protein tozunun özel bir nedeni var mıHellooo
Sabah
Grabola, sut, protein tozu, meyve ile karisim
Ogle
Ispanakli yumurta
1 dilim tereyagli ekmek
Ara
Yarim elma, 10 gr fistik ezmesi
Aksam
Yarimsar porsiyon
Patlican yemegi
Bulgur pilavi
Soya fasulyesi
Yogurt
1600 kalori
+
30 dakika agirlik
7k adim
Gece yatmadan 20 dak yoga
protein tozunun özel bir nedeni var mı
benim sağ dizimde de ağrı oluyordu spor yaparken, hocam spor yaparken dizlik kullanmamı önerdi. Decathlon'dan aldım. Eğer dizinizdeki durum uzun sürerse dizlik fayda edebilir belki koruyucu olması açısından.bugün herkes nohut yemiş ben de
ama menümü diyet beslendim olarak yazcam durup dururken yanlış bir şey yazıp ceza almayım
bebeler henüz uyumadı. uyurlarsa spor yapabilirim ama dizim sabah düzelmişti şu an yine sıkıntılı gibi
bakalım
benimki fazla ayakta durmaktanmış. dinlen yoksa kireçlenmeye çevirir erken yaşta dedi doktor. ödem toplamış. ama dinlenmeye vaktim olmuyor kibenim sağ dizimde de ağrı oluyordu spor yaparken, hocam spor yaparken dizlik kullanmamı önerdi. Decathlon'dan aldım. Eğer dizinizdeki durum uzun sürerse dizlik fayda edebilir belki koruyucu olması açısından.
Ntgen mr vs çekildi mi hiç doktora çıktın mı bunun içinbugün herkes nohut yemiş ben de
ama menümü diyet beslendim olarak yazcam durup dururken yanlış bir şey yazıp ceza almayım
bebeler henüz uyumadı. uyurlarsa spor yapabilirim ama dizim sabah düzelmişti şu an yine sıkıntılı gibi
bakalım
Haklısın canım. Doktor dinlen dese de hayat koşuşturmacası dinlenmeyi mümkün kılmıyor.benimki fazla ayakta durmaktanmış. dinlen yoksa kireçlenmeye çevirir erken yaşta dedi doktor. ödem toplamış. ama dinlenmeye vaktim olmuyor ki
Çok geçmiş olsun leylak üzüldüm. Dikkat et26 Ekim Persembe Menum
Sabah
1 Tost
1 haslanmis yumurta
Ara 16 :00
Kahve +muz + 6 7 tane kaju
Aksam
1 kase mercimek corbasi
4 tane köfte
Su 2 litre
Egzersiz yok
Cemoos kusura bskma csnim bugun giremedim siteye kendimi iyi hissetmiyorum yine ağir bir halsizlik dustu üzerime aile hekimime ulasamadim o yuzden demir ve d vitamini alamadigim icin mi bilmiyorum hic iyi degilim degil yurumek koltuktan koltuga gecmeye halim yok
Çok geçmiş olsun26 Ekim Persembe Menum
Sabah
1 Tost
1 haslanmis yumurta
Ara 16 :00
Kahve +muz + 6 7 tane kaju
Aksam
1 kase mercimek corbasi
4 tane köfte
Su 2 litre
Egzersiz yok
Cemoos kusura bskma csnim bugun giremedim siteye kendimi iyi hissetmiyorum yine ağir bir halsizlik dustu üzerime aile hekimime ulasamadim o yuzden demir ve d vitamini alamadigim icin mi bilmiyorum hic iyi degilim degil yurumek koltuktan koltuga gecmeye halim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?