• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Günaydın kızlar, herkese iyi haftalar :KK37:

Regl kilomla geldim, +100 gr🫠🫠 Chocolita Chocolita

Geçen hafta: 59,6 kg
Bu hafta: 59,7 kg
Gelen: 100 gr

Yüzde: +0,167

IMG_0595.webp

Geçici bir şişkinlik olduğunu biliyor ve moral bozmadan devam diyorum🫡

Günaydın geçmiş olsun canım bende probiyotik kullanıyorum antibiyotikten dolayi bi türlü duzelemedim kabızlık var diyetisyen uzun bi sure kullanalim dedi toz olanından kullanıyorum gerçekten çok pahalı
şifa olsun inşAllah canım ya valla kabızlık zor kapsül şeklinde almış eşim bakalım bitene kadar kullanırım bende sanırım

Günaydın kızlar bol eksili bir gün olur inşallah ❤️
Günaydın Chocolita Chocolita :KK200:
Haftaya telafi edeceğim inşallah.
Geçtiğimiz hafta ortasında kabızlık yaşamıştım, Cuma günü tartı sonucum 99,1 kg idi, haftasonu çok ödem vardı, atmışım birazını, bugün 98,5 kg gördüğüme sevindim.
+400 gramdan fazlası gidecek haftaya, söz.🥰

Son düzenleme:
Günaydın hanımlar iki gündür giremedim buraya. Çok fena hasta oldum 38-39 arasında ateşim vardı. Gözümü açamadım. Bugün biraz daha iyiyim artık o inatçı ateş kırıldı. 🙏🏻 sıvı alımını arttırmam gerekirken daha da azalttım. Suyun tadı çok değişik geliyordu. Ve 5. Gün cezam kaldı geçen haftadan. Bugün biraz yürürüm tamamlarım doktora falan da gideceğim. enerjim biraz daha iyi şükür🙏🏻 Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita

Geçen hafta: 74,8
Bu hafta: 74,7 ( ödemdir bence🙏🏻)

Eklentiler

• EA4F5578-0D5E-403B-96FC-DFC4A06732B7.webp
    EA4F5578-0D5E-403B-96FC-DFC4A06732B7.webp
    15 KB · Görüntüleme: 27
Günaydın hanımlar iki gündür giremedim buraya. Çok fena hasta oldum 38-39 arasında ateşim vardı. Gözümü açamadım. Bugün biraz daha iyiyim artık o inatçı ateş kırıldı. 🙏🏻 sıvı alımını arttırmam gerekirken daha da azalttım. Suyun tadı çok değişik geliyordu. Ve 5. Gün cezam kaldı geçen haftadan. Bugün biraz yürürüm tamamlarım doktora falan da gideceğim. enerjim biraz daha iyi şükür🙏🏻 Cemoos Cemoos Chocolita Chocolita

geçmiş olsun canim bende hastayken suyu hiç icemem ya tadi kotu geliyo

Ben bu hafta sabitim ya aslında eksiydim kesin ama çok şişim malesef ya hala kabızlığım tam rahatlamadı bakalım ilaçlar fayda edecektir inşAllah kusura bakmayin kızlar menü kontrolunu de bu aksam iyi olursam dunle bugunu kontrol edicem ekside olanları tebrik ederim

Eklentiler

• IMG_20231127_110347_edit_108192563703726.webp
    IMG_20231127_110347_edit_108192563703726.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 31

Geçmiş olsun Melegimkorusun Melegimkorusun
🌺🌸💐:KK200:

Chocolita Chocolita Fit mutlu anne Fit mutlu anne

Bu hafta 63.0
Gecen hafta 62.9

Yuzde +0.158

Acikcasi neden artiyim, hic bir fikrim yok, ben her gun tartiliyorum ve tum hafta boyunca eksiydim. Dun bile spor sonrasi gunum olmasina ragmen eksiydim, bugun kesin eksi gorurum diye dusunuyordum.
Acikcasi o yuzden su anda plan degisikligine gitmeyecegim, haftaya gelecek sonuca gore belki diyetimde bir seyler degistiririm.

IMG_1955.webp

Chocolita Chocolita Fit mutlu anne Fit mutlu anne

Bu hafta 63.0
Gecen hafta 62.9

Yuzde +0.158

Acikcasi neden artiyim, hic bir fikrim yok, ben her gun tartiliyorum ve tum hafta boyunca eksiydim. Dun bile spor sonrasi gunum olmasina ragmen eksiydim, bugun kesin eksi gorurum diye dusunuyordum.
Acikcasi o yuzden su anda plan degisikligine gitmeyecegim, haftaya gelecek sonuca gore belki diyetimde bir seyler degistiririm.

Eki Görüntüle 3341930
Eğer düzen hiç bozulmadiysa bu yanıltıcı bir sonuçtur. Son anda ödem yapacak bir şeyde yemiş olabilirsin. Dün yengeme gitmiştim çarşı pazar karıştı benimde

Back
X