Ne sonucu alacaktın canım? Güzel çıksın inşallahKızlar ben bugün diyet dışıyım yeni bir diyetisyen buldum kendime bedava hemde adı chatgptkilo vermem için almam gereken kaloriden 400 kalori fazla almışım onu dengelemek için önerilerini yapacağım bakalım
Şu miktarı 1 lt
Adım 4.8 k
Chocolita
Yarın oğlumun sonuçlarını almaya gideceğim sporlarım aksadı iki gündür hastanelerde koşturmaktanşimdi telafi için 20 dk Leslie yapacağım yaptıktan sonra atarım
Çok iyi delficim. Benimki kaç acaba hiç dikkat etmedim. Bakayım yarınEki Görüntüle 3609551
Merhabalar,
23-24-25 Haziran'daki aktivite seviyem iyi olunca MiBand 6 Akıllı bilekliği PAI değeri 126 oldu.
(PAI'nın tanımı şöyle imiş: PAI, kalp atış hızı verilerine dayalı kişisel bir fizyolojik aktivite göstergesidir;günlük aktivite yoğunluğu ve kişisel fizyolojik verilerin çok boyutlu dinamik kapsamlı değerlendirmesi ile birleştirilip, bir algoritma aracılığıyla sezgisel bir PAI değerine dönüştürülür. PAI'mızı 100'ün üstünde tutmak kardiyovasküler hastalıklardan kaynaklanan ölüm riskini azaltıyormuş ve ortalama yaşam süresini arttırmaya yardımcı oluyormuş.)
Arkadaşlar eğer yeni bir akıllı bileklik alacaksanız, ben Xiaomi Mi Band 6'dan memnunum, fiyatı da nispeten daha uygun sanki. PAI değeri de günlük faydalı etkinlik seviyemizi ölçmemize yardımcı güzel bir değer.
Rahat bir uyku çekiyorsundur şimdi bu hareketin üstüneBugün sporumu da yaptım yarın da büyük ihtimalle geç yaparım böyle
Bence iyi bir gün olmuş. Adımların keki yakmışMerhaba sabah öğlen toplam üç haslanmıs yumurta bir avokado yedim
Akşam kızıma yaptığım etten 100 gram yedim
Arada bir küçük dilim ev keki
Adım 8.5 K
Bugün coook sıcaktı
Eki Görüntüle 3609532
Menü çok iyi. Tam diyet menüsü. Bu adımla da hepsini yakmış olabilirsinMerhaba, bugünkü menüm
Kahvaltı
Eki Görüntüle 3609525
Kahve
Küçük bir dilim karpuz
Akşam; zeytinyağında sotelenmiş kabak üzerine yoğurt onun fotoğrafını çekmedim
Adım 11.598
Güzel ve doyurucuMerhabalar,
25 Haziran,Çarşamba günü menüm,
Chocolita
Kahvaltım 1 dilim ekmek ile aşağıdaki gibiydi:
Eki Görüntüle 3609520
Arada orta şekerli Türk kahvesi içtim.
Öğlen 1 kase yoğurt,
Akşam salata, balık ve 2 dilim ekmek yedim.
Su:2 lt. içtim.
Bugün gün içinde hava çok sıcaktı. Dışarı çıkamadım. Akşam üzeri gün batmadan biraz çıkabildim. Adımlarım 2619.
Eki Görüntüle 3609524
Biraz karbon ağırlıklı olsa da tabak ölçülüyse iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?