• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama HAZİRAN 2010 da aşılama yaptıracaklar gelin beraber ilerleyelim...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba arkadaşlar; öncelikle şu beyinlerimizdeki negatif düşünceyi bir kenara bıraksak nasıl olur???
yapı olarak ben çok karamsarım, her işe olumsuz bakarım bununda hayatımı etkilediğini düşünüyorum. Konuşurken hep olumlu konuşuyorum mesela tedaviye başladığımızdan beri hep neden olmasınki bizimde bebeğimiz olur diyorum ama içten içe yine olmayacak, bu seferde olmadı diye düşünüp duruyorum.
Hani ameller niyetlere göredir ya bizimde içimizden bütün benliğimizle gönlümüzden geçenler hayatımızı etkiliyor.
Bahsetmiştim 2. aşılamamda tutmadı ve nedeni belli olmayan kısırlık diyor doktorum ve hiç beklemeden tüp bebek tedavisine başlayın dedi.İzmir Smyrna Tüp Bebek merkeziyle telefonda görüştürk adetin 2. gününde gelin dediler. Ama içimde bir his var sanki tüp bebeğe gerek kalmadan oluverecek, o yüzden eşime bir kaç ay ara verelim diyorum, o garibimde beklemeyelim bir an önce yavrumuzu kucağımıza alalım diyor. Tüp bebek te masraflı 4-5 bini gözden çıkarın diyorlar ki şu anda o parayı ancak kardeşlerden toplayacağız.Ne yapacağımı bilmiyorum 19'undan itibaren 2 hafta tatile çıkıyorum muhtemelen tatil dönüşü adet olacağım.

Dünya dua ile döner diyordu nineler, kendimizde ne kadar duanın ehemmiyetini bilsekte unutuyoruz. O yüzden lütfen kendimize dua ederken birbirimize de :Saruboceq:edelim.
Mü'min mü'min kardeşine dua aderken melekler Allah 2 katını saana versin derlermiş. Oyüzden içimizden geçirdiklerimize de ağzımızdan çıkanlara da dikkat edelim. Dualarda da buluşalım. RABBİM OL DERSE OLUR.:ecrin_bebek::emir_bebek::ecrin_bebek:

slm arkadaşlar bende ilk aşılamamı haziranın 30 unda yaptırdım bugun 12. günüm sabah idrar testi yaptım evde silik çıktı acaba hamilemiyim yoksa bukadar erken idrarda gebelik belli olmaz daha çatlatma iğnesinin mi etkisi yardım edin sadece kasık agrım var başka bişey yok

slm arkadaşlar bende ilk aşılamamı haziranın 30 unda yaptırdım bugun 12. günüm sabah idrar testi yaptım evde silik çıktı acaba hamilemiyim yoksa bukadar erken idrarda gebelik belli olmaz daha çatlatma iğnesinin mi etkisi yardım edin sadece kasık agrım var başka bişey yok

catlama ıgnesının etkısı 7 gunde gecıyormus bence kan tahlılı yaptır en ıyısı o cunku ben defalarca ıdrat testı yaptım ıkıncı cızgı sılıkde olsa cıkıyordu ve onemsememıstım keskede onemseydım suan saglıklı gebelık gecıyorum ama yınede korkum var ınsallah pozıtıftır sonucların:CüvCüv::CüvCüv:

catlama ıgnesının etkısı 7 gunde gecıyormus bence kan tahlılı yaptır en ıyısı o cunku ben defalarca ıdrat testı yaptım ıkıncı cızgı sılıkde olsa cıkıyordu ve onemsememıstım keskede onemseydım suan saglıklı gebelık gecıyorum ama yınede korkum var ınsallah pozıtıftır sonucların:CüvCüv::CüvCüv:

benim test yapmama gerek kalmadı tam gününde regl oldum.

