Canım 1 gün kaldı cezan pazartesi ilkini yapmışsın bildirmişsin
Günaydın canım hayırlı cumalarGÜNAYDIN KIZLAR HAYIRLI CUMALAR
Merhabalar18 saati tamamladım yağ yakma modu başlamış bu çok heyecan verici
Bende o uygulamayı kullanıyorum canım insulin direncinde aralıklı orucu açlık öneriyolar troidi bilemeyeceğim amaMerhabalarFit mutlu anne
Başarılar diliyorum.
Aralıklı oruç için hangi uygulamayı kullanıyorsun?
Oruç Takibi adlı bir uygulama indirdim, ben de aralıklı oruca başlayayım dedim.
Kafamda bazı soru işaretleri var. Sizlere danışmak istedim. İnsülin direncim olduğundan Glifor 1000 mg şeker ilacı (metformin) kullanıyorum. 100'lük Levotiron tiroid ilacı kullanıyorum.
Acaba aralıklı oruç yapmamın bir sakıncası olur mu?
Doktoruma danışmalı mıyım sizce?
İyi eğlenceler canım ama diyet dışı varsa ceza gelirGunaydin kizlar
Bu aksam is yerinde yilbasi yemegimiz var,
O yüzden kalori ayırmak icin kahvaltiyi es gectim.
Ogle
Klasik ofis kahvaltisi
Aksam
bol cesitli bir menu olacak, icecekle beraber
1000 kalorim var aksama cebimde, bozdur bozdur ye
Taktik
1.Icecege su ile basla, her zaman aralarda su ic
2.protein ve salata tabaginin yarisini doldursun
Fit mutlu anne bunu menu bildirimi kabul et, ceza kesme ama
uygulamada başlangıç için hangi aralık uygun sizce? 14-10 mu, 16-8 mi?Bende o uygulamayı kullanıyorum canım insulin direncinde aralıklı orucu açlık öneriyolar troidi bilemeyeceğim ama
İyi eğlenceler canım ama diyet dışı varsa ceza gelir
MerhabalarFit mutlu anne
Başarılar diliyorum.
Aralıklı oruç için hangi uygulamayı kullanıyorsun?
Oruç Takibi adlı bir uygulama indirdim, ben de aralıklı oruca başlayayım dedim.
Kafamda bazı soru işaretleri var. Sizlere danışmak istedim. İnsülin direncim olduğundan Glifor 1000 mg şeker ilacı (metformin) kullanıyorum. 100'lük Levotiron tiroid ilacı kullanıyorum.
Acaba aralıklı oruç yapmamın bir sakıncası olur mu?
Doktoruma danışmalı mıyım sizce?
Regl dönemi ile ilgili haklısınprospektuste aclikla alakali bir sey yaziyor mu ki?
oyle duzenli aylarca oruc yapacagim demiyorsan, haftada bir kac gun yapacaksan hic bir sorun olmaz diye dusunuyorum.
Ama uzun sureli duzenli oruc zaten kadinlara cok onerilen bir sey de degil. Arada bir ara vermek hormonal denge acisindan cok daha iyi.Fit mutlu anne ye de yazmistim, ozellikle regl doneminde orucun faydasi degil zararini gorursun.
Teşekkür ederim.Bende o uygulamayı kullanıyorum canım insulin direncinde aralıklı orucu açlık öneriyolar troidi bilemeyeceğim ama
Regl dönemi ile ilgili haklısınAlys
Sağolasın.
Aralıklı oruç ile ilgili çok az bilgim var.
Düzenli yapmayı düşünmüş idim; ama regl döneminde yapmayayım o zaman.
Genelde 16-8 cok tercih ediliyo canim ama deneyerek hangisi sana uygyn bakabilirsinuygulamada başlangıç için hangi aralık uygun sizce? 14-10 mu, 16-8 mi?
Ooo super cez cekildiysediyet disi olsun zaten, olmazsa onun adi parti olur mu
cezami ben cektim sayilir ki, 10 k adimi tamamlayip cirkin saati cikarticam birazdan, o kadar suslenip puslenmisim ahahaha
Regl zamani zqten bi hassas donem normal yeme duzeninde bile biseyler ekstra olarak istiyo canım benim o zamanlar esnetirim saatleri sanirimprospektuste aclikla alakali bir sey yaziyor mu ki?
oyle duzenli aylarca oruc yapacagim demiyorsan, haftada bir kac gun yapacaksan hic bir sorun olmaz diye dusunuyorum.
Ama uzun sureli duzenli oruc zaten kadinlara cok onerilen bir sey de degil. Arada bir ara vermek hormonal denge acisindan cok daha iyi.Fit mutlu anne ye de yazmistim, ozellikle regl doneminde orucun faydasi degil zararini gorursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?