Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Gecen hafta 76,7 kg
Bu hhafta 75,8
Fark -0,900
Yüzde 1,173 %
Chocolita Chocolita

Eklentiler

• 20250524_100959.webp
    20250524_100959.webp
    8 KB · Görüntüleme: 4
Az evvel diyetisyene giden bir arkadaşım tartı sonucunu paylaştı. Kilosu 0,5 kg azalmış; ama 1,1 kg yağdan vermiş, kas oranı artmış. Senin de bu şekilde bir kas artışın olmuş olabilir Ruh-u Revann Ruh-u Revann
Bir de arada ölçü almakta fayda var. Basen-göğüs-bel-kol üstü-üst bacak ölçülerini not edip, haftada bir veya 15 günde bir mukayese edebilirsin. Sıkılaşıyorsan sonuç iyidir.

Günaydın kızlar 🦋
Geçen hafta 80.2
Bu hafta 79.5
Yüzdem 0.880 🥳

Aylık kiloda istediğim sonucu alamadım ama olsun yapacağım,, 🤗🥰

Eklentiler

• 1000031377.webp
    1000031377.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 3
Harika eksiler kızlar 😍🥳 Arrietty_ Arrietty_ HuMIsma HuMIsma delfinia delfinia tebrikler canlarım
Ruh-u Revann Ruh-u Revann bir şey sende şişkinlik mi yapıyor acaba. Sana yaramayan bir şey var
Ya da sen ideal kilondasın ama farkında değilsin. Çünkü kas kütlen arttı. Belki de sen 50 olamazsın. Yağ kas oranına bakmak lazım
Teşekkür ederim canım öglen diyetisyenle randevum var bakalım 1 aylık sonuc nedir diyetisyenin belirledigi ideal kilo aralıgım 49 54 arası aslında ideala yakın olunca zorluyor galiba 😊 ama olsun bakalım
Az evvel diyetisyene giden bir arkadaşım tartı sonucunu paylaştı. Kilosu 0,5 kg azalmış; ama 1,1 kg yağdan vermiş, kas oranı artmış. Senin de bu şekilde bir kas artışın olmuş olabilir Ruh-u Revann Ruh-u Revann
Bir de arada ölçü almakta fayda var. Basen-göğüs-bel-kol üstü-üst bacak ölçülerini not edip, haftada bir veya 15 günde bir mukayese edebilirsin. Sıkılaşıyorsan sonuç iyidir.
Benimde randevum var cnm bakalım sonuçlar nasıl 😊 15 günde bir ölcüm alıyorum gecen hafta totelde 11.5 cm incelme görmüştüm muhtemelen kas şişligim var hayırlısı olsun bakalım

Şimdi bir tane küçük bir halım vardı onu yıkadım Bir tane de kocaman bir battaniyem vardı Kuru Temizleme almıyor onu yıkadım balkonda Affedersin ama suyu alınca eşek ölüsü gibi oldu belimi incittim herhalde 🥲

Şimdi bir tane küçük bir halım vardı onu yıkadım Bir tane de kocaman bir battaniyem vardı Kuru Temizleme almıyor onu yıkadım balkonda Affedersin ama suyu alınca eşek ölüsü gibi oldu belimi incittim herhalde 🥲
Dikkat et kiz su çeker battaniye ağır olur maazallah beline yel atar daha kötü olursun

Ben bu hafta aşırı ev işi yaptım ev işi yerine spor yapsam daha çok kilo verir miydim acaba çünkü ev işi insanı yoruyor acıktıryor. Allah'tan su içmeyi hobi haline getirdim

Back
X