Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

İlk defa evde kinoa haşladım. İçine domates doğrayıp, az zeytinyağı ve sirke ile salata gibi yedim. Doyurucu oldu.
1000096935.webp

Kızlar bu hafta galiba kilomdan hiçbir şey kaybetmedim yoruluyorum bir an kedimi bişeyler yerken buluyorum yediğim şeyler örn; lokum çikolata gofret moddum düşüyor gibi 😩😩😩😩

Teşekkür ederim HuMIsma HuMIsma 🥰🙏💕🌸
Kinoa'yı haşlamadan evvel yarım saat suda bekletmek gerekiyormuş, dış kılıfı yıkanmazsa acılık verebiliyormuş.
Ben bunu bilmeden direkt haşladım, Duru'nun beyaz kinoasıydı. Çok şükür acılık olmadı. 1 ölçü kinoya 2 ölçü su diyordu; ama ben daha fazla su ile haşladım, sertliği gitti. En son acılık varsa geçsin diye haşlanmış kinoayı iyi suyla biraz duruladım.
Evde pek birşey yoktu. Domates vardı. Zeytinyağı, sirke, domates, kinoalı salata yaptım. Lezzetli oldu vallahi.:kk77:

Teşekkür ederim HuMIsma HuMIsma 🥰🙏💕🌸
Kinoa'yı haşlamadan evvel yarım saat suda bekletmek gerekiyormuş, dış kılıfı yıkanmazsa acılık verebiliyormuş.
Ben bunu bilmeden direkt haşladım, Duru'nun beyaz kinoasıydı. Çok şükür acılık olmadı. 1 ölçü kinoya 2 ölçü su diyordu; ama ben daha fazla su ile haşladım, sertliği gitti. En son acılık varsa geçsin diye haşlanmış kinoayı iyi suyla biraz duruladım.
Evde pek birşey yoktu. Domates vardı. Zeytinyağı, sirke, domates, kinoalı salata yaptım. Lezzetli oldu vallahi.:kk77:
Günde kaç kez tüketilmeli iki kez yesek sabah ve öğle.öğünleri yerinde olur mu doyurucu birşeyler lazım bu ara

Kızlar bu hafta galiba kilomdan hiçbir şey kaybetmedim yoruluyorum bir an kedimi bişeyler yerken buluyorum yediğim şeyler örn; lokum çikolata gofret moddum düşüyor gibi 😩😩😩😩
Kolay değil bazen bende çok zorlanıyorum canım. Sürekli kendimle mücadele halindeyim. Ama bunun sonu yok. Abur cubur tatlı yedikçe yedirmeye devam edecek. Şeker bağımlılık yapıyor çünkü. Uzak kaldıkça uzaklaşıcaz. Yedikçe daha çok yicez

Günde kaç kez tüketilmeli iki kez yesek sabah ve öğle.öğünleri yerinde olur mu doyurucu birşeyler lazım bu ara
Ben de yeni yemeye başladım canım. Bence günde 1 öğün kinoa salatası vb diğer öğünlerde daha farklı besleyici birşeyler (et, baklagil, vs.) iyi olabilir.
Şu tarifi denemeli 🥰

Ne yedim :21:
Sabah 2.5 yemek kaşığı yağsız lor peyniri
4 çeri domates
1 yumurta beyazı
Arkadaşlar geldi. Diyet dışı şeyler getirmişler. 1 kaşık alıp bıraktım
1 elma yedim
Bol çay
Akşam salçalı semizotu
Domates çorbası
Bol su
Adım yok ama çok temizlik yaptım

Eklentiler

• 1000028148.webp
    1000028148.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 5
Son düzenleme:
Kolay değil bazen bende çok zorlanıyorum canım. Sürekli kendimle mücadele halindeyim. Ama bunun sonu yok. Abur cubur tatlı yedikçe yedirmeye devam edecek. Şeker bağımlılık yapıyor çünkü. Uzak kaldıkça uzaklaşıcaz. Yedikçe daha çok yicez
Çok zor gerçekten kilo veren insan bence bir çok şeyi başarabilir potansiyele sahiptir

Merhabaayın kızlar bugün kü menü
Sabah kahvaltısında bir kase yoğurt 2 dilim kepekli ekmek
Öğle yemeği sulu köfte veeeeee😅😅 pirinç pilavı bir kaç kaşıkcik 3.lt su bu kadar adımcık
1000029475.webp
b

Selam canım kadınlar
Bugün büyük kızımın sınıfça sinema programı vardı bende eşlik ettim
Diyet dışı olarak 2 tek kraker yedim
İlk öğün 11.00
Ara yok
son öğün 17.30
Su 1,5 lt
Chocolita Chocolita Arrietty_ Arrietty_
IMG_0465.webpIMG_0538.webpIMG_0539.webp

Selam hanımlar