Hangi kalori uygulamasını kullanıyorsun canım.
Bide kalorileri tam hesaplamak için mutfak tartısı falanmi kullaniyorsun nasıl yapıyorsun
Öncelikle hosgeldinCronometer kullaniyorum, basit bir uygulama seviyorum.
Evet mutfak tartisi cogu seyi tartiyorum.
Ama atiyorum kuru fasulye falan yaptim, o zaman hesaplamak cok zor, acikcasi o durumda diyetkolik.com dan porsiyon kalorisine bakiyorum, sonra uygulamadan ona benzer bir sey seciyorum. Cok yaptigim yemekleri uygulamaya da tarif olarak girdim ama yine de turk yemekleri genel olarak eksik. Bazen zor geliyor her seyi incigine kadar yazmak.
Evet kişisel olarak isim verip yazmamış, 50li kilodakileri belirtmiş. Ben de o kilolarda olduğum için üstüme alındım doğal olarak. 60li kilolarda olsaydım alınmazdım.Ben arkadaşın kisisel olarak yazdığını düşünmüyorum, bu kadar üstüne alınıp tepki göstermeye gerek yok gibiydi, ben de altına gülüp cevap yazdım mesela ki burda kimsenin kilosunu bile tam olarak bilmem...
Öncelikle hosgeldin
Bi donem bende denedim ama zor geliyo bana da ya bi heves mutfak tartisi aldim ama klasik seyler evet ama yemek olarak bulmak zor bazen uydurmasyon sebze soteliyorum yogurtla yiyeyim diye mesela yok onu bulmanin imkani bende vazgectim
Allah kolaylik versin sana azmini sevdim
Bende herseyi yiyeyim ama dengeli yiyeyim az az vereyim kafasindayim bi aydir canimim cektiklerini minik porsiyonlar olarak yiyorjm kisitli diyet bana gore de degil cidden daha once deneyimledim pek cok kez.hedefime yaklastim ama sonrasinda o kısıtlı diyet sonrasi bocaladim ve daha fazla aldim ertelemeden canimizin iatediklerini yiyebilmek onemli patlama olmamasi icinEvet bana da bazen sinir geliyor, ozellikle haftasonu, haftaici genel olarak duzenliyim zaten de.
Iste kalori hesaplamiyorsan bir diyeti takip etmen gerekiyor, ne bileyim karatay falan, onda bazi seyler yasak oluncxa orada da otomatik bir limitlemis oluyorsun. Ama benim gibi hem her seyden yiyim aman psikolojim bozulmasin strese girmeyim havalarindaysankalori saymak zorundasin, yoksa hapi yuttun
Hoşgeldiniz bu sefer hedefinize ulaşıp ins korumayida başarırsınız.Merhaba arkadaşlarben 1,59 boyunda 75.2 kilodayım. Haşimato tiroidim var çook hızlı kilo alabiliyorum saldığım anda ve vermek o kadar da kolay olmuyor. Ben 57 kilolara düşüp tekrar bu mertebeye çıktım sonrasında hep 64-65 bandına kadar düşebildim. Ben yürüyüş ya da lesli yapıyorum. Spor olarak daha sakin takılıyorum. ayrıca spor- diyet- su üçlüsünü tam yaptığım anda sonuç alabiliyorum. Sizinle de burada keyifle birlikte hafifleyeceğimize inanıyorum.
Kilo: 75.2
Hedef: 58
Teşekkür ederim canımCronometer kullaniyorum, basit bir uygulama seviyorum.
Evet mutfak tartisi cogu seyi tartiyorum.
Ama atiyorum kuru fasulye falan yaptim, o zaman hesaplamak cok zor, acikcasi o durumda diyetkolik.com dan porsiyon kalorisine bakiyorum, sonra uygulamadan ona benzer bir sey seciyorum. Cok yaptigim yemekleri uygulamaya da tarif olarak girdim ama yine de turk yemekleri genel olarak eksik. Bazen zor geliyor her seyi incigine kadar yazmak.
evet gecen hafta ki artiyi halletmem lazimDetoks falan mi yapiyosun canim maşAllah
Detoks yapma azmi bana da gelir inşAllah bol eksilerin olsun canimevet gecen hafta ki artiyi halletmem lazim
Önden gördüm de seni arkadan görmedim sahiden dümdüz oldu muÇok sıkıldım valla ne yalan söyleyeyim. Bir aydır gelen diyor bunlar burada ne arıyor, giden diyor bunlar burada ne arıyor. Size yapılsa siz de sıkılırdınız. Ha etiketleyerek espri yapanlar oluyor ama bir de böyle isim vermeden igneleyenler oluyor nedense. Size ne yani diyesim geliyor. Bir de tanımadığım insanın esprisini anlamam ben pek. Mesela minik gelsin desin g.tün dümdüz olmuş lan yeter zayıflama, gülerim çok. Ama tanımadığım insanları ilgilendirmesin isterim benim olduğum ya da verdiğim kilo. Ben ilgilenmiyorum çünkü.
Bizim de olur muÖnden gördüm de seni arkadan görmedim sahiden dümdüz oldu mu
YokÖnden gördüm de seni arkadan görmedim sahiden dümdüz oldu mu
Olmasin ya, düz g.t mü olur? Beliniz ince olsun, karnınız dümdüz olsun, seksili hatlarınız olsun.Bizim de olur mu
Bel ince karın düz popo ve memeler belirgin olsun yeter benim tek eksiğim göbek büyük geçen ay diyet yüzünden popom küçüldü agzgxgxgxgOlmasin ya, düz g.t mü olur? Beliniz ince olsun, karnınız dümdüz olsun, seksili hatlarınız olsun.
Cemoos bunu beğendi.
katılıyorum bende biraz ideal kiloma yaklasayim sıkılaşıp sekillenmek icin cabaliycam benimde düz sayilır kilo verince belim incelince biraz ortaya cikiyo gibi ama çalışmak lazimOlmasin ya, düz g.t mü olur? Beliniz ince olsun, karnınız dümdüz olsun, seksili hatlarınız olsun.
Cemoos bunu beğendi.
Ahh bu ev işleri.Ev kalk iş yap her yer dağınıkgötürüyor diyor keyfim otur yayıl iç çayını
Aman ya valla sabah ev isi yapsam spor kaliyo spor yapsan ev isi ogle sonu canim istemiyo her zamanAhh bu ev işleri.
Bende eve yeni geldim çamaşır ıvır zıvır dolu akşam yemeği yok ev sahibi gelecek birazdan iyice sistim bakalım olmazsa bı kirazsapi içeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?