Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Grup üyeliğini donduranlari listeden çıkardım kızlar. Ayrıca başka bir yere kaydettim. Dönmek istediklerinde tekrar yazarız. Liste uzadı çünkü. Motivasyon kaybı olmasın.
Hevesiniz kaçmasın. Neden burada olduğumuzu hatırlayalım. Hepimiz insanız iniş çıkışlar olabilir. Başlarken çok iyiydi sonra bazen durdu bazen alarak geldik. Ama bu ufak tefek oynamalar olabilir. Çok normal.
Hadi canım kadınlar
Ben son 1 kişi kalana kadar buradayım. Ne yaparsam yapayım burası gözümün önünde duracak. Bir şekilde olacak. İster bu ay ister 5 ay sonra. Ama olacak. Haftalık sonuçlarda sıkışmayin. Büyük resmi görün.
Hiçbir şey için moral bozmayalim
Bugün nefes alabiliyorsak harika bir gün
Bugün sağlığımız yerindeyse çok sansliyiz
Her şey hallolur
Burada birlikteyiz. Üstesinden geliriz. Sadece vazgeçmeyin

Son düzenleme:
Hoşbuldum canim
şifa olsun inşAllah canım ya valla kabızlık zor kapsül şeklinde almış eşim bakalım bitene kadar kullanırım bende sanırım
Açılın kabızlık uzmanlık alanım en iyi fayda gördüğüm şey sabah aç karnına 1 YK zeytinyagi içine limon sıkıp içmek, probiyotik düzenli kullan bunu da dene, tabi aç karnina yeşil elma veya kivi de çok iyi geliyor, kivi gerçekten kabızlıkta mucize

Yuzdeni de bekliyorum canım
Kızlar günaydın çok mutsuz bir baslangic oldu en son 3 hafta önce izine ayrılırken 71.3 idi
Bu sabah 73.0 gördüm Chocolita Fit mutlu anne
Eki Görüntüle 3341942
Hoş geldin canım. Yeniden listeye alabilmem için boy ve hedef kilonu da alayım. Bunu başlangıç olarak yazicam

Hafta içi 52.500 52.300 falan geliyordum bu hafta hiç böyle çıkmamıştım şaşırdım beklemiyordum geçen hafta 52.65 bu hafta 53.05
Yüzdem 0.75 artı Chocolita
Bu kilolardayken çok oynuyor böyle. Ben de kaç haftadır 53.2 altına bir düşemedim. Bir inip bir çıkıyorum. Normal bence.

diyet yüzde yüz motivasyon işi canım. kendimden de anladım. umarım en kısa sürede motivasyonunu geri kazanırsın

Teşekkürler G Goklerce
Sağolasın.

Sevgiler Chocolita , hepbirlikte başarırız bu işi, inanıyorum.

Eğer düzen hiç bozulmadiysa bu yanıltıcı bir sonuçtur. Son anda ödem yapacak bir şeyde yemiş olabilirsin. Dün yengeme gitmiştim çarşı pazar karıştı benimde

canim guncelleyebilir miyim?

Cok enteresan, kahvalti yaptim, wc falan da yok ama daha eksiyim su anda.
zaten sabah arti geldigime cok sasirdim, en azindan az da olsa eksi bildirmek istiyorum.

Gecenhafta 62.9
Bu hafta 62.7

Yuzde 0,317

Haftaya hedef
62.2

Tamam canım

Evet arkadaşlar gelelim birincilerimizeee
Acunla baymayayim dedim bu sefer. Direkt sonuca gelelim

Hafif sıklette kazanannn labellevie oluyorr label bu haftada bırakmadı

Smiile ikinci oluyor

Tebrik ederim kizlar

Ağır siklette kazanannn Lori oluyorr Lori de bu hafta liderliği bırakmıyor

Arrietty_ ikinci oldu. Hepinizi tebrik ediyorum

Güzel eksilerle birinci oldunuz Lori labellevie iki haftadır üst üste Önümüzdeki haftalarda daha çekişmeli sonuçlar alacağımıza inanıyorum

Dokunulmazsiniz
Geçmiş cezalarınız silindi
1000 kalorilik ödül hakkınız var

Tebrikler labellevie
Tebrikler Lori

Tebrik ederim kızlar ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…