En Başarılı Bulduğunuz Börek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    880
  • Anket Kapalı .
Çok geçmiş olsun canımSevmen iyi olmuş yoksa zor olurduNe güzel canım hasret giderirsiniz biraz

Geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun.Allah şifa versin sana ve tüm hastalara.

Herkesin eline sağlık.
Hepsi muhteşem görünüyor...

Yaaa evet küçükken her sabah hamsi kızartırdı annem...haftada enaz 5 kg hamsi yerdik...
Ohh be birinin daha kahvaltıda balık yediğini duymak çok iyi geldi.Karadenizlimisin canım? Biz hamsi değil de palamut falan yerdik galiba öyle hatırlıyorum.

Ohh be birinin daha kahvaltıda balık yediğini duymak çok iyi geldi.Karadenizlimisin canım? Biz hamsi değil de palamut falan yerdik galiba öyle hatırlıyorum.
Gümüşhaneliyim...biz hamsiyi çok severiz hele hamsi gaygana...ayyy canım çekti ...

Benim ordulu bir arkadaşım vardı balıktan nefret ediyordu sırf bu yüzden kahvaltıda balık akşam yemeğinde balık bıktım falan diyordu iyi bikmamissiniz
Bıkmazdık hiç ,kalabalıktı evimiz erkekler giderdi annem,2ablam,yengem...oturur 1 kilo hamsiyi yerdik.,,saat 10 da başlayan bi dizi vardı ona denk getirirdi annem.,patlamış mısır mantığı gibi bişey..,25-30 yaşına kadar sadece hamsi yedim balık olarak şimdi büyük balıkları daha çok seviyorum..,kızartma yemiyorum artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…