hoşgeldinnn
benim internette sorun var
o yuzden yazaamadım
bende fenalardayım
sabahtan beridir 3. kez
valla zor calısanlar ısınız
ben dırek bırakırdım su halde herhalde
kolay gelsın hepinize
CANIM SENİN KADARLIK PEKİ BEN 2 AY İÇİNDEYİM
SLM KIZLAR NASILSINIZ NE VAR NE YOK BEN İİ SAYILIRIM HALSİZLİK VE MİDE BULANTIM VAR AZ ÖNCE SABH NE VARSA GİTTİ ŞİMDİ DE YİYSİM YOK UYKUMDA ÇOK VAR İŞYERİNDE OLMASAM YATCAM SİZLE NE EDİYONUZ
selaaam bende işteyim başımı tartmaya başladım yeni yemek yedim şimdi iyi midem ama 1 saat sonra mortingen olucak hepsi biliyorum:):)
selaaam bende işteyim başımı tartmaya başladım yeni yemek yedim şimdi iyi midem ama 1 saat sonra mortingen olucak hepsi biliyorum:):)
CANIM BENİM KOLAY GELSİN SANADA ÇIKARDIM AMA HALANDE ÇIKRCAM GİBİ MORTİNGEN NE DEMEK GÜSELİM
CANIM BENİM KOLAY GELSİN SANADA ÇIKARDIM AMA HALANDE ÇIKRCAM GİBİ MORTİNGEN NE DEMEK GÜSELİM
benim midem yemek yediğim an iyi ama yarım saat bir saat geçince kötü oluyo veee kusuyorum o manada söyledim mortingeni:)))
slm cnm benimde ilk bebek karnımda ölmüştü 5 ay önce ama bana iğne vermediler coraspirin verdi doktor neden acabaaa[/QUO
slm bilmiyorum ama doktorum her ihtimale karşı kullanalım dedi şimdilik ama inşallah ilerde kullanmam tekrar aynı acıları yaşamayız inşallah....
Selam kızlar bir haziran annesi daha geldi
hgg canımm aramızaa allah sağlıkla kucağına almayı nasi etsinn .. :))
Selam kızlar bir haziran annesi daha geldi
hoş geldin aramıza:):):)
Hoş bulduk.Kızlar göbişinde büyüme olan varmı :44: Benim iç karnım biraz darmış erken çıkmaya başlıyo göbiş Sizde durumlar nasıl
benimde çıktı doktora gitmeden önce annem kıız senin ikizmi olucak yoksa ne büyük karnın war hiç olmaması gerekiyo falan die benle eğlendi
aynen aynen bende zaten göbiş vardı bide üstüne bebek eklenince 4 aylık görünümüne büründük Kaç kiloyla kaldın canım sen
51 kiloyla hamile kaldım...ya ben ewlendiğimde çok zayıftım 47 48 anca eşim zorla yemek yedire yedire 51 oldumo zamanda hamiş kalmışım...
ah bende evlendiğimde 55 kiloydumsonra panik atak ilaçları kullandım 2 sene bir kilo bastı bunlar bana Bende 79 la kaldım Allahtan boyum 1.76.Oda olmasa top gibi yuvarlarlardı beni doğuma
ah bende evlendiğimde 55 kiloydumsonra panik atak ilaçları kullandım 2 sene bir kilo bastı bunlar bana Bende 79 la kaldım Allahtan boyum 1.76.Oda olmasa top gibi yuvarlarlardı beni doğuma
senin bebişin kaç haftalık cnm,ben kalp atışlarını duymaya 8. haftada gidicem..
aayy canım ya doktoruna söyleseydin ilaçlar falan war gerçi ben olabildiğince içmemeye çalışıyorum ama iş yerine söyleyemedim hamileliğimi onun için eğer işteyken midem tuttuysa o zamn içiyorum
bide bişey sorcam şu mesaj yazdığın zaman altta hamileliğinin zamanını göstere resim war o nası oluyo her yeri alt üst ettim bulamadım:):):) ben burayı yeni buldumda:)
bana doktor yaşayıp yaşamadığına bakıcaz gibi olumsuz bişi söylediği halde hiç takmadım bile.ya bu arada kızlar benim testler özel hastanede 104 tl tutuyor.devlette yaptırıcam sanırım.sağlık ocakları da yapar mı acaba? bir sürü test verdi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?