Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

Hoş bulduk.Kızlar göbişinde büyüme olan varmı :44: Benim iç karnım biraz darmış erken çıkmaya başlıyo göbiş Sizde durumlar nasıl

benimde çıktı doktora gitmeden önce annem kıız senin ikizmi olucak yoksa ne büyük karnın war hiç olmaması gerekiyo falan die benle eğlendi

benimde çıktı doktora gitmeden önce annem kıız senin ikizmi olucak yoksa ne büyük karnın war hiç olmaması gerekiyo falan die benle eğlendi

aynen aynen bende zaten göbiş vardı bide üstüne bebek eklenince 4 aylık görünümüne büründük Kaç kiloyla kaldın canım sen

aynen aynen bende zaten göbiş vardı bide üstüne bebek eklenince 4 aylık görünümüne büründük Kaç kiloyla kaldın canım sen

51 kiloyla hamile kaldım...ya ben ewlendiğimde çok zayıftım 47 48 anca eşim zorla yemek yedire yedire 51 oldum o zamanda hamiş kalmışım...

51 kiloyla hamile kaldım...ya ben ewlendiğimde çok zayıftım 47 48 anca eşim zorla yemek yedire yedire 51 oldum o zamanda hamiş kalmışım...

ah bende evlendiğimde 55 kiloydum sonra panik atak ilaçları kullandım 2 sene bir kilo bastı bunlar bana Bende 79 la kaldım Allahtan boyum 1.76.Oda olmasa top gibi yuvarlarlardı beni doğuma

ah bende evlendiğimde 55 kiloydum sonra panik atak ilaçları kullandım 2 sene bir kilo bastı bunlar bana Bende 79 la kaldım Allahtan boyum 1.76.Oda olmasa top gibi yuvarlarlardı beni doğuma

korkma canım ya benim teyzem senin gibi hamile kaldı şimdi daha zayıf hemde 3 tane çocuğu war maşallah:):):) kaç senedir ewlisin ben 1,5 yıldır ewliyim kaza kurbanıyım

bnmde çıksınn göbüşş yhaa bşi yiyemiomkii kilo alcm diee çok tırsardım şimdi de bulantılardan yiyemiom yemek yemeyi özlemm vallaaa

valla aynen bende evlendıkten sonra tamı tamına 20 kilo aldım
vajınısmus evresınde oldu benımkıde ilaç falan kullanmadım ama
bir mutsuzluk vardı
yaklasık aynı kılolardayız
bende göbüş falan yok ama
kilom tamamen basen kısmında oldugundan
su andada bişe yyiemediğim için
hoşgeldin bu arada :)

bana doktor yaşayıp yaşamadığına bakıcaz gibi olumsuz bişi söylediği halde hiç takmadım bile.ya bu arada kızlar benim testler özel hastanede 104 tl tutuyor.devlette yaptırıcam sanırım.sağlık ocakları da yapar mı acaba? bir sürü test verdi doktor

walla benim bütün testlerim özelde 230 tl tuttu allahtan özel sigortamız war yoksa altıntan kalkılmaz dewlet hastanesinde testleri yaptırıp özelde göstermek en mantıklısı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…