walla benim bütün testlerim özelde 230 tl tuttu allahtan özel sigortamız war yoksa altıntan kalkılmaz dewlet hastanesinde testleri yaptırıp özelde göstermek en mantıklısı....
korkma canım ya benim teyzem senin gibi hamile kaldı şimdi daha zayıf hemde 3 tane çocuğu war maşallah:):):) kaç senedir ewlisin ben 1,5 yıldır ewliyim kaza kurbanıyım
valla aynen bende evlendıkten sonra tamı tamına 20 kilo aldım
vajınısmus evresınde oldu benımkıde ilaç falan kullanmadım ama
bir mutsuzluk vardı
yaklasık aynı kılolardayız
bende göbüş falan yok ama
kilom tamamen basen kısmında oldugundan
su andada bişe yyiemediğim için
hoşgeldin bu arada :)
bana doktor yaşayıp yaşamadığına bakıcaz gibi olumsuz bişi söylediği halde hiç takmadım bile.ya bu arada kızlar benim testler özel hastanede 104 tl tutuyor.devlette yaptırıcam sanırım.sağlık ocakları da yapar mı acaba? bir sürü test verdi doktor
Sağlık ocağındada yapıolar canım.Ben aile hekiliğine hemen gittim hamilelik kaydı alıyolar zaten.seni testlere aşılara çağırıyolar.Onun dışında hastanede de rahatlıkla yaptırabilirsinn.Yoksa özelde başa çıkılmaz
Sağlık ocağındada yapıolar canım.Ben aile hekiliğine hemen gittim hamilelik kaydı alıyolar zaten.seni testlere aşılara çağırıyolar.Onun dışında hastanede de rahatlıkla yaptırabilirsinn.Yoksa özelde başa çıkılmaz
benide çağırmışlar sağlık ocağından acil pazartesi uğrayın die not bırakmışlar kapıya izin günümde gidicem bakalım
bi sağlık ocağına sorayım olmadı devlete gidicem pazartesi günü randevumu aldım garanti olsun diye.çünkü guatr için aç olmak gerekiyomuş.bende aç çıkınca bütün gün öğürüyorum ama inşallah bu sefer öyle olmam
Canım git mutlaka ihmal etme.Kadın doğumun yapmadığı bütün tetkikleri yapıyolar.Ben iki gün önce gittim.Kayıt falan aldılar pazarteside kan alıcaklar genel kontrol için.
bide bu mama parasımı ne warmış süt falan weriyolarmış doğumdan sonra onlar içinmiş bu kayıtlar tabi ne kadar doğru bilmiyorum süt werdiklerini biliyorumda para kısmını bilmiyorum:
Hımm bak ben ikisinide bilmiyodumm.Bana sadece bilgilendirme yaptılar 16.haftadada tetanoz aşımız varmış.
benide çağırmışlar sağlık ocağından acil pazartesi uğrayın die not bırakmışlar kapıya izin günümde gidicem bakalım
aşımıkorkarım been ilkokuldayken kaçmıştım
Hımm bak ben ikisinide bilmiyodumm.Bana sadece bilgilendirme yaptılar 16.haftadada tetanoz aşımız varmış.
valla beni adamdan saymıyolar sanırım çağıran yok :)
valla beni adamdan saymıyolar sanırım çağıran yok :)
ben evlenmeden önce 5 aşamada tetanoz aşımı olmuştum kurtuldum :) çok ağrılı bi iğnedir o gün kolunuz tutmaz ağrır hep birazda yakar.gözünüzü korkutur gibi oldum ama bilin istedim :)
ben evlenmeden önce 5 aşamada tetanoz aşımı olmuştum kurtuldum :) çok ağrılı bi iğnedir o gün kolunuz tutmaz ağrır hep birazda yakar.gözünüzü korkutur gibi oldum ama bilin istedim :)
allah çok tırstım yhaa zaten çok korktumda bu kadar acıdığunu bilmiodum en son ilk okulda olmuştum hiç hatılamıom bundada iz kalıcakmı kolumuzda çokmu acıoo ayyyy eyvah eyvahh yhaa(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?