok başarılı Bir bayan
Derler ya görmeyince göresim görünce öldüresimBu eşlerden çektiğimiz nedir ya evde olunca kaçırıyoruz bende öyle valla
Gerçekler bunlar, iltifat değil. Yeteneğini bir dergi yada kitap gibi bir yerde değerlendirsen. Sosyal medya sana göre değil yoksa orda da çok güzel şeyler yapabilirsin.Ne güzel sözlerçok teşekkür ederim. Utandım şu annn ne yazacağımı bilemedim
AynenGerçekler bunlar, iltifat değil. Yeteneğini bir dergi yada kitap gibi bir yerde değerlendirsen. Sosyal medya sana göre değil yoksa orda da çok güzel şeyler yapabilirsin.
İnşallah nasipGerçekler bunlar, iltifat değil. Yeteneğini bir dergi yada kitap gibi bir yerde değerlendirsen. Sosyal medya sana göre değil yoksa orda da çok güzel şeyler yapabilirsin.
Derler ya görmeyince göresim görünce öldüresim![]()
Boyun fıtığı çıktı 1 haftadır sürekli onunla ilgileniyorum. Çok zor bir şey herkes dikkat etsin boynuna, telefona bilgisayara çok bakmayın ve dik durmaya çalışın.Bu eşlerden çektiğimiz nedir ya evde olunca kaçırıyoruz bende öyle valla
Valla bende omurga kaymasından dolayı boyun fıtığı var kazadan sonra oldu tabi ameliyat diyorlar korkuyorum bekliyorum iylessin Allah düşmanımin başına vermesinBoyun fıtığı çıktı 1 haftadır sürekli onunla ilgileniyorum. Çok zor bir şey herkes dikkat etsin boynuna, telefona bilgisayara çok bakmayın ve dik durmaya çalışın.
Çok geçmiş olsun canımBoyun fıtığı çıktı 1 haftadır sürekli onunla ilgileniyorum. Çok zor bir şey herkes dikkat etsin boynuna, telefona bilgisayara çok bakmayın ve dik durmaya çalışın.
Kırk kilit otu bul sıcak suya koy 30 dk beklet sonra boynuna sür hacamat tedavisi de iyi gelir aslında herşey ameliyat ile çözülmüyor annem fıtık ameliyatı oldu şimdi kanal daralması başlamış meselaBoyun fıtığı çıktı 1 haftadır sürekli onunla ilgileniyorum. Çok zor bir şey herkes dikkat etsin boynuna, telefona bilgisayara çok bakmayın ve dik durmaya çalışın.
Evet çok zor, çok ağrılıymış. İlaçla da tedavi oluyormuş, inşallah iyileşir. Allah acil şifalar versin. Fizik tedavi gördünüz mü?Valla bende omurga kaymasından dolayı boyun fıtığı var kazadan sonra oldu tabi ameliyat diyorlar korkuyorum bekliyorum iylessin Allah düşmanımin başına vermesin
Aktarlara bakayım ilk kez duydum bu otu. 8-9 gün oldu akut döneminde çok ağrı oluyormuş.Kırk kilit otu bul sıcak suya koy 30 dk beklet sonra boynuna sür hacamat tedavisi de iyi gelir aslında herşey ameliyat ile çözülmüyor annem fıtık ameliyatı oldu şimdi kanal daralması başlamış mesela
Fizik tedavi için kaç kez gittik Boynumda kırık vardı iyileşmiş ama döndüremiyorum boynumu doktorlar önermiyor aktiflesmesinden dolayı sadece kilo almamaya ve dediğim gibi kirkilit otu kullanıyorumEvet çok zor, çok ağrılıymış. İlaçla da tedavi oluyormuş, inşallah iyileşir. Allah acil şifalar versin. Fizik tedavi gördünüz mü?