Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Merhaba,

Kahvaltı: 4 çatal menemen, bir dilim peynir,söğüş salatalık domates , tb ekmek çay
Ara öğün : 1 kayısı çayı birkaç fındık
Akşam: tavuk döner, salata ayran
Ara öğün : kış çayı , limon ve biraz bal ilaveli
Su: 2 litre anca olmuştur , Adım; 8700 adım bununda çoğu cumhuriyet kortejinde oldu

Yarına hiiç hazır değilim.
Cemoos Chocolita

Ben de yarin icin cok heyecanliyim kizlar tarti sonucum iyi degil ama icim kipir kipir sanki bir anda motivasyon perileri etrafimi sarmis gibi.Yarin yeni bir baslangic olsun ve kisa surede kilo vereyim insallah tabiki karni tokken motivasyon kolayasil yarin yedigim haslanmis yumurtadan sonra ayni motivasyonum olacak mi onu görecez

Ya tabi ki daha cok uğraşıyorlar o ayrı ama saat 22 de çocuk okula gideceğim diye uyumuş oluyor, kıyafetleri vs hazırladık hadi hepsini geçtim yarın çocuğu nereye bırakacağız, şimdi kv köyde bu saatte eşim almaya gitti köye hadi benim kaynanam var çağırdım olmayan o kadar çok arkadaş var ki...bunu daha önceden bildirmeliler ya da yapmamalilar

İyi geceler kızlar,

Bugünkü menüm,

Kahvaltı; peynir, zeytin, domates, salatalık, 1 dilim ekmek

Filtre kahve

Nar

Akşam; yarım tabak zeytinyağlı barbunya ve yoğurt

Saat 8-9 gibi çay ve kuru üzüm. Akşamları çayı bırakıyorum yarın eksi göremezsem nedeni çay ve yanında yediklerim.

Su 2 litre

10 bin adım ve 20 dk eliptik bisiklet

Eklentiler

• IMG_2051.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 33
Merhaba kızlar
bugün full dışardaydım. işlerim vardı
29 Ekim kutlamalarına falan katıldım. benim için de çok özel bir bayramdı bu yıl malum 100. yıldan dolayı
ancak fırsat bulabildim girmeye.
yarın tartıda herkese başarılar. bu haftayı sporsuz geçirdiğim için eksi görsem bile önemsemiyorum çünkü benim için yağdan giden inceldiğim bir tartı olmayacak maalesef. çünkü sporla gerçekten yağ yakıp inceliyorum
neyse nasip. bazen vücudumuzu dinlememiz gerekiyor işte.
Allah nasip ederse yarın yeniden başlıcam. spor yapmayı özledim açıkçası. dizimde ağrı yok denecek kadar azaldı.
inşallah nüksetmez.

Menümü yazayım
Sabah sadece domates ve peynir yedim
Çünkü akşam mangala gittik
Mangal abartıldı malesef salata ve ayran
Diyet dışı kahve

Su tamam
Egzersiz biraz yürüyüş yaptım Cemoos
ben de bugün yemek diyet beslendim ama bir cıss yedim çay yanında dışarda
onun cezasını da önümüzdeki haftaya atıyorum
inşallah Allah sağlık verir Artık kesintisiz spor yapabilirm

gavisconu doktorum hamileyken verdi bana. hamileliklerde midem mahvoluyor çünkü. zararlı olsa hamilelere vermez diye düşündüm
Bende okulda tartiliyorum
Bazen kahvaltı arasında eve gelip tartıldım.
Geçen hafta okulda soyundum da aceleyle tartıldım
evden çıkmadan tartılsana

Akşam çok erken saatte uyuyakalmışım Chocolita Cemoos
29 Ekim, Pazar günü menümü yazamadım o yüzden.
3 adet grissini
1 kuru kayısı
1 tabak haşlanmış karnabahar
1 kase yoğurt
1 muz yedim
1 lt su içtim. Su az oldu maalesef.
Egzersiz yapamadım. Evde iş yaptım yorulmuşum.
Şimdi arada uyanınca hemen menümü yazayım dedim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…