aynı acıyı tekrar yasama düşüncesi bile çok kötü canım allah saglıklı evlatlar versin hepimize
aminnnnnnn aminn
pelishh hoşgeldin canım hayırlı olsun bebegin kac haftalık oldu nasıl gidiyor hamilelik ?
pelishh hoşgeldin canım hayırlı olsun bebegin kac haftalık oldu nasıl gidiyor hamilelik ?
Hoşbulduk canım8 haftalık olduk. İyi gidiyor şükür.dün duş aldıktan sonra bornozla fazla durdum sanırım böbreklerim sızlıyo üşüdüm farkında olmadan heralde :2: Onun dışında bi problemim yok yalnız fazla yemek yiyemiyorum gözüm grmek istemiyoo
selam haziran anneleri, bugün üzülerek aranızdan ayrılıyorum.kısa bi süre beraber olduk siiznle ama malesef salı günü bebeğimden ayrılıyorum..kalp atışını duymak için gitmiştik bugün ama kese büyümesine rağmen kalp atışı filan duyamadık.emriyo 9 mm olmuş bu zaman kadar çoktan olmalıymış kalbi... benim yaşadığım 2.kayıp oldu,inşallah siz sağlıcakla alırsınız bebeğinizi kucagınıza... bebeğinize iyi bakın aranızdan bu şekilde ayrılan bitek ben olurum inşallah...
Hoşbulduk canım8 haftalık olduk. İyi gidiyor şükür.dün duş aldıktan sonra bornozla fazla durdum sanırım böbreklerim sızlıyo üşüdüm farkında olmadan heralde :2: Onun dışında bi problemim yok yalnız fazla yemek yiyemiyorum gözüm grmek istemiyoo
ay yemek yiyememek çok kötü benim şimdilik bi şikayetim yok ama gecen gebeligimde 7. haftadan sonra olmustu bulantılar bu sefer olmaz umarım bende antalyadayım kendime göre bi doktor bulamadım onun sıkıntısı var sen nerdesin ?
ay yemek yiyememek çok kötü benim şimdilik bi şikayetim yok ama gecen gebeligimde 7. haftadan sonra olmustu bulantılar bu sefer olmaz umarım bende antalyadayım kendime göre bi doktor bulamadım onun sıkıntısı var sen nerdesin ?
Ben hendekteyim canım sakaryada zaten tek kadın doğum doktoru var ama memnunum allaha şükür
senin kaç haftalık oldu canım
senin kaç haftalık oldu canım
ben bugün 6 haftalık oldum canım gecen gü doktorum kesesi çok ince düşük tehlikesi var dedi bende güvenemedim baska bi yere gittim ordaki doktor hiç alakası yok gayet iyi kese dedi kalp atısınıda gördük ama insanlar bir garip ilk bebegi kaybettim die herkes kendini kaptırma fln diyo moralim bozuluyor haliyle
ben bugün 6 haftalık oldum canım gecen gü doktorum kesesi çok ince düşük tehlikesi var dedi bende güvenemedim baska bi yere gittim ordaki doktor hiç alakası yok gayet iyi kese dedi kalp atısınıda gördük ama insanlar bir garip ilk bebegi kaybettim die herkes kendini kaptırma fln diyo moralim bozuluyor haliyle
Ya canım okadar saçma sapan insanlar varki çevremizde benim bi tanıdık vardı diye başlarlar uzar gider o.Bende ilk bebeğimi kaybetmiştim insan ister istemez biliyo yani dikkat ediceğini ne gerk var dimi moral bozmayaBazı doktorlarda huysuz aksi nalet yaa.İkinci gittiğin doktora devam et canım öbürüne gitme bile.Moralinide bozmaya değmez
Ya canım okadar saçma sapan insanlar varki çevremizde benim bi tanıdık vardı diye başlarlar uzar gider o.Bende ilk bebeğimi kaybetmiştim insan ister istemez biliyo yani dikkat ediceğini ne gerk var dimi moral bozmayaBazı doktorlarda huysuz aksi nalet yaa.İkinci gittiğin doktora devam et canım öbürüne gitme bile.Moralinide bozmaya değmez
dogru canım haklısın insanların dediklerine kulak asmamak lazım :) şimdilik öpüyorum sizi kızlar iffet baslıyor ben kaçar iyi geceler ...
dogru canım haklısın insanların dediklerine kulak asmamak lazım :) şimdilik öpüyorum sizi kızlar iffet baslıyor ben kaçar iyi geceler ...
iyi geceler canım..evet evet başladıı =)
selam haziran anneleri, bugün üzülerek aranızdan ayrılıyorum.kısa bi süre beraber olduk siiznle ama malesef salı günü bebeğimden ayrılıyorum..kalp atışını duymak için gitmiştik bugün ama kese büyümesine rağmen kalp atışı filan duyamadık.emriyo 9 mm olmuş bu zaman kadar çoktan olmalıymış kalbi... benim yaşadığım 2.kayıp oldu,inşallah siz sağlıcakla alırsınız bebeğinizi kucagınıza... bebeğinize iyi bakın aranızdan bu şekilde ayrılan bitek ben olurum inşallah...
Herkese iyi akşamlar. nasılsınız bakalım kızlar? hamileliğin bu haftalarında duygusal dalgalanmalar yaşanıyomuş ya. bende bugün oldu o dalgalanma. ağlayasım geliyo herşeye. =(((( sinirim bozuldu. karnım da ağrıyo zaten. eşim de gelmedi, yalnızııımmmm =(((
ayy valla bende 8 hafta oldu hala var o dalgalanmalar.Çizgifilmde bile ağlayasım geliyooo =(( bende yalnızım gelmedi eşim henüzz =/ Karnın niye ağrıyo
Maşallah canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. // ben artık TV de izlemiyorum, sürekli kötü üzücü şeyler gösteriyolar. yabancı kanallara bakıyorum. // bilmiyorum niye ağrıdığını. karnımın iki yanı da ağrıyo. sancılar giriyo=(( bide ateşim yok ama yanaklarım sıcak. noluyo ya?=((
Amin hayatım hepimize inşallah.Canım kasıkların geriliyodur normal bu aralar.eğer devam ederse doktoruna haber ver mutlaka.Ay sorma şehit haberleri güncel haberler derken insanın tv izleyeside gelmiyo.İnan sürekli izlediğim dizilerden vazgeçtim görmek istemiyorum bile..Canım vücut ısın artabilir benimde dün kıpkırmızı oldu yanaklarım ateşim olmamasına rağmen
ya inşallah kötü bişey olmaz, bebeğim benimle kalır=((( eşim telefonunu da evde unuttu bugün aksiliğe bak. // hiç sorma, şehit haberleri beni de mahvetti. Allah askerlerimizi korusun bi daha böyle haber almayalım inşşallah.
İnşallah hayatım....inşallah.... Leke kanama fln bişi varmı canım..Bide vücut adet görmeye alıştığı için doktorlar bu tip ağrıları normal kabul ediyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?