allah çok tırstım yhaa zaten çok korktumda bu kadar acıdığunu bilmiodum en son ilk okulda olmuştum hiç hatılamıom bundada iz kalıcakmı kolumuzda çokmu acıoo ayyyy eyvah eyvahh yhaa(((
ben evlenmeden önce 5 aşamada tetanoz aşımı olmuştum kurtuldum :) çok ağrılı bi iğnedir o gün kolunuz tutmaz ağrır hep birazda yakar.gözünüzü korkutur gibi oldum ama bilin istedim :)
Benide çağırmadılar canım ben gittim zaten.O da doktor gebelik takip kartı vermişti onun arkasında görüp gittim hemen.
Benide çağırmadılar canım ben gittim zaten.O da doktor gebelik takip kartı vermişti onun arkasında görüp gittim hemen.
selam haziran anneleri, bugün üzülerek aranızdan ayrılıyorum.kısa bi süre beraber olduk siiznle ama malesef salı günü bebeğimden ayrılıyorum..kalp atışını duymak için gitmiştik bugün ama kese büyümesine rağmen kalp atışı filan duyamadık.emriyo 9 mm olmuş bu zaman kadar çoktan olmalıymış kalbi... benim yaşadığım 2.kayıp oldu,inşallah siz sağlıcakla alırsınız bebeğinizi kucagınıza... bebeğinize iyi bakın aranızdan bu şekilde ayrılan bitek ben olurum inşallah...
selam haziran anneleri, bugün üzülerek aranızdan ayrılıyorum.kısa bi süre beraber olduk siiznle ama malesef salı günü bebeğimden ayrılıyorum..kalp atışını duymak için gitmiştik bugün ama kese büyümesine rağmen kalp atışı filan duyamadık.emriyo 9 mm olmuş bu zaman kadar çoktan olmalıymış kalbi... benim yaşadığım 2.kayıp oldu,inşallah siz sağlıcakla alırsınız bebeğinizi kucagınıza... bebeğinize iyi bakın aranızdan bu şekilde ayrılan bitek ben olurum inşallah...
ben aile hekimimi değiştirdim ama hala eski aile hekimimden görünüyorum ama bana takip makip vermediler.neyse pazartesi bi uğrıycam bakarım
ben aşıdan korkuom daha nasıl dourcam yhaaa aklıma geldikçe fena oluyorummTatlım küçüklükteki aşılardan kalıyo izler ama bunda kalmadı benim geçen seneden.Olmama rağmen ben bile tırsıyorumm :2::2:
Canım hala eskisinde görünüyosan dilekçe falan ver Öyle daha rahat geçiş oluyo.Evet cnm uğra bi bak ne diycekler
yeni aile hekimime mi vermem gerek yoksa eskisine mi?
ewet öyle oluyo hamileyiz zaten bide böyle ağır iğneler falan yapıyolar olmazki ama ya erkekler işin keyfinde hep kadınlar hep kadınlar
Evet ya eziyetini biz zevkini erkekler yaşıyo valla :2:
Bende memnun değildim ordaki yetkililere ilettim hemen bi form çıkardılar.Veya dilekçe yazıyorsun.Orda yetkili kim varsa memurlardan falan onlara veriyorsun.zaten hemen ertesi gün değişiyor.Dilekçe veya formla bildirmedikten sonra değişmiyo malesef
ok bebişim saol.
gosde bu arada düşük yapacam diye yazan sendin dimi? ben sana bişi olmaz diyodum maşallah iyisinde sanırım
aayy canıım çok üzüldüüm rabbim umarım gönlündekini sana nasip eder en kısa zamanda
:2::2::2::2: canım allah hayırlısını nasip etsin...Kıyamam yaa
ayyyy bitanem kıyamam çok üzüldüm inan ama sen üzülme en azından gebe kalabiliyosun.iyi bi doktor bulup bunun nedenlerini araştır daha sonra tekrar hamile kalabilirsin zaten
yhaa canımm çokk üzüldümm yhaaa((( offf offf (((( ne dicemi hiç bilmiorum canım yhaaa (((((
ewt canım düşük tehkşem olduğunu söylediler ama şimdilik skıtı çıkmadı inş da çıkmaz 1 haftadır istirahat ediyorum 5-6 gn snrada kalp atışını duymaya gidicem inşş duyarım sağlıklıdır bebişşok bebişim saol.
gosde bu arada düşük yapacam diye yazan sendin dimi? ben sana bişi olmaz diyodum maşallah iyisinde sanırım
gosde kız sen iğne ağrısı çektin mi hayatında çok merak ettim :)
tşklr kızlar,hayırlısı böyleymiş.en kısa zamanda atlatırım inşallah...Allah kimseye yaşatmasın böyle bi durumu...
ewt canım düşük tehkşem olduğunu söylediler ama şimdilik skıtı çıkmadı inş da çıkmaz 1 haftadır istirahat ediyorum 5-6 gn snrada kalp atışını duymaya gidicem inşş duyarım sağlıklıdır bebişş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?