- 8 Mart 2020
- 5.566
- 27.474
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şifa olsun inşAllah canım ya valla kabızlık zor kapsül şeklinde almış eşim bakalım bitene kadar kullanırım bende sanırımGünaydın geçmiş olsun canım bende probiyotik kullanıyorum antibiyotikten dolayi bi türlü duzelemedim kabızlık var diyetisyen uzun bi sure kullanalim dedi toz olanından kullanıyorum gerçekten çok pahalı
GünaydınGünaydın kızlar bol eksili bir gün olur inşallah![]()
geçmiş olsun canim bende hastayken suyu hiç icemem ya tadi kotu geliyoGünaydın hanımlar iki gündür giremedim buraya. Çok fena hasta oldum 38-39 arasında ateşim vardı. Gözümü açamadım. Bugün biraz daha iyiyim artık o inatçı ateş kırıldı.sıvı alımını arttırmam gerekirken daha da azalttım. Suyun tadı çok değişik geliyordu. Ve 5. Gün cezam kaldı geçen haftadan. Bugün biraz yürürüm tamamlarım doktora falan da gideceğim. enerjim biraz daha iyi şükür
![]()
Cemoos
Chocolita
Geçen hafta: 74,8
Bu hafta: 74,7 ( ödemdir bence)
Geçmiş olsunGünaydın hanımlar iki gündür giremedim buraya. Çok fena hasta oldum 38-39 arasında ateşim vardı. Gözümü açamadım. Bugün biraz daha iyiyim artık o inatçı ateş kırıldı.sıvı alımını arttırmam gerekirken daha da azalttım. Suyun tadı çok değişik geliyordu. Ve 5. Gün cezam kaldı geçen haftadan. Bugün biraz yürürüm tamamlarım doktora falan da gideceğim. enerjim biraz daha iyi şükür
![]()
Cemoos
Chocolita
Geçen hafta: 74,8
Bu hafta: 74,7 ( ödemdir bence)
Geçmiş olsun canımşifa olsun inşAllah canım ya valla kabızlık zor kapsül şeklinde almış eşim bakalım bitene kadar kullanırım bende sanırım
Evet canım artık yüzdeleri de yaziyoruz. Regl haftası olur öyleChocolita
Fit mutlu anne
Kaptanlarım regl haftası sanırım ondan oldu eksi 100 gryüzdemi hesaplamama gerek var mı
Yüzdem 0,127
Eki Görüntüle 3341911
Eğer düzen hiç bozulmadiysa bu yanıltıcı bir sonuçtur. Son anda ödem yapacak bir şeyde yemiş olabilirsin. Dün yengeme gitmiştim çarşı pazar karıştı benimdeChocolita
Fit mutlu anne
Bu hafta 63.0
Gecen hafta 62.9
Yuzde +0.158
Acikcasi neden artiyim, hic bir fikrim yok, ben her gun tartiliyorum ve tum hafta boyunca eksiydim. Dun bile spor sonrasi gunum olmasina ragmen eksiydim, bugun kesin eksi gorurum diye dusunuyordum.
Acikcasi o yuzden su anda plan degisikligine gitmeyecegim, haftaya gelecek sonuca gore belki diyetimde bir seyler degistiririm.
Eki Görüntüle 3341930
Saol canımGeçmiş olsun canım![]()
Tamam canımEvet canım artık yüzdeleri de yaziyoruz. Regl haftası olur öyle