Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Hangi kalori uygulamasını kullanıyorsun canım.
Bide kalorileri tam hesaplamak için mutfak tartısı falanmi kullaniyorsun nasıl yapıyorsun

Cronometer kullaniyorum, basit bir uygulama seviyorum.

Evet mutfak tartisi cogu seyi tartiyorum.

Ama atiyorum kuru fasulye falan yaptim, o zaman hesaplamak cok zor, acikcasi o durumda diyetkolik.com dan porsiyon kalorisine bakiyorum, sonra uygulamadan ona benzer bir sey seciyorum. Cok yaptigim yemekleri uygulamaya da tarif olarak girdim ama yine de turk yemekleri genel olarak eksik. Bazen zor geliyor her seyi incigine kadar yazmak.

Öncelikle hosgeldin
Bi donem bende denedim ama zor geliyo bana da ya bi heves mutfak tartisi aldim ama klasik seyler evet ama yemek olarak bulmak zor bazen uydurmasyon sebze soteliyorum yogurtla yiyeyim diye mesela yok onu bulmanin imkani bende vazgectim
Allah kolaylik versin sana azmini sevdim

Evet kişisel olarak isim verip yazmamış, 50li kilodakileri belirtmiş. Ben de o kilolarda olduğum için üstüme alındım doğal olarak. 60li kilolarda olsaydım alınmazdım.

Evet bana da bazen sinir geliyor, ozellikle haftasonu, haftaici genel olarak duzenliyim zaten de.

Iste kalori hesaplamiyorsan bir diyeti takip etmen gerekiyor, ne bileyim karatay falan, onda bazi seyler yasak oluncxa orada da otomatik bir limitlemis oluyorsun. Ama benim gibi hem her seyden yiyim aman psikolojim bozulmasin strese girmeyim havalarindaysan kalori saymak zorundasin, yoksa hapi yuttun

Bende herseyi yiyeyim ama dengeli yiyeyim az az vereyim kafasindayim bi aydir canimim cektiklerini minik porsiyonlar olarak yiyorjm kisitli diyet bana gore de degil cidden daha once deneyimledim pek cok kez.hedefime yaklastim ama sonrasinda o kısıtlı diyet sonrasi bocaladim ve daha fazla aldim ertelemeden canimizin iatediklerini yiyebilmek onemli patlama olmamasi icin

Hoşgeldiniz bu sefer hedefinize ulaşıp ins korumayida başarırsınız.
Teşekkür ederim canım

Önden gördüm de seni arkadan görmedim sahiden dümdüz oldu mu

Olmasin ya, düz g.t mü olur? Beliniz ince olsun, karnınız dümdüz olsun, seksili hatlarınız olsun.
Cemoos bunu beğendi.
Bel ince karın düz popo ve memeler belirgin olsun yeter benim tek eksiğim göbek büyük geçen ay diyet yüzünden popom küçüldü agzgxgxgxg

Olmasin ya, düz g.t mü olur? Beliniz ince olsun, karnınız dümdüz olsun, seksili hatlarınız olsun.
Cemoos bunu beğendi.
katılıyorum bende biraz ideal kiloma yaklasayim sıkılaşıp sekillenmek icin cabaliycam benimde düz sayilır kilo verince belim incelince biraz ortaya cikiyo gibi ama çalışmak lazim

Ev kalk iş yap her yer dağınık götürüyor diyor keyfim otur yayıl iç çayını
Ahh bu ev işleri.
Bende eve yeni geldim çamaşır ıvır zıvır dolu akşam yemeği yok ev sahibi gelecek birazdan iyice sistim bakalım olmazsa bı kirazsapi içeyim

Ahh bu ev işleri.
Bende eve yeni geldim çamaşır ıvır zıvır dolu akşam yemeği yok ev sahibi gelecek birazdan iyice sistim bakalım olmazsa bı kirazsapi içeyim
Aman ya valla sabah ev isi yapsam spor kaliyo spor yapsan ev isi ogle sonu canim istemiyo her zaman neyse duzelicez inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…