Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar bende 29 haziranda 2.aşılamamı oldum. şimdi sonuç için bekliyorum.
geçen sene 4 aylık hamileyken gebeliğim sonlandırıldı. tekrar olmayınca aşılama istedim doktordan.
hıc umıdınızı kaybetmeyın 26 hazıranda ılk asılamı oldum ve bugun ogrendım hamıleyım cok umıtlı olun Rabbım sen dılemedıkce yaprak bıle kıpırdamaz sen dılersen hersey sana kolaydır dıye cok dua ederdımdarısı sızlere ınsallah
hıc umıdınızı kaybetmeyın 26 hazıranda ılk asılamı oldum ve bugun ogrendım hamıleyım cok umıtlı olun Rabbım sen dılemedıkce yaprak bıle kıpırdamaz sen dılersen hersey sana kolaydır dıye cok dua ederdımdarısı sızlere ınsallah
slm kızlar dün malesef adet oldum bugün doktora gitmeme gerek kalmadı.Ezgim sen ne yaptın merak ediyorum seni.
slm kızlar dün malesef adet oldum bugün doktora gitmeme gerek kalmadı.Ezgim sen ne yaptın merak ediyorum seni.
ben kosuyolu medıpolde yaptırdım cok anıden oldu zaten bır anda karar verdım aslında bıraz masraflı oldu uskudar mıhrımah sultandada asılama yapılıyor ordan memnundum tedavıye baslamıstım doktor bır anda ters ters konusuyordu moralım bozuldu dırek medıpole gıtttım orda yaptırdım Allah hepsınden razı olsun ısını mukemmel yapıyorlarhayırlı olsun canım çok sevindim rabbim hepimize yaşatsın bu sevinci sende istanbulda yaşıyosun sanırım nerde yaptırdın aşılamanı bizimle paylaşırmısın 2. ye bizede bi tavsiye olur.
ınsallah senınde pozıtıf cıkar ınanın ben hıc beklemıyordum tutmaz dıye cunku asılamadan ertesı gunu gezmeye gıtttım dag bayır cıktım oldum yorgunluktan sonra otobuse bınmek ıcın kosa kosa gıttım daha neler neler mucıze anlayacagınız sabırlı olunÇok sevindim. Hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini inşallah. Benim de ilk aşılamam 26sında oldu. Ama yarın gidicem doktora. Çok merak ediyorum ben de sonucu.. Hayırlısı..
benımde oyle oldu cok sıskınlı hıssı karın agrısı ve sureklı gaz sag kasıgıma agrılar cok gırdı o gun bu gundurde adet olacakmısım gıbı agrım varbırde arkadaslar bende cok kuruluk oldu hıc akıntım olmadı ıdrarda degısıklık yokgogsum falanda oyle cok sısmedı normal yanı oncekı aylara gore galıba en cok belırgın olan hamılelıte cok sıddetlı gaz sancıları oluyor benım sol koluma gogsume vuruyordu:kedi::kedi:canım hayırlı olsun. belirtilerin nelerdi bende 29 haziranda aşılama oldum. aşılamadan sonra sürekli karnımda kasığımda dolgunluk basınç hissi var 2 gündürde bir karın ağrım sancım ve kasılmalarım var.
ben kosuyolu medıpolde yaptırdım cok anıden oldu zaten bır anda karar verdım aslında bıraz masraflı oldu uskudar mıhrımah sultandada asılama yapılıyor ordan memnundum tedavıye baslamıstım doktor bır anda ters ters konusuyordu moralım bozuldu dırek medıpole gıtttım orda yaptırdım Allah hepsınden razı olsun ısını mukemmel yapıyorlar
ınsallah senınde pozıtıf cıkar ınanın ben hıc beklemıyordum tutmaz dıye cunku asılamadan ertesı gunu gezmeye gıtttım dag bayır cıktım oldum yorgunluktan sonra otobuse bınmek ıcın kosa kosa gıttım daha neler neler mucıze anlayacagınız sabırlı olun
benımde oyle oldu cok sıskınlı hıssı karın agrısı ve sureklı gaz sag kasıgıma agrılar cok gırdı o gun bu gundurde adet olacakmısım gıbı agrım varbırde arkadaslar bende cok kuruluk oldu hıc akıntım olmadı ıdrarda degısıklık yokgogsum falanda oyle cok sısmedı normal yanı oncekı aylara gore galıba en cok belırgın olan hamılelıte cok sıddetlı gaz sancıları oluyor benım sol koluma gogsume vuruyordu:kedi::kedi:
ne alaka demeyın gercekten
tşk. ekinazya. 5 günüm kaldı zaten. bende de aynı bu şekilde. akıntı yok dolgunluk basınç hissi, sürekli karın kasık ağrısı özellikle sağ kasığımda sanki birşey var hissi, bunlar azaldı ama 2 gündürdekarnımda kasılma ve sancı hissediyorum. bakalım az kaldı zaten.
İnşallah sende sorunsuz sağlıklı bir hamilelik geçirirsin, bebeğini kucağına alırsın.
tesekkur ederım darısı ınsallah sızlere dunden berı forumlarda yazıyorum umıdınızı hıc kaybetmeyın hakıkaten vaktı zamanı varmıs ben cok seyler atlattım esımın problemı hıc duzelmeyecek gıbı gelıyordu benım hormonlar alt ustu hepsı gectı hersey 1 yıldır normaldı ama olmuyorduanıden asılama yaptık zor sartlar altın maddı olarak tabıkı ama Mevlam verdı ol dedı oldu ıcım ıcımı yesede adet oldugum zamanlar yınede dıyordum Rabbım hayırlı olan vaktı sen bılıyorsun derdım ıcınızı rahat tutun o guzel mıs kokulu bebeklerınız gelecektır Allaha emenet olun :hulya::hulya:hayırlı olsun canım, Allah tamamını erdirsin İNŞALLAH.. benim aşılamamında 5. günü bugün. geçen ay yani ilk aşılamamda senin gibi kasık ağrım çok olmuştu ama tutmadı. bu ay hiçbir belirti yok. gerçi bu sefer çokta önemsemiyorum. ilkinde günleri sayıyordum tek tek. hep kendimi dinliyordum, bu sefer hiçbişiy olmamış gibi yapıyom. bakalım hayırlısı artık 10 gün sonra öğrenicez.
tesekkur ederım ınsallah sızlerınde bebeklerı anne babasına kolayca hemencecık gelır :CüvCüv::CüvCüv:canım hayırlı olsun allahım kucagına almayı nasip eder inşallah![]()