Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

allah çok tırstım yhaa zaten çok korktumda bu kadar acıdığunu bilmiodum en son ilk okulda olmuştum hiç hatılamıom bundada iz kalıcakmı kolumuzda çokmu acıoo ayyyy eyvah eyvahh yhaa (((

kolunda 10 cm iz kalacak :) yokkk kız izi mizi kalmaz sadece ağrısı olur.

ben evlenmeden önce 5 aşamada tetanoz aşımı olmuştum kurtuldum :) çok ağrılı bi iğnedir o gün kolunuz tutmaz ağrır hep birazda yakar.gözünüzü korkutur gibi oldum ama bilin istedim :)

ewet öyle oluyo hamileyiz zaten bide böyle ağır iğneler falan yapıyolar olmazki ama ya erkekler işin keyfinde hep kadınlar hep kadınlar

Benide çağırmadılar canım ben gittim zaten.O da doktor gebelik takip kartı vermişti onun arkasında görüp gittim hemen.

walla benim bi bilgim yoktu nasıl öğrendiler bilmiyorum çağırmışlar

selam haziran anneleri, bugün üzülerek aranızdan ayrılıyorum.kısa bi süre beraber olduk siiznle ama malesef salı günü bebeğimden ayrılıyorum..kalp atışını duymak için gitmiştik bugün ama kese büyümesine rağmen kalp atışı filan duyamadık.emriyo 9 mm olmuş bu zaman kadar çoktan olmalıymış kalbi... benim yaşadığım 2.kayıp oldu,inşallah siz sağlıcakla alırsınız bebeğinizi kucagınıza... bebeğinize iyi bakın aranızdan bu şekilde ayrılan bitek ben olurum inşallah...

Benide çağırmadılar canım ben gittim zaten.O da doktor gebelik takip kartı vermişti onun arkasında görüp gittim hemen.

ben aile hekimimi değiştirdim ama hala eski aile hekimimden görünüyorum ama bana takip makip vermediler.neyse pazartesi bi uğrıycam bakarım

:2::2::2::2: canım allah hayırlısını nasip etsin...Kıyamam yaa

aayy canıım çok üzüldüüm rabbim umarım gönlündekini sana nasip eder en kısa zamanda

ayyyy bitanem kıyamam çok üzüldüm inan ama sen üzülme en azından gebe kalabiliyosun.iyi bi doktor bulup bunun nedenlerini araştır daha sonra tekrar hamile kalabilirsin zaten

ben aile hekimimi değiştirdim ama hala eski aile hekimimden görünüyorum ama bana takip makip vermediler.neyse pazartesi bi uğrıycam bakarım

Canım hala eskisinde görünüyosan dilekçe falan ver Öyle daha rahat geçiş oluyo.Evet cnm uğra bi bak ne diycekler

Tatlım küçüklükteki aşılardan kalıyo izler ama bunda kalmadı benim geçen seneden.Olmama rağmen ben bile tırsıyorumm :2::2:
ben aşıdan korkuom daha nasıl dourcam yhaaa aklıma geldikçe fena oluyorumm ((

yhaa canımm çokk üzüldümm yhaaa ((( offf offf (((( ne dicemi hiç bilmiorum canım yhaaa (((((

yeni aile hekimime mi vermem gerek yoksa eskisine mi?

Bende memnun değildim ordaki yetkililere ilettim hemen bi form çıkardılar.Veya dilekçe yazıyorsun.Orda yetkili kim varsa memurlardan falan onlara veriyorsun.zaten hemen ertesi gün değişiyor.Dilekçe veya formla bildirmedikten sonra değişmiyo malesef

ok bebişim saol.
gosde bu arada düşük yapacam diye yazan sendin dimi? ben sana bişi olmaz diyodum maşallah iyisinde sanırım

aayy canıım çok üzüldüüm rabbim umarım gönlündekini sana nasip eder en kısa zamanda

:2::2::2::2: canım allah hayırlısını nasip etsin...Kıyamam yaa

ayyyy bitanem kıyamam çok üzüldüm inan ama sen üzülme en azından gebe kalabiliyosun.iyi bi doktor bulup bunun nedenlerini araştır daha sonra tekrar hamile kalabilirsin zaten

yhaa canımm çokk üzüldümm yhaaa ((( offf offf (((( ne dicemi hiç bilmiorum canım yhaaa (((((

tşklr kızlar,hayırlısı böyleymiş.en kısa zamanda atlatırım inşallah...Allah kimseye yaşatmasın böyle bi durumu...

gosde kız sen iğne ağrısı çektin mi hayatında çok merak ettim :)

ok bebişim saol.
gosde bu arada düşük yapacam diye yazan sendin dimi? ben sana bişi olmaz diyodum maşallah iyisinde sanırım
ewt canım düşük tehkşem olduğunu söylediler ama şimdilik skıtı çıkmadı inş da çıkmaz 1 haftadır istirahat ediyorum 5-6 gn snrada kalp atışını duymaya gidicem inşş duyarım sağlıklıdır bebişş

tşklr kızlar,hayırlısı böyleymiş.en kısa zamanda atlatırım inşallah...Allah kimseye yaşatmasın böyle bi durumu...

amin inşallah.üzülme Allah verir inşallah bidaha sende ekim annesi olarak falan tekrar gelirsin belki de

İnşallah hayırlısıylaa Bende 6 haftalıkken gördük kalp atışlarını 5.haftada görmeyince çok korkmuştum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…