Aşılama HAZİRAN 2010 da aşılama yaptıracaklar gelin beraber ilerleyelim...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım ya çok erken degilmi 10 günde hemen belli oluyormuymuş eger belli olursa banada haber ver hemen bende baktırayım

canım bugün doktora gittim ama malesef belli olmuyomuş bugün sadece kist oluşup oluşmadıgına kontrol için çagırmış cuma günü geldi dedi doktor bana tabi o zamana kadar hasta olmazsam

canım bugün doktora gittim ama malesef belli olmuyomuş bugün sadece kist oluşup oluşmadıgına kontrol için çagırmış cuma günü geldi dedi doktor bana tabi o zamana kadar hasta olmazsam

inşallah olmayız canım ama benim içimden olacakmış gibi gelmiyor kendimi kötüye hazırlıyorum açıkçası.sende kistde yokmuş degilmi

inşallah olmayız canım ama benim içimden olacakmış gibi gelmiyor kendimi kötüye hazırlıyorum açıkçası.sende kistde yokmuş degilmi

inş canım ama bende aynı senın gibi kötüyü alıştırıyorum içimde hiç hamıleymıişim gibi bi his yok kist falanda yokmuş çok şükür sen ne zaman gidicen doktora genel durumun nasıl agrın falan oluyomu

kızlar benim aşılamada yarın olcak inşallah. bugün gittim doktora yumurtam kendiliğinden çatlamış. ovitrelle vurulmama gerek kalmadı. bakalım bu sefer tutucakmı.

inş canım ama bende aynı senın gibi kötüyü alıştırıyorum içimde hiç hamıleymıişim gibi bi his yok kist falanda yokmuş çok şükür sen ne zaman gidicen doktora genel durumun nasıl agrın falan oluyomu

benim belim agrımaya başladı gögüslerimde hassaslaştı zannedersem adet belirtiler bunlar
dedegin gibi bende hamileymişim gibi gelmiyor ama allahtan hayırlısını dilemekten başka çaremiz yok.sen nasılsın agrıların varmı seninde

kızlar benim aşılamada yarın olcak inşallah. bugün gittim doktora yumurtam kendiliğinden çatlamış. ovitrelle vurulmama gerek kalmadı. bakalım bu sefer tutucakmı.

benimde bu ay yumurtam kendiliginden çatladı. bende beklemedeyim artık 3 4 güne kadar belli olacak tutup tutmadıgı

Merhaba arkadaşlar,
ınşallah hepimizin aşılaması tutar. bende 22 haziranda 2. aşılamamı olmuştum bu gün gittim doktora BhCG tahlil istedi. Bizim Tıp Fakültesi yeni açıldığı imkanlar kısıtlı o yüzden bu tahlili yaptırmak için Dogumevine gittim. Oradaki kadın doğum doktorlarından birine, doktorumun BHCG yazdığı kağıdı verdim giriş kağıdına istekler bölümüne kan alma yı işaretledi. Barkod üzerinde de kan(hormon) yazıyordu.
Sonuçlar akşamüstü 16:30 gibi yada yarın sabah çıkar dediler.ınternetten sonuçları takip ediyorum oradada homon tahlili istemi yazıyor.
Acaba yanlışlık mı oluyor içime şüphe düştü bu sonuçlar normal hormon sonuçlarımı olacak yada sonuçların içinde bhcg de var mıdır? bilen var mı? daha önce tahlil yaptıranlar da mı aynı tahlilleri yaptırdılar.
çok merak ediyorum sonucu dua edin arkadaşlar aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum.

kimse yok ama ben yine paylaşmak istedim.
Eşim doktorla görüştü, doktor; haftaya tekrar tahlil yapalım eğer adet olursa 2. gün kontrole gelin demiş. Eşimde de bende de görünürde bir problem yok değerlerimiz, tahlillerimiz iyi. Sperm hareketliliği düşüktü fakat kullanılan ilaçlardan sonra o da yükseldi. DOKTOR daha fazla zaman kaybetmeyelim, sizinki açıklanamayan infertilite, tüp bebeğe yönlendireceğim demiş.
Hayırlısı artık. RABBıM her şeyi bilir.

