Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsunİlk defa evde kinoa haşladım. İçine domates doğrayıp, az zeytinyağı ve sirke ile salata gibi yedim. Doyurucu oldu.
Eki Görüntüle 3595127
Teşekkür ederimAfiyet olsun
Günde kaç kez tüketilmeli iki kez yesek sabah ve öğle.öğünleri yerinde olur mu doyurucu birşeyler lazım bu araTeşekkür ederimHuMIsma
Kinoa'yı haşlamadan evvel yarım saat suda bekletmek gerekiyormuş, dış kılıfı yıkanmazsa acılık verebiliyormuş.
Ben bunu bilmeden direkt haşladım, Duru'nun beyaz kinoasıydı. Çok şükür acılık olmadı. 1 ölçü kinoya 2 ölçü su diyordu; ama ben daha fazla su ile haşladım, sertliği gitti. En son acılık varsa geçsin diye haşlanmış kinoayı iyi suyla biraz duruladım.
Evde pek birşey yoktu. Domates vardı. Zeytinyağı, sirke, domates, kinoalı salata yaptım. Lezzetli oldu vallahi.![]()
Kolay değil bazen bende çok zorlanıyorum canım. Sürekli kendimle mücadele halindeyim. Ama bunun sonu yok. Abur cubur tatlı yedikçe yedirmeye devam edecek. Şeker bağımlılık yapıyor çünkü. Uzak kaldıkça uzaklaşıcaz. Yedikçe daha çok yicezKızlar bu hafta galiba kilomdan hiçbir şey kaybetmedim yoruluyorum bir an kedimi bişeyler yerken buluyorum yediğim şeyler örn; lokum çikolata gofret moddum düşüyor gibi![]()
Bir bakıp çıkıyorlarNe yapiyonuz burda oğlum 26 ziyaretçi var.![]()
Ben de yeni yemeye başladım canım. Bence günde 1 öğün kinoa salatası vb diğer öğünlerde daha farklı besleyici birşeyler (et, baklagil, vs.) iyi olabilir.Günde kaç kez tüketilmeli iki kez yesek sabah ve öğle.öğünleri yerinde olur mu doyurucu birşeyler lazım bu ara
Çok zor gerçekten kilo veren insan bence bir çok şeyi başarabilir potansiyele sahiptirKolay değil bazen bende çok zorlanıyorum canım. Sürekli kendimle mücadele halindeyim. Ama bunun sonu yok. Abur cubur tatlı yedikçe yedirmeye devam edecek. Şeker bağımlılık yapıyor çünkü. Uzak kaldıkça uzaklaşıcaz. Yedikçe daha çok yicez
İyi yapmışsınızSelam canım kadınlar
Bugün büyük kızımın sınıfça sinema programı vardı bende eşlik ettim
Diyet dışı olarak 2 tek kraker yedim
İlk öğün 11.00
Ara yok
son öğün 17.30
Su 1,5 lt
Chocolita
Arrietty_
Eki Görüntüle 3595191 Eki Görüntüle 3595192 Eki Görüntüle 3595194
Oh oh afiyet olsun inşallahSelam hanımlar
Sabah peynir bir yumurta biraz tahin pekmez az pide