Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

benimki senden kücük herhalde bugün 5+2 senin nekadar kalp atisini duymussun benim bebisimi görmedi bile sade yuvasi belliydi :-((((

minnak minnak yerim ben onu Amin canım inşallahhh

cnm ebru maternity dede var güzel şeyler ama en hesaplısı lc wa

olsun ben hepsinden alcam:):):) ya bide bişey duydum bi yerde okumuştum şimdi giydiğimiz pantolonlar warya onu hamile kıyafetine çevirilebiliyomuş bu lastikleri pantolona diktiryomuşsun 10tlye falan geliyomuş... bi ara gidicem ben terziye çünkü pantolonlarım yawaş yawaş küçülüyo bi tane çok severek aldığım pantolum wardı yazın indirimden almıştım bacaaamı bile sokamadım onda denicem bakalım

bende daha ne gördüm ne de duydum bebişimi ilk kontrolüm bu pazartesi. senin bebişin ne kadrlık tuana

YANLIS YAZMISIM HEHE BENIMKI BUGÜN 5+3 olmus dün keseyi gördü bebis icin cok erken dedi üc hafta sonra gel hareketini bile görürüz dedi 8 haftalik oluyor ozamana ama endiseliyim hala mide bulantisi felan yok bu kesin erkek yavvvv

Benimde salı veya çarşamba kontrolüm var

benimki senden kücük herhalde bugün 5+2 senin nekadar kalp atisini duymussun benim bebisimi görmedi bile sade yuvasi belliydi :-((((

yuvası dediğin kese mi benimki 5+1 6 hafta başında kalbini görmeye gidicem yani seninde o tarihlerde falan görmen lazım en geç 7.hafta sonuna kadar bekliyor drlar..

minnak minnak yerim ben onu Amin canım inşallahhh

ayyy yumoşlar yaa şimdi kalpleri attı mı diye düşünüyoruz sonra kız mı erkek mi diye düşünücez bundan sonra ömrümüz onları düşünmekle geçicek.benm kuş solda kız mı olacak acep..tickerı mavi yapmışım ama kız geçiyor içimden..

bende daha ne gördüm ne de duydum bebişimi ilk kontrolüm bu pazartesi. senin bebişin ne kadrlık tuana

ideal çok erken doktora gitmeye gerek yok bence..inşallah hayırlısı olur

merhaba hami arkadaslarım allah nasip ederse benmde bebişim 21 haziranda gelicek
bugun tam 6+1 oldum salı gunu dr gıdıcem kalp atısını duymaya
5+1de de kesemizi gorduk cok heycanlıyım nasipse hepimizin kucağın aalmayı nasip etsin rabbim.
bebiş isteyen herkesede nasip eylesin

rubet benmde sat 15 eylül senınle aynıyız sanırım...

cok heycanlıyım kızlar yazılarınızı okuyunca bıraz rahatlıyorum güzel dilekleriniz(im) hepimizle olsun :)))

Benimde salı veya çarşamba kontrolüm var

canim seninki suan 8 haftalikmiydi nekadarlik ay cok heycanli onu bir kere göreyim varligini biliyorum ama hala rüya gibi görmeden inanamiyorum ALLAHIM bu duygulari herkese nasip et yarabbim canim benim ins hersey yolundadir bize ultrason resimlerini yükle bakalim bebislerinmize

evet evet bende bi blogda okumuştum valla yaptıralım canım ben kotlarımı seviyorum yaa.

keseyi gördüyse boş gebelik olamaz ki tatlım keseye bakmalarının amacı boş mu dış mı bunlar için sıkma canını hayırlısı olsun sen sevin dua et tüp bebeğin tutmuş ne güzell sıkma canını

hayırlı olsun canım allah sağ salim kucağına almanı nasip eder inşallah...
benim 9 haftalık canım 1-2 haziran doğum tarihi benim bebişin....

ya of bu gavur doktorlari yokmu madem bir hafta sonra bebisimi duyabilcem ne diye üc hafta bekletcen beni hayin adam ya :-(

9.haftaya girdik canım.2 ay bitmiş oluyo 3.ayın içindeyiz...Umarım canım benim inşallahhh devlet hastanesinde normalde pek vermiyolar burda ultrason çıktısı.Ama adamın özel hastası gibi bişeyim sanırım kırmaz beni.Eşim merak ediyo çıktısını verirmisiniz dicem Eğer alabilirsem mutlaka yüklerim tabiki..Sabırsızlanıyorumm.Mide bulantısı 0 zaten kesin erkek bu kesin

ya dıs gebelık deyıl dedı ama bos gebelıkte oluyormus yanı kese oluyor normal hamıleymıssın gıbı ama bebıs olmuyor ondan cok korkuyorummmm dıs gebelık deyıl rahım bellı dedı ama of kötü düsünmıcem hepımız bebıslerımıze kavusucaz ınsallahhhhhhhhhh

evet evet bende bi blogda okumuştum valla yaptıralım canım ben kotlarımı seviyorum yaa.

aynen bende ve sanırım 1 aya hiç birinin düğmesi kapanmıcaak çünkü sürekli yiyorum gündüz bu gün sabah kalktım badem fındık fıstık bi tanede salatalık bal pekmez yedim iş yerinde süt içtim sonra simit falan yedim sonra 2 mandalina işte bisküvi falan sonra öğle yemeğimi yedim bi tabak üzüm yedim 2 tane kek ve hala midem kazınıyooo önüne geçemiyoruuuummm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…