Eşim doktorla görüştü, doktor; haftaya tekrar tahlil yapalım eğer adet olursa 2. gün kontrole gelin demiş. Eşimde de bende de görünürde bir problem yok değerlerimiz, tahlillerimiz iyi. Sperm hareketliliği düşüktü fakat kullanılan ilaçlardan sonra o da yükseldi. DOKTOR daha fazla zaman kaybetmeyelim, sizinki açıklanamayan infertilite, tüp bebeğe yönlendireceğim demiş.
Hayırlısı artık. RABBİM her şeyi bilir.
uzulme desem bır manası yok hakkında hayırlısı olsun eger tup bebek yapma ımkanı varsa fazla vakıt kaybetmeyın ben 3 senedır beklıyorum ama sonuc hep negatıf bızımde sebepsız ınferlıte bızım suan tup bebek yapma ımkanımız yok asılama oldum sonucunu beklıyorum oda negatıf gıbı gelıyor cunku adet belırtılerım basladı

benim belim agrımaya başladı gögüslerimde hassaslaştı zannedersem adet belirtiler bunlar
dedegin gibi bende hamileymişim gibi gelmiyor ama allahtan hayırlısını dilemekten başka çaremiz yok.sen nasılsın agrıların varmı seninde

canım benimde adet olcakmısım gibi kasıklarım agrıyo başkada bişeyim yok.Normalde bu iki ay arası hemen geçerdi bu ay geçmek bilmedi yaa herşeyın hayırlısı dediğin gibi canım dua etmekten başka yapıcak bişeyimiz yok.Rabbim en dogru zamanda bizi meleklerime kavuşturcak bizi inş.

Hayırlısı artık. RABBİM her şeyi bilir.

hayırlısı olsun canım bunu demekten başka dicek bişeyımız yok malesef ama yinede allaha şükürler olsun ki tıp o kadar gelişti ki hiç spermi olmayan kişilerin bile çocugu oluyo bu yüzden hiç umudumuzu kaybetmeden yolumuza devam edelim.Allh bu yolda hepimize sabır versin.

canım benimde adet olcakmısım gibi kasıklarım agrıyo başkada bişeyim yok.Normalde bu iki ay arası hemen geçerdi bu ay geçmek bilmedi yaa herşeyın hayırlısı dediğin gibi canım dua etmekten başka yapıcak bişeyimiz yok.Rabbim en dogru zamanda bizi meleklerime kavuşturcak bizi inş.

inşallah canım banada bu 2 gün geçmek bilmiyor allahdan yarın nöbetciyimde vakit geçecek tabi bi süprizle karşılaçıp kırmızı kart yemezsem:çok üzgünüm:

merhaba arkadaşlar.ben 3 yıllık evliyim haziranda dolduruyoruz.geçen ay ilk aşılamamızı yaptırdık.ama sonuç alamadık.haziranda bir ara verelim hemde psikolojik olarak hazırlanım diye 2.yi temmuzda yapmaya karar verdik.benim ilk aşılamamda 15.günü yapıldı.tam 15 gün sonra aynı gün aynı saattte adet oldum böyle bişey olamaz bu durumu yaşayanlar varmı aranızda bilemiyorum

Slm;Bende ilk aşılmamamı haziran 16 da yaptırdım.3 yıllık evliyim ilk yıl düşünmedik daha sonra olmayınca tedaviye başladık. 16 gün sonra ben regl oldum çok üzüldüm çok ağladım.Ama ben aynı saatte hastalanmadım seninki tesadüf olmuştur bence zaten yumurta döllenmezse yada döllenirse 14-16 gün sonra sonuç belli olurmuş hastalanmazsan hamilesindir yani bende tutmadı bu ay.İkinci için ara vericem 1-2ay çünkü çok yıpratıcı oluyor.Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.Haberlerini bekliyorum inşallah ikincisi tutar.
Bu arada aşılamadan sonra doktor normal çalışma hayatına dönebilirsin dedi ya sana da dediler mi yatmak gerekmiyormuş doğrumu acaba bilgisi olan varmı?a.s.

uzulme desem bır manası yok hakkında hayırlısı olsun eger tup bebek yapma ımkanı varsa fazla vakıt kaybetmeyın ben 3 senedır beklıyorum ama sonuc hep negatıf bızımde sebepsız ınferlıte bızım suan tup bebek yapma ımkanımız yok asılama oldum sonucunu beklıyorum oda negatıf gıbı gelıyor cunku adet belırtılerım basladı

En kötüsü de sebebi bilinmeyen infrtil . sorunu bilsek ona yöneliriz ama bilmiyoruz işte... Rabbim bilir vereceği zamanı deyip beklemekten başka yapacak birşeyimiz yok.
Tüp bebek için imkanları epeyce zorlayacağız. zaten aşılamada ilaçlar, hastane, labaratuvar daki işlemler extra beklenmeyen bir maliyet oldu bizim için.
Ben bir-kaç ay ara verme taraftarıyım ama eşim devam diyor. Hem maddiyatı düzeltiriz hemde bedenen ve psikolojik olarak rahatlarız diyorum ama bu istekten de vazgeçilmiyor.

Back
X