Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

Ben de çay delisiyim canım. ama içmiyorum artık. akşam eğer eşim içerse bi bardak anca içerim. Süt de sevmiyorum. ama mikrowave de ısıtıp şeker kattım bugün, içtim güzeldi.

ben de çay delisiyim canım. Ama içmiyorum artık. Akşam eğer eşim içerse bi bardak anca içerim. Süt de sevmiyorum. Ama mikrowave de ısıtıp şeker kattım bugün, içtim güzeldi.

bana kokuyo içemiyom işyerinde 2 tane küçük süt var ama koktuğu için içemiyom çok ağır geliyo ya dün çok kötü çıkardım sabahtan akşama kadar da bugun çok şükür şimdilik bişi yok

Mide bulantısını hiç yaşamadım ,umarım yaşamamda ,

Sürekli mi oluyor _?

canım Allah yaşatmasın diyeyim ben sana o kadar yani
sadece bulantı olsaa
cıkarınca cok kötu
inan bugune kadar cubuk ve gunde ıkı bardak suyla gecırıyordum
ha aksam ıkı kasık pılav falan yıyordm onu harıcınde hıc bısey yok
çok böle mutsuz oluyorsun pskoljın bozuluyor ya resmen
bak bugun sabah oldu sonra rahattım keyfim yerine geldi
sadece bulantı degıl kusmada varsa ve bı kac kere oluyorsa gunde
evdende cıkamıyorsn aksama kadar ay cok fenaa
hepinize rahat hamilelikler dilerim yanı

Ben de çay delisiyim canım. ama içmiyorum artık. akşam eğer eşim içerse bi bardak anca içerim. Süt de sevmiyorum. ama mikrowave de ısıtıp şeker kattım bugün, içtim güzeldi.

Sabahları kahvaltıda bile içemiyorum canım ya düşünebiliyor musun .Kuşburnu çayı içiyorum .

Ayran ve yogurt çok yiyorum ,Her sabah bir yumurta yemeye gayret ediyorum (yumurta sevmesemde)

Bebişlerimizin sağlıklı olmasını istiyorsak bunlara katlanmalıyız .

aynen doğru diyon ben bi de işyeindeyim beni iice halsiz bıarkıyo canım ve şiddetli baş ağrım tutuyo

Hoşgeldin Beste. Saol anım saa da Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inşşş.

hoşbulduk canım...aminnnn

kızlar gebeliğin ilk 3 ayında çok iştah olmazmış...

günlük: 1 avuç badem, 1 avuç ceviz, akşamları meyve, içebilidğin kadar su, ve en önemlisi hergün 1 kase mısır gevreği yenmeliymiş...

mısır gevreği alınması gereken folik asitin tamamını karşılıyormuş...yemek yemenin yanısıra bunları yersek sağlıklı bir gebelik için yeterliymiş...

ayy kıyamam ya

Dilerim en kısa zamanda atlatırsın.Bende adet gecikmesinden ve aşermeden başka belirti yok walla .Çok şükür rahatım .
Bende dısarı cıkmak istemiyorum .Eve kendimi hapsetmiş gibiiyim :)

aman olmasın da canım ben çok fena oluyom bi de işyerinde olunca iice çıldırcak gibi oluyom canım
olmazmıı hem öyle hem öylee
inşallah unutucagız bugunlerıı

canım cok saol
inşalah ınanıyorum zaten vee moral oluyorsunuz baana
bı sızlerle konusuyorum
bendee yuruyus falan yapayım diyorum ama yok cıkasım gelmiyor
ama en iyisi bu sanırım biraz evde kalıp dınlenmek

şükür inşallah da bugünün böyle geçer. ama napalım. bebek için katlancaz bir az da. bende daha bu kusmalar yok ama keşke olsa. bebişim orda olsun da....

Normal doğum mu yoksa sezeryan mı düşünüyorsun canım ?

fazla da eve kapama kendini bu sefer iice bunalırsın evde çocuk olunca ne yapcan ii ce bunalırsın o zaman canım

şükür inşallah da bugünün böyle geçer. ama napalım. bebek için katlancaz bir az da. bende daha bu kusmalar yok ama keşke olsa. bebişim orda olsun da....

cnaım tabıkıde bebek ıcın katlanıcaz ama sen yasamadıgın ıcın bılmıyorsun sımdıı
oyle zorkii gunde en az 2 lt su ıcmek zorundasın duznelı yemek zorundasın
bunları yapamazsan budaha kötuu
tabıkdıe bebıslerımız olsun herseye katlanırızz
ama keske olsa deme
inşallah olmaz
Normal doğum mu yoksa sezeryan mı düşünüyorsun canım ?
ben sezeryaan canım
normal cok ısterdım ama buyuk korkum varr
yoksa herkes normal yapsa keske

fazla da eve kapama kendini bu sefer iice bunalırsın evde çocuk olunca ne yapcan ii ce bunalırsın o zaman canım
dısarda rahat edemıyorum kı canım
bulantılar gecerse ancaa
sımdılık sıkılmıyorumdaa
cok zevklı gelıyor ılk defa oturmak

ben de hiç sevmem yumurta ama bugün yedim bi tane sabah kahvaltıda ve o kadar. daha da bişey yemedim. normalde hergü karışık salata yapıp yerim marullu. bugün canım onu da istemiyo. yoğurdum akşama hazır olur benim.

işyerinde bende otouruyom hep ama insan sıkılıyo ya ben muhasebeciyim bazen kalkyıom dolaşıyom gene oturuyom dolaşmassam uykum geliyo resmen

işyerinde bende otouruyom hep ama insan sıkılıyo ya ben muhasebeciyim bazen kalkyıom dolaşıyom gene oturuyom dolaşmassam uykum geliyo resmen

ben de hiç yemek yiyemiyorum. çok iştahsızım. o yemek yemenin yanısıra yenmesi gerekenler var ya, işte ben onları yiyorum ama sadece onları. yer fıstığı, meyve, su falan. bi tek akşam eşimle beraber geçiyorum masa başına. o tek akşam öğünüm var ya, o zaman da et falan çekiyo canım. bu akşam da mantı yapmayı düşünüyorum:S

canım canım çekti geçen hazır mantı yaptım o da güsel değildi bi tabak kocaeline yollasana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…