Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

walla benim bütün testlerim özelde 230 tl tuttu allahtan özel sigortamız war yoksa altıntan kalkılmaz dewlet hastanesinde testleri yaptırıp özelde göstermek en mantıklısı....

bende öle yapıcam 3 hafta sonra da başka testim var çünkü başedemem bu testlerle.

Canım hoş bulduk.Valla ne oluyosa evlendikten sonra oluyo zaten Bendede basen olmuyo genelde karnımdan bide yanlardan alıyorum.Hamilelikten önce göbişi içime çekebliyordum ama şimdi gitmiyo

Sağlık ocağındada yapıolar canım.Ben aile hekiliğine hemen gittim hamilelik kaydı alıyolar zaten.seni testlere aşılara çağırıyolar.Onun dışında hastanede de rahatlıkla yaptırabilirsinn.Yoksa özelde başa çıkılmaz

bi sağlık ocağına sorayım olmadı devlete gidicem pazartesi günü randevumu aldım garanti olsun diye.çünkü guatr için aç olmak gerekiyomuş.bende aç çıkınca bütün gün öğürüyorum ama inşallah bu sefer öyle olmam

benide çağırmışlar sağlık ocağından acil pazartesi uğrayın die not bırakmışlar kapıya izin günümde gidicem bakalım

benide çağırmışlar sağlık ocağından acil pazartesi uğrayın die not bırakmışlar kapıya izin günümde gidicem bakalım

Canım git mutlaka ihmal etme.Kadın doğumun yapmadığı bütün tetkikleri yapıyolar.Ben iki gün önce gittim.Kayıt falan aldılar pazarteside kan alıcaklar genel kontrol için.

Yalnız sağlık ocağı öyle genel kapsamlı yapamıyo.Devlet hastanesinde yaptır bence

Canım git mutlaka ihmal etme.Kadın doğumun yapmadığı bütün tetkikleri yapıyolar.Ben iki gün önce gittim.Kayıt falan aldılar pazarteside kan alıcaklar genel kontrol için.

bide bu mama parasımı ne warmış süt falan weriyolarmış doğumdan sonra onlar içinmiş bu kayıtlar tabi ne kadar doğru bilmiyorum süt werdiklerini biliyorumda para kısmını bilmiyorum:

bide bu mama parasımı ne warmış süt falan weriyolarmış doğumdan sonra onlar içinmiş bu kayıtlar tabi ne kadar doğru bilmiyorum süt werdiklerini biliyorumda para kısmını bilmiyorum:

Hımm bak ben ikisinide bilmiyodumm.Bana sadece bilgilendirme yaptılar 16.haftadada tetanoz aşımız varmış.

aşımı korkarım been ilkokuldayken kaçmıştım

Hiç sormaa.Ben geçen sene oldum tetanoz aşısını çiviye basmıştım.Ama tek doz olmadığım için bi koruyuculuğu yokmuş mecbur olucam yine.Yoksa bebişde korunmasız oluyomuş Valla geçen sene olduğumda 2 ay kolum ağrımıştı :2::2:

Hımm bak ben ikisinide bilmiyodumm.Bana sadece bilgilendirme yaptılar 16.haftadada tetanoz aşımız varmış.

ben evlenmeden önce 5 aşamada tetanoz aşımı olmuştum kurtuldum :) çok ağrılı bi iğnedir o gün kolunuz tutmaz ağrır hep birazda yakar.gözünüzü korkutur gibi oldum ama bilin istedim :)

ben evlenmeden önce 5 aşamada tetanoz aşımı olmuştum kurtuldum :) çok ağrılı bi iğnedir o gün kolunuz tutmaz ağrır hep birazda yakar.gözünüzü korkutur gibi oldum ama bilin istedim :)

Ah banada tam doz vursalardıda kurtulsaydım..Evet ya o nasıl bi kol ağrısı yapıyo öylee :2::2::2:

allah çok tırstım yhaa zaten çok korktumda bu kadar acıdığunu bilmiodum en son ilk okulda olmuştum hiç hatılamıom bundada iz kalıcakmı kolumuzda çokmu acıoo ayyyy eyvah eyvahh yhaa (((

allah çok tırstım yhaa zaten çok korktumda bu kadar acıdığunu bilmiodum en son ilk okulda olmuştum hiç hatılamıom bundada iz kalıcakmı kolumuzda çokmu acıoo ayyyy eyvah eyvahh yhaa (((

Tatlım küçüklükteki aşılardan kalıyo izler ama bunda kalmadı benim geçen seneden.Olmama rağmen ben bile tırsıyorumm :2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…