Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

cnm bol bol dinlen ayaklarını havada tut sakın ayakta kalma bol bol pekmez...

sen kendine çok dikkat etmen lazım progestanı sakın atlama günde 3 tane içmen gerekiyor bende düşük yapmıştım ondan biliyorum eğer çalışyosan rapor versin sana gitme işe....

Merhabalarrr bende 7+1 im

haziran 6 gibi doğum yapıcam,çok heyecanlıyım ..

Bir an önce kucağıma almak istiyorum bebeğimi,

Rabbim hepimize sağlıklı ve acısız bir doğum nasip etsin ..

hoşgeldinnn :)
yakınmışız senle
8 haziran dedi banada doktor
amin inşallah :))

bu arada merak ediyorumdaa Allah nasip ederse haziran diyoruz tabii
ama mayısta olanlarda olabılır aramızdaa
sezeryan falan olcak oluncaa

saol cnm ama gunde 1 aksamları verdi şimdi kendi basıma sormadan 3 tane almamın bir zararı olabilir belki

Saol tatlım. ayyy canım çok tatlı çekti. zaten hamileliğimden beri tatlı yiyorum. yemek de yiyemiyorum, canım hiç bişey istemiyo. bari fındık kreması var onu kaşıklıyim :S

benımde cnım kesınlıkle tatlı ıstemıyor
cok sasırıyorum normalde tatlı hastasıyımdır :))
yee tatlıyı dogr atlıyı demışler ayol

saol tatlım. Ayyy canım çok tatlı çekti. Zaten hamileliğimden beri tatlı yiyorum. Yemek de yiyemiyorum, canım hiç bişey istemiyo. Bari fındık kreması var onu kaşıklıyim :s

afiyet olsun canım aramızda ilk defa tatlı çeken oldu genelde herkes ekşici turşucuydu canım

saol cnm ama gunde 1 aksamları verdi şimdi kendi basıma sormadan 3 tane almamın bir zararı olabilir belki

tabii bencede ozman 1 tane iç zaten onun zararı yok bebeğe hormon hapı düşük riski varsa veriyor ben hala kullanyorum daha iyi oluşuyor kese....

sen dikkat et ama kanaman oldu mu hiç?

benımde cnım kesınlıkle tatlı ıstemıyor
cok sasırıyorum normalde tatlı hastasıyımdır :))
yee tatlıyı dogr atlıyı demışler ayol

Ben de normalde turşu hastasıyım. suyunu da içrdim ama buzdolabında öylece duruyo ve istemiyorum. Gelsin bakalım atlı =D=D atı kim doğuruyo?=D=D

Tabiki Rabbim ne zaman derse o zaman doğacak bebeğimiz .Bizimki sadece bi hesaplama .

Bu arada fadime ben ..

ben de normalde turşu hastasıyım. Suyunu da içrdim ama buzdolabında öylece duruyo ve istemiyorum. Gelsin bakalım atlı =d=d atı kim doğuruyo?=d=d

burda çoğunluk ekiçici tatlıcı yoktu bakalım nolcak sağlılı olsun da farketmez allah herkesin gönlüne göre versin

aynen saglık olsundaa erkek kız hıc farketmez :)
benıde goren erkek dıyor hemen
yahu bı durunn daha surda ne kadarlık hamıleyım
daha hıc kız dıyen olmadıı
herkes ben hıssederım deyıp duruyor
sizede varmı boyle yorumlar

aynen saglık olsundaa erkek kız hıc farketmez :)
benıde goren erkek dıyor hemen
yahu bı durunn daha surda ne kadarlık hamıleyım
daha hıc kız dıyen olmadıı
herkes ben hıssederım deyıp duruyor
sizede varmı boyle yorumlar

aynen canım beni de gören kız diyo karnım yaygınmışta yok bıçağa oturunca kıs oluyomuşta diyom daha o fasulye kadar bişi millete kalsa bizi doğurtcak

hoşgeldinnn :)

bu arada merak ediyorumdaa Allah nasip ederse haziran diyoruz tabii
ama mayısta olanlarda olabılır aramızdaa
sezeryan falan olcak oluncaa

Siz haziran başlarındasınız, olabilir. sezeryanla 2 hafta öne atar diye biliyorum. amcamin kızı da ekim yerine eylülde sezeryan doğum yaptı. ama ben sezeryan bile olsa haziranım. cünkü 19u gibilerine denk geliyo. yine de ben normal doğum tarafaıyım şimdilik.=) arasıra bayılmalarım oluyodu eskiden (çok şükür artık yok), doğum anında bayılmazsam normal istiyorum =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…