Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Allah yardımcın olsun, güç kuvvet versin inş canım ayşom

Allah mükâfatıni tez versin inşallah bu imtihanlarınin

Geçmişler olsun kuzu

Allah beterinden korusun ,evet gerçekten ama böyle dönemler arada oluyor
Arada olsa İnan sesim çıkmaz ama hayatım bu benim. Hep hastanedeyim, hep… hastalık hastası da değilim. hani giderim bi şey çıkmaz derler git destek al. Öyle bi şey değil. Gerçekten fiziken rahatsızlıklarım çıkıyor. çok da yoruldum…
Allah yardımcın olsun, güç kuvvet versin inş canım ayşom
Amin canım
Allah mükâfatıni tez versin inşallah bu imtihanlarınin
Amin kukrişim

Rabbim yardımcınız olsun kuzu, şükür ki sende çalışıyorsun. Yoksa hepten batmıştınız

Seni en iyi anlayacak insanlardan biriyim kuzu ,insallah gececek

Az önce tartıştık da. Yorulmuş beyefendi. Ne yaptıysa ne yaşadıysa yorulacak. her acıyı, her stresi, her şeyi çeken benim. o çatalda muayene olmak ne kadar acılı. İiğneler vurulmak… ya da en basitinden işte çenemin kilitlenmesi. En son dedim ki “inşallah senin de başına gelir de beni anlarsın” fiziken yanımda sadece. Asla psikolojik ve duygusal olarak yanımda değil. hiçbir zaman “bu da geçecek hayatım, bunu da aşacağız, yeneceğiz” demedi. Tamam laf da söylemedi ama sadece şoförlük yapıyor yani yanımda. Getir götür. bi de yoruldum diye bağırıyor bana.

Sağ ol aşkısı.

çoğu zaman annem para veriyor. başka türlü başa çıkamayız zaten. Eşim daha okuldan nisan maaşını almadı
Güzel bir kafa dağıtmaya, sessiz sakin bir yerde dinlenmeye ihtiyacın var, farkındayım.
Rabbim tez zamanda bu sıkıntılarını unutturacak mucizeni versin inşallah

Hödük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…