• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

İyi akşamlar 🌸
Sabah salatalık peynir bir tane börek
Arada bir nektarin bir muz
Akşam sandevic
Chocolita Chocolita

Eklentiler

• Screenshot_2025-06-13-21-32-44-293_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.webp
    Screenshot_2025-06-13-21-32-44-293_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 2
Kızlar bugün sınıf pikniği vardı. Kendime engel olmaya çalıştım ama en dikkat ettiğim halde bile fazla oldu yediklerim. Her çeşitten biraz aldım. Akşam güya bir şey yemeyecektim karpuzun ayarı kaçtı. Yarınki tartıdan hiç umutlu değilim

Kızlar bugün sınıf pikniği vardı. Kendime engel olmaya çalıştım ama en dikkat ettiğim halde bile fazla oldu yediklerim. Her çeşitten biraz aldım. Akşam güya bir şey yemeyecektim karpuzun ayarı kaçtı. Yarınki tartıdan hiç umutlu değilim
Ben de akşam karpuz yedim ya. 🤦‍♀️

İyi geceler benim perşembe diyet dışıydı çocuklarla dışarı çıktık dışarıda yedim.

Cuma menüm
Kahvaltı; 1 haşlanmış yumurta, 3-4 yeşil zeytin, peynir, domates, çeyrek bazlama küçük.

Kahve

Akşam; yeşil fasülye, yoğurt, salata

Karpuz.

Perşembe adım; 11.507
Cuma adım; 6.542

Eklentiler

• IMG_7827.webp
    IMG_7827.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 1
  • IMG_7826.webp
    IMG_7826.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 1
Günaydın arkadaşlar🌺
Herkese bol eksi diliyorum
40 yaşındayım
2 çocuğum var(5.5-2.5 yaşlarında)
2. Den sonra düzen tutturup kilo veremedim. Ama artık kararlıyım🙏
Cuma zayıflama yarışmalarıyla 5 yıl önce harika kilolar vermiştim. Şimdi de kilo vermek için yeniden üye oldum siteye. Umarım başarılı olurum☺️
Hedef kilom ilk aşamada 69
70 in altına indikçe hedefimi güncellicem

Back
X