Doğum günün kutlu olsunnnMerhaba kızlar dünkü bölümü yazamadım kusura bakmayınbugün Normalde doğum günüm ama kutlama beklemiyorum O yüzden diyet dışı olmam diye düşünüyorum ama birazcık abur cubur yedim bugüncuk ve kendime spor izini de verdim O yüzden hem Dün hem bugünün menüsünü yazacağım
Çarşamba
3 tane kepekli galeta 2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi bir tane haşlanmış yumurta bir tane kapya biber salatalık domates bir tane uzun şerit peynir 6-7 tane zeytin
Ara öğünde biraz abur cubur yedim yalnız diyeti bozmadım yani kalori alımına dikkat ettim
Akşam da gittim dondurma yedim bir iki kaşık türlü yapmıştım türlü yedim başka da bir şey yemedim
Bugünün menüsünde yazıyorum değişiklik olursa tekrardan eklerim
2 yumurtadan omlet 2 dilim tam buğday ekmeği
Ara öğünde birazcık gene diyet dışı yaptım
Şu anda da Dün yaptığım türlüyü ısıtıyorum onu yiyip büyük bir ihtimalle yanına yoğurt kapya biberle günü kapatırım diye düşünüyorum
Su miktarım her iki gün içinde bir buçuk litre
Adımın dün 8k'ydı şu an 2K
Chocolita
Bugün biraz menüler karışmış olabilir başım çok dönüyor kusura bakma canım Dün egzersiz yaptım ekran görüntüsünü atacağım ve bugün hiçbir şey yapamayacağım
Doğum günün kutlu olsunnn
Sağlıklı hayırlı mutlu yaşlara canım
Sen genel olarak bu hafta çok güzel kalori yaktın. Bence bunları tolere etmiştir. Ki büyük bir diyet dışı yok gibi
Güzel açık olmuş bugün
İnşallah canımÇocuklar uyuduktan sonra mercimek ekmeği yaptım Sabah kahvaltısınin yanina dilimledim 12dilim çıktı
Yarın akşam tavuk yaparım artıkcumartesi güzel bir eksi görürüm ins
Doğumgünün kutlu olsun canımMerhaba kızlar dünkü bölümü yazamadım kusura bakmayınbugün Normalde doğum günüm ama kutlama beklemiyorum O yüzden diyet dışı olmam diye düşünüyorum ama birazcık abur cubur yedim bugüncuk ve kendime spor izini de verdim O yüzden hem Dün hem bugünün menüsünü yazacağım
Çarşamba
3 tane kepekli galeta 2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi bir tane haşlanmış yumurta bir tane kapya biber salatalık domates bir tane uzun şerit peynir 6-7 tane zeytin
Ara öğünde biraz abur cubur yedim yalnız diyeti bozmadım yani kalori alımına dikkat ettim
Akşam da gittim dondurma yedim bir iki kaşık türlü yapmıştım türlü yedim başka da bir şey yemedim
Bugünün menüsünde yazıyorum değişiklik olursa tekrardan eklerim
2 yumurtadan omlet 2 dilim tam buğday ekmeği
Ara öğünde birazcık gene diyet dışı yaptım
Şu anda da Dün yaptığım türlüyü ısıtıyorum onu yiyip büyük bir ihtimalle yanına yoğurt kapya biberle günü kapatırım diye düşünüyorum
Su miktarım her iki gün içinde bir buçuk litre
Adımın dün 8k'ydı şu an 2K
Chocolita
Bugün biraz menüler karışmış olabilir başım çok dönüyor kusura bakma canım Dün egzersiz yaptım ekran görüntüsünü atacağım ve bugün hiçbir şey yapamayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?