ben de hiç sevmem yumurta ama bugün yedim bi tane sabah kahvaltıda ve o kadar. daha da bişey yemedim. normalde hergü karışık salata yapıp yerim marullu. bugün canım onu da istemiyo. yoğurdum akşama hazır olur benim.
işyerinde bende otouruyom hep ama insan sıkılıyo ya ben muhasebeciyim bazen kalkyıom dolaşıyom gene oturuyom dolaşmassam uykum geliyo resmen
ben de hiç yemek yiyemiyorum. çok iştahsızım. O yemek yemenin yanısıra yenmesi gerekenler var ya, işte ben onları yiyorum ama sadece onları. Yer fıstığı, meyve, su falan. Bi tek akşam eşimle beraber geçiyorum masa başına. O tek akşam öğünüm var ya, o zaman da et falan çekiyo canım. Bu akşam da mantı yapmayı düşünüyorum:s
canım canım çekti geçen hazır mantı yaptım o da güsel değildi bi tabak kocaeline yollasana
ben normaldee cok gezıdıgm ıcın oturmayı ozlemişim
galba belkide bundan :)
uykum gelmiyor keske gelsede uyusam
he bırdeeee bence suna dıkkat edelimm
ne yemek yapacagımızı ne yicegimizi söylemeyeliim
cunkı hani o anda canı isteyen birileri olabilir
yaapmmayacak bulamayacak birileri olabilir
dikkat etsek daha güzel olur gibi geliyor bana
sizler ne dusnursunuz bilemem tabide
haklısın canım. zaten tam da o dönemdeyiz. canımız hep bişeyler çekiyo.
şekerim ben de hazır mantı yapcam zaten:d marul doğramaya halim yok diyorum, kim açcak o kadar hamuru?=dhahaa
ranaa bnde aynı senn gibiyimm canım yhaa hiç bişi istemioo cnm yhaa bulantım o kadar çokki iştahım yok hiçç ....sabah kalktm iki çubuk krakr yedm bstırsın die ve 1 saat önce ufak bişi atıştırdım o kadar baskab hiç bişi yokk...((
dediğin gibi sadece akşasmları eşim gelince yiyorum oda onun zoruyla yemek yedirio meyve cevz falan ne olck bu halim hç bilmiomm((((((((((
akşma yeşil fasulye yapcam bnde nasıl yapıcam bilmiorumm çok sewerm dnde cnm çok istedi eşimde akşam almış gelirken inş pişirebilirimm dilimledm duruyo öle o bna bakıo bn onaa ....
kızlar maşallah 1 saat girmiyorum bakıyorum uçmuşsunuz hızınıza yetişemiyorumm:) güzel konulardan bahsetmişsiniz,yemekler filan... bi arkadaş 1 avuç ceviz badem vs.demiş ama bu konuda uyarmak istiyorum sizi, günde 1 adet ceviz vitamin açısından yeterli fazlası aşırı kilo yapıyo ilk hamileliğimde dozunu artırdım ben ve 2 ayda 5 kilo birden aldım :) etrafımda canlı örnekleri de var hamileliğini 27 kiloyla kapatan ablam mesela... cevizi bademi abartmıştı sonunda yuvarlanır vaziyete geldi...dikkat edin
uyardııgn iyi oldu canım
hiç gerek yok yanı 27 kiloya falan
mumkunse cok az kılo almam lazım :d
doktorda dedııgın gibi
bi kaç tane dedi zaten abartmaya gerek yokmus
olsun yolla bi kase bananebende bugun kayınvalideme gidecem inş. Güsel yemkeler yapmıştr ya karnım acıktı valla
bu yemek yapma meselesini nasıl çözcez biz gözdecim? Senin de eşin geç geliyomuş. Hani erken gelseler, eşlerimizle beraber yaparız diycem ama mecbur...
hedefim 10 kilo benim ama çok sık acıkıyorum bu iştahla daha fazla olur gibi...sizde benim gibmisiniz kızlar 1 saat toksam 3 saat sürekli açım sürekli meyve yiyorum...uyardııgn iyi oldu canım
hiç gerek yok yanı 27 kiloya falan
mumkunse cok az kılo almam lazım
doktorda dedııgın gibi
bi kaç tane dedi zaten abartmaya gerek yokmus
baş üstüne canım:) izmir kocaeli otobüsü varsa gönderim=) ne yapmıçtır acaba kaynvaliden?=d acıktım yaa=d yemeklerden bahsettk, iştahım açıldı valla. Benim için iyi oldu.gidi bişeyler yapim bari. Gözüm burda olcak ama.
hedefim 10 kilo benim ama çok sık acıkıyorum bu iştahla daha fazla olur gibi...sizde benim gibmisiniz kızlar 1 saat toksam 3 saat sürekli açım sürekli meyve yiyorum...
ben de hiç yemek yiyemiyorum. çok iştahsızım. o yemek yemenin yanısıra yenmesi gerekenler var ya, işte ben onları yiyorum ama sadece onları. yer fıstığı, meyve, su falan. bi tek akşam eşimle beraber geçiyorum masa başına. o tek akşam öğünüm var ya, o zaman da et falan çekiyo canım. bu akşam da mantı yapmayı düşünüyorum:S
ben de hiç yemek yiyemiyorum. çok iştahsızım. o yemek yemenin yanısıra yenmesi gerekenler var ya, işte ben onları yiyorum ama sadece onları. yer fıstığı, meyve, su falan. bi tek akşam eşimle beraber geçiyorum masa başına. o tek akşam öğünüm var ya, o zaman da et falan çekiyo canım. bu akşam da mantı yapmayı düşünüyorum:S
midem çok bulanıyo benimde o yüzden sürekli yeme ihtiyacı duyuyorum tok oldugumda bulantı azalıyo,,,, ilk 3 ayda kilo almamak normalmiş şimdilik almadım sonrasında da inş.planladığımız gib gider..çağla şikel ilk hamileliğinde 6.5 kilo almış :) onla kıyaslarsak abartmaya gerek yokbenımde aynı 9 10 kılo dıkkat etmem gerekıyor
zaten uzerımde kılom var yanıı
ben mide bulantılarım oldugu ıcın öyle değil
ama öncesinde cabuk acıkıyordum
sımdıdde mesel ac hıssedıyorum ama bişey yiyemiyorm
yoksa kilo almak cok kolay olacak gibi
midem çok bulanıyo benimde o yüzden sürekli yeme ihtiyacı duyuyorum tok oldugumda bulantı azalıyo,,,, ilk 3 ayda kilo almamak normalmiş şimdilik almadım sonrasında da inş.planladığımız gib gider..çağla şikel ilk hamileliğinde 6.5 kilo almış :) onla kıyaslarsak abartmaya gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?