- 11 Nisan 2025
- 376
- 753
- 18
- 26
Valla vermiyorlar yarın bi konuşalım konuya açıklık getirelimÇok ilginç acaba ellerindeki pahalı ilaçlarımı satmaya çalışıyorlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla vermiyorlar yarın bi konuşalım konuya açıklık getirelimÇok ilginç acaba ellerindeki pahalı ilaçlarımı satmaya çalışıyorlar.
Valla vermiyorlar yarın bi konuşalım konuya açıklık getirelim
Yaşıma göre çok kiloluyum değil mi valla bir yıl boyunca ye iç yat bu hale geldimOna bende sasırdım şuan![]()
Bilmem bir 30-35 belki. Niye öyle düşündüm bende bilmiyorumkaç sanıyordun kiyaşanmışlık
Önerebileceğin var mı alayım öyle yapayımOlmadı internetten sipariş verebilirsin
Önerebileceğin var mı alayım öyle yapayım
Öyle hissetirdim demekiBilmem bir 30-35 belki. Niye öyle düşündüm bende bilmiyorum![]()
Şaşkınlık ondan değildir canım bende çok kiloluyum o yaşlardan beriYaşıma göre çok kiloluyum değil mi valla bir yıl boyunca ye iç yat bu hale geldim![]()
Bilmem bir 30-35 belki. Niye öyle düşündüm bende bilmiyorum![]()
Bakayım bi araştırıp alayım yada doktor reçete falan versin inşallah hallederimMaalesef ama belki gören birisi güvenli bir site önerebilir
Sizce ben kaç yaşındayım. Biliyorsunuz belki deBen de öyle![]()
Doktor reçete etse daha iyi tabiBakayım bi araştırıp alayım yada doktor reçete falan versin inşallah hallederim
Yaşıma göre çok kiloluyum değil mi valla bir yıl boyunca ye iç yat bu hale geldim![]()
Sizce ben kaç yaşındayım. Biliyorsunuz belki de![]()
normalde ben pek zayıf değilim 68 de donuyorum açta yatsam hiç yemezsem de veremiyorum inşallah bu sefer başaracağızŞaşkınlık ondan değildir canım bende çok kiloluyum o yaşlardan beri
Tahmin çocuğum var dedin 30Sizce ben kaç yaşındayım. Biliyorsunuz belki de![]()
Ben bilmiyorum32-36 arası diyorum
![]()
30Tahmin çocuğum var dedin 30
Ama iyi veriyorsun maşallah bu iki hafta maşallah gıpta ile bakıyorumŞaşkınlık ondan değildir canım bende çok kiloluyum o yaşlardan beri