Ben 18-6 yapacağım ilk öğünü yapmam 13-13:30 buluyo akşam da 18:30-19:00 arası son öğünü yapmak planım bakalım acaba denk gelişe bağlı 18-6 16-8 değiştisem sıkıntı olur mu ki bazen çok canım bişey yemek istese
Afiyet olsun cezalarim bekliyo canım haftasonu halletmeye calis mutlakaBugün sabah her zamanki kahvaltımı ettim.
Sonra okulda yerli malı kutlamasında her çeşitten minik minik yedim. Suyu da fazla içtim ki tikasin. Bugün böyle olduFit mutlu anne egzersiz yapamadım. İnsallah bu haftasonu yaparım
İyi eğlenceler canım
Genel olarak 16/8 daha uygulanabilir tabi18/6 ara sıra yapıyorum ben de ama vücudum daha çok 16/8’e alışkın
Çok teşekkür ederimaynen,
3 hafta oruc, 1 hafta da 3 ogun normal beslenme yapabilirsin. (reglin iki gun oncesi baslayip)
ben duzenli bir seneden fazla bu sekilde yaptim, acikcasi ne kadar yaptim tam hatirlamiyorum da, belki 1.5 2 yil bile olabilir.
16-18 saat, hatta bir donem haftada bir gun 44 saat yapiyordum.
Deneme yanilmalarim coktur
azla baslayip sonradan artirmak alisma acisindan daha kolay olur sana, ornegin bu hafta 14 saat yap, haftaya 16 saate gecersin. Hem is yeri ogle saatinle de uymasi kolay olur.
Teşekkür ederimGenelde 16-8 cok tercih ediliyo canim ama deneyerek hangisi sana uygyn bakabilirsin
Ooo super cez cekildiyseben bagimli oldum ya hic cikarasim gelmiyo bu saati
Regl zamani zqten bi hassas donem normal yeme duzeninde bile biseyler ekstra olarak istiyo canım benim o zamanlar esnetirim saatleri sanirim
Afiyet olsun canım 1 gün cezan var bilgin olsunGünaydın dün menümü yazmamışım
Kahvaltı; 2 yumurta, peynir, 5-6 zeytin, 2 dilim ekmek
Kahve
1 elma 1 cennet hurması
Akşam bulgur pilavı, kurutulmuş fasülye ve turşu
Su 2 litre
Spor yok
Fit mutlu anne
Dikkatli ye canım ceza almayacak olsan daGünaydın kızlar, iyi hafta sonları
Benim dün akşamdan pazar akşamına çok kıymetli bir misafirim var. Bu hafta sonu abartmadan ipin ucu azıcık kaçabilir.
Tamam canım 1 gün cezan kaldıİyi akşamlar kızlar
Tek öğün beslendim. Etli ekmek gibi bir şey yedim. Kalori aşımı olmadıFit mutlu anne Leslie yaptım bugün 45 dk. Yürüyüş yapamadım malesef hava koşullarından dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?