bakıyrumda en küçük minik benimki..en son ben mi doğurucam yaaa...amma heyecanlı haziranda herkes peşpeşe gidecek..9 ay yoldaşız hımm hadi bakalım kazasız belasız burda kötü haber almadan tamamlarız en güzel dönemimizi..
cardelensss senin nekadarlikti duydun ben bebisimi göremedim bile :-((((( acil cvpppppppppp
bakıyrumda en küçük minik benimki..en son ben mi doğurucam yaaa...amma heyecanlı haziranda herkes peşpeşe gidecek..9 ay yoldaşız hımm hadi bakalım kazasız belasız burda kötü haber almadan tamamlarız en güzel dönemimizi..
kontorlün ne zman canım
2 kasımda. kimliğim yetişirse inşallah, gitcem
cnm ebru maternity dede var güzel şeyler ama en hesaplısı lc wa
kalbini görmedim bitanem 3 kasımda gidicem keseyi gördüm 25 inde
bende daha ne gördüm ne de duydum bebişimi ilk kontrolüm bu pazartesi. senin bebişin ne kadrlık tuana
benımde öyle dün gıttım keseyı gördü ayın onbesınde gel herseyı görürüz dedı ama benım tüp bebek ya bos gebelık felan olmasından coooooooooooook korkuyorum :-( senle aynıyız ozaman haberleselım mutlaka
benimki senden kücük herhalde bugün 5+2 senin nekadar kalp atisini duymussun benim bebisimi görmedi bile sade yuvasi belliydi :-((((
minnak minnak yerim ben onu Amin canım inşallahhh
bende daha ne gördüm ne de duydum bebişimi ilk kontrolüm bu pazartesi. senin bebişin ne kadrlık tuana
cnmmm allah sanada nasip etsin işlhh çok gzl bi duyguu
amin canım çok saol.
vermek içinde baya sabırsızlanıcam ben
Ben kiloları hiç dert etmiyorum. ver10-15 kilo alsam da rahatım. dansla sporla hepsi gider
aynen benimde benimdeee..göbek ne zaman büyümeye başlarki yaa
bilmiyorum ki. herkesin yapısına bağlı. benim annemde geç belli olmuşmuş. bende ne zaman belli olur:S
Benimde salı veya çarşamba kontrolüm var
olsun ben hepsinden alcam:):):) ya bide bişey duydum bi yerde okumuştum şimdi giydiğimiz pantolonlar warya onu hamile kıyafetine çevirilebiliyomuş bu lastikleri pantolona diktiryomuşsun 10tlye falan geliyomuş... bi ara gidicem ben terziye çünkü pantolonlarım yawaş yawaş küçülüyo bi tane çok severek aldığım pantolum wardı yazın indirimden almıştım bacaaamı bile sokamadım onda denicem bakalım
benımde öyle dün gıttım keseyı gördü ayın onbesınde gel herseyı görürüz dedı ama benım tüp bebek ya bos gebelık felan olmasından coooooooooooook korkuyorum :-( senle aynıyız ozaman haberleselım mutlaka
merhaba hami arkadaslarım allah nasip ederse benmde bebişim 21 haziranda gelicek
bugun tam 6+1 oldum salı gunu dr gıdıcem kalp atısını duymaya
5+1de de kesemizi gorduk cok heycanlıyım nasipse hepimizin kucağın aalmayı nasip etsin rabbim.
bebiş isteyen herkesede nasip eylesin
rubet benmde sat 15 eylül senınle aynıyız sanırım...
cok heycanlıyım kızlar yazılarınızı okuyunca bıraz rahatlıyorum güzel dilekleriniz(im) hepimizle olsun :)))
canim seninki suan 8 haftalikmiydi nekadarlik ay cok heycanli onu bir kere göreyim varligini biliyorum ama hala rüya gibi görmeden inanamiyorum ALLAHIM bu duygulari herkese nasip et yarabbim canim benim ins hersey yolundadir bize ultrason resimlerini yükle bakalim bebislerinmize
keseyi gördüyse boş gebelik olamaz ki tatlım keseye bakmalarının amacı boş mu dış mı bunlar için sıkma canını hayırlısı olsun sen sevin dua et tüp bebeğin tutmuş ne güzell sıkma canını
merhaba hami arkadaslarım allah nasip ederse benmde bebişim 21 haziranda gelicek
bugun tam 6+1 oldum salı gunu dr gıdıcem kalp atısını duymaya
5+1de de kesemizi gorduk cok heycanlıyım nasipse hepimizin kucağın aalmayı nasip etsin rabbim.
bebiş isteyen herkesede nasip eylesin
rubet benmde sat 15 eylül senınle aynıyız sanırım...
cok heycanlıyım kızlar yazılarınızı okuyunca bıraz rahatlıyorum güzel dilekleriniz(im) hepimizle olsun :)))
evet evet bende bi blogda okumuştum valla yaptıralım canım ben kotlarımı seviyorum yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?