Kızlar merhaba bizim minik sıpamızda 2012 haziranda gelecek inşaallah ,geçen hafta öğrendim sürpiz yumurtamı.Diğer başlığa yazmıştım ama buraya ilk defa yazıyorum. Bugün keseyi gördük nasıl rahatladım anlatamam.4 hafta 5 günlük dedi doktor üstten ultrasyonla baktı.Haftaya da pıt pıtlarını dinlemeye gideceğiz inşallah.
doktorum günde bir fincan kahve 4 günde bir bardak kola içebilirsin çayıda açık iç dedi.Sadece bunlar aklımda eşim hepsini ezberlemiş Allahtan.
Ay peşin satan esnaf gibiyim göbeğimi kaşıya kaşıya sırıtarak tv izliyorum....[/Q
Merhaba cnm ne güzel haziran anneleri çoğaldı:))))ayy ne güzel erkenden görmüş doktor ben tam 4 haftalıkken gittim siyah bir boşluk vardı minik..yarın gidiceğim bakalım bebişimi görmeyi çok istiyorum..sen gördüğüne göre bende görürürüm herhalde:)))bebişim yarın 5+3 oluyor görür herhalde alttan bakmasa bariiiii,geçen hafta öyle baktıdaaa
bende hamileyiminşallah haziran 21de doğum gözüküyor bu gün tam 5 haftalık yarın doktora gidicem inşallah duyarım kalp atışlarını bu ikinci gebeliğim ilkini 7 ay önce 2 aylıkken düşürdüm inşallah bu bebeğime kavuşurum allahın izniyle lütfen dua edin bana......
cnm inşallah sağlıklı bir şekilde görürüz bebişlerimizi:)))yarın bende doktora dideceğimmm çok heyecanlıyım..keseyi görmek için..yarın ilk defa mı gidiceksin doktora???
yok ilk defa değil salı günü gittim ilki hüsran olduğu için doktorum cuma tekrar çağırdı inşallah bi sorun çıkmaz ve duyarım bebişimin kalp sesini sizin kaç haftalık
benim bebişte 5+3 günlük..geçen hafta cuma gitmiştim 4 haftalıktı,alttan ultrasonla baktı küçücük bir karanlık vardı..bu hafta inşallah alttan bakmaz,salı gittiğinde keseyi gördünmü????...sakın kötü şeyler düşünme,inşallah sağlıkla sıhhatle bebişine kavuşursun cnm:)))
kaç yaşındasın cnm kaç yıllık evlisin benim görümcem meltemde oturuyor...
Kızlar kontrolden geldim 5 h 6 g olmus bebişim kalp atısı baslamıs ama çok iyi tutunamamıs progestan verdi doktorum kesesinin daha kalın olması gerekiyormus zaten ilk gebeliğimde bebegim ölmüştü umarım bu saglıklıdır ve kaybetmemmm
günaydın kızlaaar
bugun gene fena sekılde uyandım
bu bulantılar kusmalar pskolojımı mahvedıyor dıyebılırım
cok mutsuz hısssedıyorum dun ne guzel azdı
kasıklarımada agrı gırdı
korkuyorum artık
offfffff
günaydın cnmm
korkulacak bşy yook bunlar olucak cnmm az sabır geçicek...
1 saat ıcınde 3 keree ......
gercekten zoruma gıdıyor bu durum
huzursuzum
cnmm içimizde minnacık bi warlık büyümeye yaşamaya tutunmaya çalışıyoo e tabii eziyetinide annele çekiyo ama bunu hemen hemen her kadın yaşıyoo napalıım onlar herşeye değer
gerçii bnde bulantı fln da yok ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?