• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Günaydın:KK200:
Mutlu Pazarlar.🌺

Eklentiler

• 20231126_131945.webp
    20231126_131945.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 32
Merhabalar
Fit mutlu anne Fit mutlu anne 🌺 Chocolita Chocolita 🌺
Menülerimizle bir süre Cemoos'un yerine sen ilgilenecekmişsin, sağolasın,emeğine sağlık Fit mutlu anne Fit mutlu anne :KK200:
26 Kasım 2023, Pazar günü
Menüm
(13:00)
*1 haşlanmış yumurta
*6 yeşil zeytin
*2 ince dilim beyaz peynir
*3 çeri domates
*1 dilim tam buğday ekmeği
(14:30)
*1 fincan sade Türk kahvesi
*2 hurma
(16:30)
*badem sütlü chia tohumu
(18:00)
*1 tabak etli kapuska
Akşam yeşil çay içeceğim.
Su: 2,5 lt
*Spor yok. Bugün tüm gün evdeydim,dinlendim.
İyi akşamlar dilerim.🌺

İyi akşamlar kızlar bugün sabaha karşı karın ağrısı şişkinlik ile bi uyandım daha yeni rahatliyorum daha öncede olmuştu muhtemelen gaz sıkışması bağırsak alakalı takviye aldım artık bağırsaklarınıza sahip çıkın kızlar ay ne pahalı bu probiyotikler tüm gün sıcak şu torbası battaniye ile geçti nerdeyse hava da baya kötüydü hiç çıkmadık çocuklarla, eşim bi market eczaneye gitti geldi mide bulantım da vardı doğru düzgün bişey yiyemedim güya kahvaltıya yumurta falan ketojenik beslenecektim olmadı

İyi akşamlar kızlar bugün sabaha karşı karın ağrısı şişkinlik ile bi uyandım daha yeni rahatliyorum daha öncede olmuştu muhtemelen gaz sıkışması bağırsak alakalı takviye aldım artık bağırsaklarınıza sahip çıkın kızlar ay ne pahalı bu probiyotikler tüm gün sıcak şu torbası battaniye ile geçti nerdeyse hava da baya kötüydü hiç çıkmadık çocuklarla, eşim bi market eczaneye gitti geldi mide bulantım da vardı doğru düzgün bişey yiyemedim güya kahvaltıya yumurta falan ketojenik beslenecektim olmadı
İyi akşamlar, çok geçmiş olsun.

ya ben salam sosis vs tületmiyorum başlı başına sıkıntı benim için bakayım bi siteye teşekkür ederim
Ben de hiç sevmiyorum ama protein olarak listede var çeşitlilik için onun yerine 1 parça tavuk yada 1 haşlanmış yumurta yiyebilirsiniz. Ben yarın başlıyorum inşallah. Şimdi yürümeye gidiyorum, diyeti çok katı yapmıyorum ama geçen hafta sürekli yürüdüm sanki veremiyorum ya. Çok moralim bozuk.

Gecmis olsun,
Tursu da ekle menulerine.

Tuzlu odem yapiyor dersen, normal salata yaparken icine dogra, salataya ekstradan tuz koymazsin. Ben oyle yapiyorum genelde.

Benim sipalar sezaryen bebesi oldugu icin onlara da yedirmeye calisiyorum 😉

Cemoos Cemoos iyi tatiller 🤪
Fit mutlu anne Fit mutlu anne mesaide basarilar 👍

Menu yazayim Chocolita Chocolita

Sabah
1 dilim tatli ekmek
Yarim bardak az yagli sut

Ogle
Ekmek arasi tavuk (disaridaydim, soslu bir tavuk ve az salatali bisi)

Aksam
Fasulyeli tarhan corbasi
Azar azar tursu, misir, haslama bruksel lahanasi, 2 mini sardalya
1 pirasa
1 meyve

1200 kalori
+
5 k adim.

Kalorim neden boyle az kalmis 🤭, proteinim de az, yatmadan protein shake icerim diye dusundum + 200 kalori de oradan alicam muhtemelen.

İyi akşamlar, çok geçmiş olsun.
Saol canim 🤗
Ben de hiç sevmiyorum ama protein olarak listede var çeşitlilik için onun yerine 1 parça tavuk yada 1 haşlanmış yumurta yiyebilirsiniz. Ben yarın başlıyorum inşallah. Şimdi yürümeye gidiyorum, diyeti çok katı yapmıyorum ama geçen hafta sürekli yürüdüm sanki veremiyorum ya. Çok moralim bozuk.
Hadi bakalım bende yarın daha iyi olursam bi baslangiç yapacağım bol eksilerin olsun canım
Gecmis olsun,
Tursu da ekle menulerine.

Tuzlu odem yapiyor dersen, normal salata yaparken icine dogra, salataya ekstradan tuz koymazsin. Ben oyle yapiyorum genelde.

Benim sipalar sezaryen bebesi oldugu icin onlara da yedirmeye calisiyorum 😉
Turşu iyi mi geliyo bagırsaklara canım hic dusunmemistim denerim mantikli salatada da

İyi akşamlar kızlaar 💕 tartı günü geldi çattı :KK53: ben dizi izleyip yavaştan uyku moduna geçerim, menümü yazıp kaçayım, şimdiden bol şans herkese:KK50:

26 Kasım menüm

11:00

-1 büyük kupa sade filtre kahve

13:30
-1 ince dilim kızarmış ekmek
-1,5 yumurtalı menemen
-biraz peynir
-1 salatalık
-5 zeytin
-çay
-1 mandalina

16:00
-diyet dışı değil bence ama olabilir diye yazmadımo_O 100 kcal’dir max

19:30
-2 kaşık fasulye
-2 kaşık tavuk garnitürlü
-3 kaşık peynirli makarna
-salata, yoğurt

21:00
-1 fincan sade türk kahvesi

22:00
-1 kupa açai ananaslı yeşil çay içerim

Su: 1,5 lt
Spor: 68 dakika leslie 5 mile fat burning walk + 15 dk melisa özsarı yuvarlak popo antrenmanı + 10 dk emi wong sitting arm workout + 5 dakika stretching yoga

Adım: 6.347

IMG_0590.jpeg

Chocolita Chocolita Fit mutlu anne Fit mutlu anne 🌸

Fit mutlu anne Fit mutlu anne canım geçmiş olsun bu arada 😔💐

Çok geçmiş olsun.🌸🌺💐:KK200:

Merhaba bugün doğru yere bildirim yapacağım 😂
Sabah 1 haşlanmış yumurta 2 dilim süzme peynir 1 dilim ekmek salatalık
Ara 1 fincan Türk kahvesi
Akşam 1 kepçe mercimek çorbası 5 yk menemen salata
Ara 1 badem sütlü latte + 1 gün kurusu
Su 2 lt
Spor yok maalesef
Chocolita Chocolita Cemoos Cemoos

Back
X