Bayanlar merhaba.Yazılanların hepsini okuyamadım,bu soracağım şey konuşuldu mu bilmiyorum ama aşılama ile hamile kalan var mı aranızda? Yani ben şimdiye kadar duymadım.Bugün doktora gittik,baya ünlü bir profesöre.Aşılama ile hamile kalma şansı % 10'u geçmiyor diyor.Biz 1 yıldır çocuk istiyoruz.Eşimin sperm hareketliliğinde düşüklük var.Daha önce tıp fakültesi hastanesinde aşılama önerdiler.Biz de bugün özel bir kliniğe gittik.Doktorumuz bunları söyledi,aşılama çok yararlı bir yöntem değil diyor.Bize 6 ay daha beklememizi önerdi.Bekle bekle nereye kadar bilmiyorum ama aşılama konusu da kafamı karıştırıyor.

Bayanlar merhaba.Yazılanların hepsini okuyamadım,bu soracağım şey konuşuldu mu bilmiyorum ama aşılama ile hamile kalan var mı aranızda? Yani ben şimdiye kadar duymadım.Bugün doktora gittik,baya ünlü bir profesöre.Aşılama ile hamile kalma şansı % 10'u geçmiyor diyor.Biz 1 yıldır çocuk istiyoruz.Eşimin sperm hareketliliğinde düşüklük var.Daha önce tıp fakültesi hastanesinde aşılama önerdiler.Biz de bugün özel bir kliniğe gittik.Doktorumuz bunları söyledi,aşılama çok yararlı bir yöntem değil diyor.Bize 6 ay daha beklememizi önerdi.Bekle bekle nereye kadar bilmiyorum ama aşılama konusu da kafamı karıştırıyor.
var canım hemde bayağı bi var.benim ki negatif sonuçlandı ama burada ve dışarıda bir çok kişinin kaldığına şahit oldum.ilk aşılama olsun,2. olsun.içini rahat tut...

valla bu topicte hamile kalan almış başını gitmiş.destek olalım birbirimize falanda hikaye.hepiniz şimdi şu o ayda bu ayda doğuracaklar burada toplanalım topiclerindesinizdir kesin.ii günde destek olmayı herkes bilir maksat kötü gününde yakın olmak...

valla bu topicte hamile kalan almış başını gitmiş.destek olalım birbirimize falanda hikaye.hepiniz şimdi şu o ayda bu ayda doğuracaklar burada toplanalım topiclerindesinizdir kesin.ii günde destek olmayı herkes bilir maksat kötü gününde yakın olmak...

evet canım malesef öyle sana katılıyorum hergün girip bakıyorum yazan varmı diye ama kimse girmiyo:( hamile olanları bırak sonuçlarını bekleyenler bile haber vermiyo...

Dıger topıklere gelın bayanlar....temmuz ayında melegıne kavusmak ısteynler bırde aktıf olan mayıs ayında asılama yaptıranlar var onlara gelın daha cok paylasım var...

Dıger topıklere gelın bayanlar....temmuz ayında melegıne kavusmak ısteynler bırde aktıf olan mayıs ayında asılama yaptıranlar var onlara gelın daha cok paylasım var...
bence siz sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler topiğine gelin.inanın günün her saati en az 5 arkadaş var ve hepsi ellerinden geldiğince yardımcı oluolar.hamişleride hala o topicte anlayın yani

Bir senedirhamilelik dusunuyorum.ama biturlu gelmiyor.daha once esim sperm sayimi yaptirdi ve dusuk cikti. İlac kullanio.Bu ay son kez deneyelm sonra tup bebek merkeznde asilama yaptiralim dedik aa doktorkonusunda emin olmamakla birlikte isleyisnasil olcak bilmiorum. Suan adetim2gun gecti test yaptim silik cift cizgi cikti adet olmam gereken gun testyaptim o negatif cikti. U zamanda gecmek bilmiyor, adet olsam gitsem doktora asilama yaptrsam diyorum, bide ins buay hicbiseysiz kalmisimdir diorum. Celiskiler icindeyim yani. Bu asilamanin ileyisiyle ilgilibilgi verebilrmisinizbana10 senedir burda olmama ramen hsngi doktor iyionu bilebilmiorum. Yardimi olabilecek olan varsa antalyadan yardim bekliorum.. Kemal ozgur ve murat yurtseven arasindayim

Back
X