evet cnm çalışıyorum
seninkide hayırlı olsun cnm sağlıklı sıhhatlı dünya gelsin bebiş inş allahın iziniyle
cnm bebişini kaç haftalıkken gördün ultrasonda ben bugün doktora gideceğimde acaba görürmüyümmm???
ben 5.haftada gördüm ama altıncı haftaya 1 gün kala felandı..
banada çubuk kraker ye dedi paket paket var ewde vee hiççç faydası olmuyoo yhaaaaynısı valla akşamalrı geçince hemen atıştırıyorum çubuk kraker ye dedi doktor aç karnına eee yiyorum banamısın demiyor diyecem bugün oktora ne dediyse telafi etmedi bulantımı de gettt yalancı keltoşun tekisin diyip yüzüne kuscam bakalım ne yapcak................:26:
ıyyyyyyyyyyyyyyyyy ewtttt yhaaaaa kaldırsınlar onu ordannn banada öğk gelioooo görnceeeşu yandaki carte dor daki kek midemi bulandıryo biri bu keki çeksin içi akınca öğkk gelio yaaa
adım gülcan istanbulda yaşıyorum 26 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim 6 haftalık hamileyim
Günaydın kızlar nasıl gidiyor hamişlik bende allaha şükür şu anda bir
sorun yok hersey yolunda çok güzel muhabbet oluyor
topikte ama artık her gün gelirim tabi beni kabul ederseniz
ben bugün 5+3 üm görür müyüm acaba alttan bakmasını istemiyorummmm(((
banada çubuk kraker ye dedi paket paket var ewde vee hiççç faydası olmuyoo yhaaa(( doktor ilaçda vermedi banaaaa
bu bulantı fena bişey yaaa çubuktan baska bişi yiyemezzz oldumm ....(
hahaaa çok gldm bu arada yalancı keltoşş kuss kızz anlasınlarrr....
ıyyyyyyyyyyyyyyyyy ewtttt yhaaaaa kaldırsınlar onu ordannn banada öğk gelioooo görnceee
hg canım aramızaaa ne gzl oduk kalabalık 2012 haziran hamişlerrr olarakk :)))
düşük tehliken yoksa bişi olmaz ama görünür önce üstten baktır...
çubuk limon ne dediyse yedim çay içme dedi içmedim 3 haftadır içim dışıma çıkcak keltoş doktor iyi ama ben mahfoldum bana bir çare bulsun kusucam üstüne belki anlar ozman beniii
KK bizi duysada kaldırsaa şu carte dor u valla görünce herkes etkilenir yaniii ...
üstten baktırayımmm en iyisi:))randevum saat 3 te gelince yazarım durumumu
valla yhaa nee kötü ıyyyyy bişimiş o ölee gözümee öle gelmiodu önceden şimdii isee öğğğğğ yanii
o keltoş dktorların bizi anlmaası için sabahtan akşama kadar bizim gibi bunu çekmeleri gerekioo( bnm sabah olup geçnioo geçse keşke akşma kadar sürüo anca akşam bişiler yiyebiliorummm limonu denicemde tırsıom şimdi ben çubuktan başka bişi yemedim limonu yesem dokunurmu aç karnına acabaa ((
canımm bnde alttan çok tırsıodum hatta doktor allltan bakarlar dedi sonra ben usg odasına girdimm doktor erkekti iice gerildim ama önce üstten bakıoo göremezse alttan bakıo canım inşş görür bende gördü 5+3 tüm grdüü
inşallah canım ,ben yinede hazırlıklı gidiyorummm...
kızlar benide aranıza alır mısınız?? bende bugün öğrendim hamiş olduğumu çook mutluyum allah isteyen herkese nasip etsin...
bu arada benim tahmini doğum tarihim 28 Haziran 2012...Allahım sağlıkla gelsin bebişlerimiz...
Merhaba kızlar. Bugün nasılsınız bakalım? Keyifler yerinde inşallah. Yeni hamişler hepiniz h.g niz. // Ya Carte D'or dan bahsedilmiş. nerde ben görmüyorum. olsa da yesem şimdi=)) hehe
kızlar benide aranıza alır mısınız?? bende bugün öğrendim hamiş olduğumu çook mutluyum allah isteyen herkese nasip etsin...
bu arada benim tahmini doğum tarihim 28 Haziran 2012...Allahım sağlıkla gelsin bebişlerimiz...
maşallah ne aşk bu böyle
ben tam 1 senelik evliyim bizde 5 yıl flört ettik
sen kaç haftalık hamilesin denizinkızı
naneden uzak dur cnm özellikle naneli hiç bir şey içme çünkü söktürücü özelliği var bana tüm bitki çaylarından uzak dur dedi doktor iyi olmaz bırak naneyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?