Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Kızlar ya. dün çenem kilitlendi. Hastanede koştururken çok zordu. Eve gelinde apranax plus içtim, geçmedi. Sıcak su torbası koydum fayda etmedi. Bugün brufen içtim, dişim çekildiğinde dişçi vermişti. O da fayda etmedi. Gece yatarken çok diş sıkıyorum. O yüzden böyle oluyor. Konuşabiliyorum ama mesela sandviç yiyecek kadar açamıyorum, çiğneyemiyorum. Zaten çekilen dişten sebep tek tarafla yemek yiyorum. Daha ne yapayım? buz mu koysam ne yapsam? Dişçiye ancak salı akşamı gideceğim.

Çenen çıkıyor olabilir mi ayşo benim hiç-bir fikrim yok,geçmiş olsun

Sakız çiğnemeyi denedin mi?

Gecmis olsun bebisim

Çenen çıkıyor olabilir mi ayşo benim hiç-bir fikrim yok,geçmiş olsun
Çıksa öne doğru kayarmış baktım netten. kapatamazmışım ağzımı. Öyle değil benimki. Açamıyorum ben.
Sakız çiğnemeyi denedin mi?
Mümkün değil. Sağ tarafta diş çekildi, henüz yeri kapanmadı. Sol tarafla yemek yiyorum, kaplama olması gereken bir diş var orada da tam çiğneme dişi. Bi kez çiğnedim Dolgum çıktı. Ayrıca diş etim yeniyor. Kaldi ki yemek Yerken de çiğnemede zorlanıyorum. sakız imkansız. En son herhalde 1.5 sene önce çipnedim.

İsyan etmek istemiyorum her şey Allah’tan ama biri bitmeden diğeri başlıyor. Çok yoruldum. gerçekten bu sağlıktan çok çeKtim. her şey de paraya bakıyor. Bu çene sıkma olayında botoks bi nebze işe yarıyor. 4 ayda bir filan yaptırmak lazım. bi botoks 2 bin lira. E İstanbul’a gidiyoruz vajinal problem için. Bir de aşılama yapacağız bu ay. Para da yetmiyor

Allah beterinden korusun ,evet gerçekten ama böyle dönemler arada oluyor

Allah beterinden korusun ,evet gerçekten ama böyle dönemler arada oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…