Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

amanın kk.da ne çok 2012 haziran annesi başlığı var

burayada yazayım bari

29 yaşındayım 5 yıllık evliyim istanbul anadolu yakasında yaşıyorum.

3 yaşında bi kızım var bu ikinci olcak.

7+5 günlük bugün itibariyle,doğum 3 haziran görünüyor.

işte bülee

banada çubuk kraker ye dedi paket paket var ewde vee hiççç faydası olmuyoo yhaaa (( doktor ilaçda vermedi banaaaa
bu bulantı fena bişey yaaa çubuktan baska bişi yiyemezzz oldumm .... (
hahaaa çok gldm bu arada yalancı keltoşş kuss kızz anlasınlarrr....
şu yandaki carte dor daki kek midemi bulandıryo biri bu keki çeksin içi akınca öğkk gelio yaaa
ıyyyyyyyyyyyyyyyyy ewtttt yhaaaaa kaldırsınlar onu ordannn banada öğk gelioooo görnceee

hg canım aramızaaa ne gzl oduk kalabalık 2012 haziran hamişlerrr olarakk :)))

çubuk limon ne dediyse yedim çay içme dedi içmedim 3 haftadır içim dışıma çıkcak keltoş doktor iyi ama ben mahfoldum bana bir çare bulsun kusucam üstüne belki anlar ozman beniii

KK bizi duysada kaldırsaa şu carte dor u valla görünce herkes etkilenir yaniii ...

mrb arkdslar bende kısmetse hazırn annesı olcam.bı aksılık cıkasa tabı.buradakı herkese allh guzel hamılelıkler ve hyrı dogumlar nasıp etsın b arada benım dun bchg degerım 671 dı ben kac haftalık hamıleyım sızce her yerde degısık yazmıslar hafta aralıklarını aklım karıstı valla.ve ben keseyı ne zamn gorebılırım sızce?

valla yhaa nee kötü ıyyyyy bişimiş o ölee gözümee öle gelmiodu önceden şimdii isee öğğğğğ yanii
o keltoş dktorların bizi anlmaası için sabahtan akşama kadar bizim gibi bunu çekmeleri gerekioo ( bnm sabah olup geçnioo geçse keşke akşma kadar sürüo anca akşam bişiler yiyebiliorummm limonu denicemde tırsıom şimdi ben çubuktan başka bişi yemedim limonu yesem dokunurmu aç karnına acabaa ((

üstten baktırayımmm en iyisi:))randevum saat 3 te gelince yazarım durumumu

canımm bnde alttan çok tırsıodum hatta doktor allltan bakarlar dedi sonra ben usg odasına girdimm doktor erkekti iice gerildim ama önce üstten bakıoo göremezse alttan bakıo canım inşş görür bende gördü 5+3 tüm grdüü

inşallah canım ,ben yinede hazırlıklı gidiyorummm...

kızlar benide aranıza alır mısınız?? bende bugün öğrendim hamiş olduğumu çook mutluyum allah isteyen herkese nasip etsin...
bu arada benim tahmini doğum tarihim 28 Haziran 2012...Allahım sağlıkla gelsin bebişlerimiz...

hg canım aramızaa alırızz tabiiii :)))))) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsn canımmmm

Merhaba kızlar. Bugün nasılsınız bakalım? Keyifler yerinde inşallah. Yeni hamişler hepiniz h.g niz. // Ya Carte D'or dan bahsedilmiş. nerde ben görmüyorum. olsa da yesem şimdi=)) hehe

Merhaba kızlar. Bugün nasılsınız bakalım? Keyifler yerinde inşallah. Yeni hamişler hepiniz h.g niz. // Ya Carte D'or dan bahsedilmiş. nerde ben görmüyorum. olsa da yesem şimdi=)) hehe

yan tarafta akışkan bir kek var Carte DOr midemiz bulandı bizim onu görünce....:26::26::26: bu sayfada yana bak....

hosgeldin canım hayırlı saglıklı olsun :)

sen kaç haftalık hamilesin denizinkızı

6+5 oldum sanırım :)

naneden uzak dur cnm özellikle naneli hiç bir şey içme çünkü söktürücü özelliği var bana tüm bitki çaylarından uzak dur dedi doktor iyi olmaz bırak naneyi...

ayy valla bende sasırdım napıcagımı netten baktım uzman tvden
nane ve ıhlamur ıcılebılır
onun dıısnda ıcmeyın yazıyor
3 gundur bır bardak ıctım

uyudum uyandım sımdı
aradım doktoru 10 gun yarın olcak ama bugun gelsem olurmu dıye
olur dedıler
2.30 da randevum
kalp atışlarını duyarım inşallah dua edin kızlar

ama nasıl hazırlanıcam gıdıcem onu bılmıyorum :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…