- 30 Ocak 2017
- 14.078
- 198.789
- 598
İyileşir inşallahİki kirik iki çatlak kazadan dolayı fıtık bunlar iyileşti kelle paça çorbasından mı bilinme bi kayma var onuda iylesse kelle paçayı hayatımdan çıkarmam artık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyileşir inşallahİki kirik iki çatlak kazadan dolayı fıtık bunlar iyileşti kelle paça çorbasından mı bilinme bi kayma var onuda iylesse kelle paçayı hayatımdan çıkarmam artık![]()
Kolay gelsin arkadaşım işin zor vallaSelam kizlar
3 saatdir bahce ile ugrasiyorum.
Evimiz iki katli
Sag ve solumuzda ki calilar ust kat balkona kadar cikmis.
Canim cikti. Daha bitmedi bile isim![]()
Kolay gelsin canımSelam kizlar
3 saatdir bahce ile ugrasiyorum.
Evimiz iki katli
Sag ve solumuzda ki calilar ust kat balkona kadar cikmis.
Canim cikti. Daha bitmedi bile isim![]()
Valla zorKolay gelsin arkadaşım işin zor valla
Teşekkürler chocomKolay gelsin canım
Moralimizin arada düşük olduğu zamanlar yaşıyoruz, yalnız değilsin canım.Günaydın kızlar dün ben diyet dışı oldum . Moralim bozuk bu aralar
Evde yemeği yapıyorum kızım yemiyor , kocam ikinci gün yemiyor bu defa ben yiyorum atmaya içim el vermiyor
Çok canım sıkkın gerçekten dün adım da azdı 4.7 K
Moralimizin arada düşük olduğu zamanlar yaşıyoruz, yalnız değilsin canım.Günaydın kızlar dün ben diyet dışı oldum . Moralim bozuk bu aralar
Evde yemeği yapıyorum kızım yemiyor , kocam ikinci gün yemiyor bu defa ben yiyorum atmaya içim el vermiyor
Bende başta öyleydim biliyormusun daha sonra bana kilo olup canımı sıkacağına dışardaki hayvanlara olur yada kuşlara falan bırakıyorum taslarda onlar yiyor hem hayır işliyor hemde kilo derdi bir nebze olsada ortadan kalkıyorGünaydın kızlar dün ben diyet dışı oldum . Moralim bozuk bu aralar
Yöğün bir hayat temposu desene SeninkiValla zor
Tam bitmedi ama bugünluk bu kadar.
Evin temizligi duruyor daha.
Haftasonu evdeyiz sadece.
Mutfagin gideri tikanmis dun gece onunla ugrastim.
Esimde is sonrasi surekli yanimiza geliyor hastaneye.
Oda is yapamiyor o bahane ile.
Bugun dip kose temizleyim sonra yine cuma aksami eve donecegim
Cok mu yapiyorsun?Günaydın kızlar dün ben diyet dışı oldum . Moralim bozuk bu aralar
Yok yahu toplasan 4 kaselik yapıyorum ama kalıyorCok mu yapiyorsun?
Hadi cocugu gectim de esin de boyle yapmasi sinir bozucu![]()
Iyı yolculuklar canım , güle oynaya gidin gelinMerhaba Hanımlar, işlerimizi bitirince sade bir Türk kahvesi içelim. Yorgunluk kahvesi çok iyi geliyor.️
Yanına 3 kuru erik ekledim tatlı niyetine.
Hepinize kolay gelsin işlerinizde.
Ben de bugün valiz hazırlıyorum. Ayvalık'ta 6 ay kalacağımız için biraz daha kapsamlı olacak valiz içeriği.Emekli olmadan evvel arada 15 gün kalıp dönüyordum.Arabayı ben kullanacağım kısmetse.Bana şans dileyin, uzun yolda araba kullanmayalı uzun zaman oldu
Annem ve Babamı taşımanın sorumluluğu var, heyecan yaptım ondan.
Eki Görüntüle 3593203
Yenimi katildin hiç denk gelmedimMerhaba bugün diyetimin birinci ayı doldu 76.1 kilodan 69.1 kiloya düştüm toplam 7 kilo vermiş oldum arada kaçamaklarım olmasaydı belki bu sayı daha fazla olabilirdi ama olsun bir ayın dolacağını asla tahmin edemezdim çook uzun görünüyordu çünkü devam ediyorum hedef 60
Sekiz kilomu Verdin anlamadım şimdi nasıl başardınMerhaba bugün diyetimin birinci ayı doldu 76.1 kilodan 69.1 kiloya düştüm toplam 7 kilo vermiş oldum arada kaçamaklarım olmasaydı belki bu sayı daha fazla olabilirdi ama olsun bir ayın dolacağını asla tahmin edemezdim çook uzun görünüyordu çünkü devam ediyorum hedef 60