Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

canımm çok çok çok üzüldüm aynı acıyı yasadıgım için anlıyorum seni ama hayırlısı olsun diye düşün saglıklı olmayacaktı belki allah sabır versin umarım en kısa zamanda saglıkla yeniden hamile kalırsın geçmiş olsun

Canım okudum, çok üzüldüm. (( Allah büyüktür. Ama üzülme lütfen, iyi şeyler düşün. Herşeyin hayırlısı.

Herkese iyi akşamlar. nasılsınız bakalım kızlar? hamileliğin bu haftalarında duygusal dalgalanmalar yaşanıyomuş ya. bende bugün oldu o dalgalanma. ağlayasım geliyo herşeye. =(((( sinirim bozuldu. karnım da ağrıyo zaten. eşim de gelmedi, yalnızııımmmm =(((

ayy valla bende 8 hafta oldu hala var o dalgalanmalar.Çizgifilmde bile ağlayasım geliyooo =(( bende yalnızım gelmedi eşim henüzz =/ Karnın niye ağrıyo

ayy valla bende 8 hafta oldu hala var o dalgalanmalar.Çizgifilmde bile ağlayasım geliyooo =(( bende yalnızım gelmedi eşim henüzz =/ Karnın niye ağrıyo

Maşallah canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. // ben artık TV de izlemiyorum, sürekli kötü üzücü şeyler gösteriyolar. yabancı kanallara bakıyorum. // bilmiyorum niye ağrıdığını. karnımın iki yanı da ağrıyo. sancılar giriyo=(( bide ateşim yok ama yanaklarım sıcak. noluyo ya?=((

Amin hayatım hepimize inşallah.Canım kasıkların geriliyodur normal bu aralar.eğer devam ederse doktoruna haber ver mutlaka.Ay sorma şehit haberleri güncel haberler derken insanın tv izleyeside gelmiyo.İnan sürekli izlediğim dizilerden vazgeçtim görmek istemiyorum bile..Canım vücut ısın artabilir benimde dün kıpkırmızı oldu yanaklarım ateşim olmamasına rağmen

ya inşallah kötü bişey olmaz, bebeğim benimle kalır=((( eşim telefonunu da evde unuttu bugün aksiliğe bak. // hiç sorma, şehit haberleri beni de mahvetti. Allah askerlerimizi korusun bi daha böyle haber almayalım inşşallah.

İnşallah hayatım....inşallah.... Leke kanama fln bişi varmı canım..Bide vücut adet görmeye alıştığı için doktorlar bu tip ağrıları normal kabul ediyo.

İnşallah hayatım....inşallah.... Leke kanama fln bişi varmı canım..Bide vücut adet görmeye alıştığı için doktorlar bu tip ağrıları normal kabul ediyo.

Yo, leke kanama falan yok çok şükür. ya bugün biraz ev işlerine biraz el atayım dedim. Tozları aldım. eğildim, kalktım. elektrik süpürgesini çalıştırdım. şimdi de halim bu.=(( inşallah dediğin gibi yalancı sancılardır yani.. bi daha dayanamam düşüğe falan=((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…