Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

bende hamileyim inşallah haziran 21de doğum gözüküyor bu gün tam 5 haftalık yarın doktora gidicem inşallah duyarım kalp atışlarını bu ikinci gebeliğim ilkini 7 ay önce 2 aylıkken düşürdüm inşallah bu bebeğime kavuşurum allahın izniyle lütfen dua edin bana......

bende hamileyim inşallah haziran 21de doğum gözüküyor bu gün tam 5 haftalık yarın doktora gidicem inşallah duyarım kalp atışlarını bu ikinci gebeliğim ilkini 7 ay önce 2 aylıkken düşürdüm inşallah bu bebeğime kavuşurum allahın izniyle lütfen dua edin bana......

cnm inşallah sağlıklı bir şekilde görürüz bebişlerimizi:)))yarın bende doktora dideceğimmm çok heyecanlıyım..keseyi görmek için..yarın ilk defa mı gidiceksin doktora???

cnm inşallah sağlıklı bir şekilde görürüz bebişlerimizi:)))yarın bende doktora dideceğimmm çok heyecanlıyım..keseyi görmek için..yarın ilk defa mı gidiceksin doktora???

yok ilk defa değil salı günü gittim ilki hüsran olduğu için doktorum cuma tekrar çağırdı inşallah bi sorun çıkmaz ve duyarım bebişimin kalp sesini sizin kaç haftalık

yok ilk defa değil salı günü gittim ilki hüsran olduğu için doktorum cuma tekrar çağırdı inşallah bi sorun çıkmaz ve duyarım bebişimin kalp sesini sizin kaç haftalık

benim bebişte 5+3 günlük..geçen hafta cuma gitmiştim 4 haftalıktı,alttan ultrasonla baktı küçücük bir karanlık vardı..bu hafta inşallah alttan bakmaz,salı gittiğinde keseyi gördünmü????...sakın kötü şeyler düşünme,inşallah sağlıkla sıhhatle bebişine kavuşursun cnm:)))

amin inşallah hepimiz sağlıklı sıhatli kovuşuruz ilk gebeliğimde hep kötü düşünüyodum ama bu sefer içim çok rahat hayırlısı inşallah yok kese görünmedi kanda çıktı altanda bakmadı sadce değerlerin cumaya kadar dahada yükselir dedi ama inşallah görürüz keseyi yada alttan bakar büyük ihtimalle galiba.......:)

Bende bugün öğrendim hamileymişim, okadar şaşırdımki hiç beklemiyordum ne tuhaf bir his miş bu, ne hissettiğimi bile bilmiyorum, hazırlıksızdım şok oldum, Karnımın içinde kelebek uçuyor gibi oluyor 19 haziran tahmini doğum..öyle paylaşmak istedim sizinle...

Ayyy neguzel bir suru yeni hamisler gelmis buraya
Hepinizi tebrik ederim canim

günaydın kızlar ben çok uyuşuk oldum zor kalkıp işe geliyorum bu gidişle işyerinde tatsızlık çıkabilir yaaa....

hamilelik beni çok uyuşuk yaptı...halimi hiç beğenmiyorum...

günaydın haziran anneleri wallahi hızınıza yetişrmiyom amma kaynatmışsınızz

günaydın haziran hamişleri nasılsınız..??? bugün bulantı hapını kullanmaya başladım.ismi zofer... ama midem hala bulanıyo ve başım ağrıyo tırstım biraz yan etkimi yaptı acaba:S miraycım bedne çok uyuz oldum sabah servise 10 dk kala anca kalkabiliyorum valla süs müs kalmadı saçıma bile el atamıyorum durum vahim :)

canım moralini bozma herşey yolunda gidecek, Tükettiğin yeşilliklere dikkat et iyice temizle dışarıda yediğimiz yeşilliklerdeki zehir mikrop tam olarak yıkanmadan servis edildiği için bebeğin tutunamamasına ve kalp atısının durmasına neden oluyormus ben ilk hamileleğimde yaşadım içimde ölmüş hiçbir acı ağrı hissetmedim kan değerlerimle öğrendim kaybettiğimi patoloji sonucumda temiz cıkmıstı sebeb olarak stres ve dısarıdan alınan yeşilliklere bağladılar mümkün olduğunca restauranlarda yeşilliklerden uzak durun demişti doktor.Herşey güzel olacak dikkat et kendine...

günaydın kızlaaar
bugun gene fena sekılde uyandım
bu bulantılar kusmalar pskolojımı mahvedıyor dıyebılırım
cok mutsuz hısssedıyorum dun ne guzel azdı
kasıklarımada agrı gırdı
korkuyorum artık
offfffff

günaydın cnmm
korkulacak bşy yook bunlar olucak cnmm az sabır geçicek...

1 saat ıcınde 3 keree ......
gercekten zoruma gıdıyor bu durum
huzursuzum

cnmm içimizde minnacık bi warlık büyümeye yaşamaya tutunmaya çalışıyoo e tabii eziyetinide annele çekiyo ama bunu hemen hemen her kadın yaşıyoo napalıım onlar herşeye değer
gerçii bnde bulantı fln da yok ya...

canım olsaa anlardın
bı sadece bulananlar var
bide aynı zamanda istifra edenler
ve bunun sayısı fazla ısee buda problem
elbette bılıyorum bende mutlakaki sorunlu olcaak
ama yasayınca cok farklı oluyor
artık 6 gun oldu baslayalıı
bi yerde bende hassasım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…