Yo, leke kanama falan yok çok şükür. ya bugün biraz ev işlerine biraz el atayım dedim. Tozları aldım. eğildim, kalktım. elektrik süpürgesini çalıştırdım. şimdi de halim bu.=(( inşallah dediğin gibi yalancı sancılardır yani.. bi daha dayanamam düşüğe falan=((((
aman şükür bare ..AYYY yok allah göstermesin hiç birimize.Dün bende temizlik yaptım üstüne duş alıp bornozla keyif yapim dedim böbreklerim üşüdü sanırım ağrıdı bugün hep.Hep dinlene dinlene yap canım aceleye gerek yok.çamaşır selesi falanda kaldırma gerekirse tek tek çıkar as makineden ben öyle yapıyorum
ne güzel keyif yapmışsın öyle=)) sen de dikkat et lütfen. evet zaten dinlene dinlene yavaş yavaş yaptım. şimdide mideme geçti o sancılar.
sorma ne keyif ne keyiff =)) canım kabızlığın falan varmı.Bende var mesela hem gaz ağrısı hemde normal ağrı yapıyo
Yok, kabızlık çekmiyorum. gaz oluyo. hazımsızlık var. göğüslerim çok ağrıyo. başka bişeyim, bi belirtim yok. daha erken heralde. bu arada kaç yaşındasın?ne zaman evlendin? ben 24üm. 3.5 yıl önce evlendim. bu da ilk bebişimiz olcak inşallah
aynen öyleeCanım hoş bulduk.Valla ne oluyosa evlendikten sonra oluyo zatenBendede basen olmuyo genelde karnımdan bide yanlardan alıyorum.Hamilelikten önce göbişi içime çekebliyordum ama şimdi gitmiyo
selam haziran anneleri, bugün üzülerek aranızdan ayrılıyorum.kısa bi süre beraber olduk siiznle ama malesef salı günü bebeğimden ayrılıyorum..kalp atışını duymak için gitmiştik bugün ama kese büyümesine rağmen kalp atışı filan duyamadık.emriyo 9 mm olmuş bu zaman kadar çoktan olmalıymış kalbi... benim yaşadığım 2.kayıp oldu,inşallah siz sağlıcakla alırsınız bebeğinizi kucagınıza... bebeğinize iyi bakın aranızdan bu şekilde ayrılan bitek ben olurum inşallah...
http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/469630-2012-haziran-anneleri.html
Zaten var olan bu linkten devam edelm kızlar burayı kapatırlar benim verdiğim linke yönlendirme yaparak.HAdi sizde gelin.
ne farkediyoki ha bura ha ora hem buranın kullanıcısı daha fazla galiba daha çok yazısı var....
günayydııın kızlar ben yine erkenden dikildiimama dün sekizde uyudum
veeee dünn ballık yedim yani azıcık ama yedim yine eşim şok oldu ''annelik böyle bişey işte'' diye kendi kendine söylenip durdu:):):)
Günaydın canım eve giren sinek yüzünden bende erken uyandımgecede 1 de yatmıştım.Oh iyi yapmışsın balık çok yararlı bende yiyorum.yanş yemeye çalışıyorumm
hehehayy o sinek olayı çok sinir bozucu oluyo bizim buralarda sinek olmuyo allahtan yazın bile cam pencere açık bi gün sinek kovaladığımı hatırlamıyorum
ayy hiç sorma bide evcilleşmiş resmen kovuyorum kovuyorum geliyoartık dayanamıycam şu sineklerin yaklaşınca yandıkları mavi ışıklar varya ondan alıcam yetti valla Kahvaltını yaptınmı
ben o ışıkların çıkardığı sesi seviyorum yakaker böyle ccıız die
ben pek kahvaltı yapmayı sevmiyorum anca biri hazılıcakta öyleama her sabah bi kaşık pekmez bide annem anzer balı getittirmiş ondan werdi bi kaşıkta ondan yiyorum.bide elma yedim
sen yaptınmı:)
ohh onlar yeter zatennValla aynen bende kalkıp hazırlamaya üşeniyorum bal yedim süt içtim birazda kraker yedim mecbur :2: vitamin faln içiyorum boş mideye olmuo
süt içemiyorum ben yaaa midem çok kötü oluyo eşim nesquik almış belki böyle içersin die yok olmuyo ama kalsiyum almam lazım die ayran içiyorum vitamini nie içiosunki bana doktor bi folicplus werdi oda ne kadar gerekli bilmiyorum bebişin zeka gelişimi içinmiş bi onu içiyorum
Canım doktorun verdiği vitamin ferrevit pronatal diye.Hem anne hem bebek için Multivitamin.İçinde folic asidinden tut bütün vitaminler demir falanda var.Bide corasprin 3 ay..Banada ilk gebeliğimde sadece folik asid vermişti ama bebek gelişmemiş ve tutunamamıştı.Şimdi doktorum işi sağlama alalım dedi bu vitamini verdi.Zaten yarın sağlık ocağına gidicem testler istediler.Bakalım onlardan sonrada inşallah ilaç gerekmez..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?