Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

aman şükür bare ..AYYY yok allah göstermesin hiç birimize.Dün bende temizlik yaptım üstüne duş alıp bornozla keyif yapim dedim böbreklerim üşüdü sanırım ağrıdı bugün hep.Hep dinlene dinlene yap canım aceleye gerek yok.çamaşır selesi falanda kaldırma gerekirse tek tek çıkar as makineden ben öyle yapıyorum

ne güzel keyif yapmışsın öyle=)) sen de dikkat et lütfen. evet zaten dinlene dinlene yavaş yavaş yaptım. şimdide mideme geçti o sancılar.

ne güzel keyif yapmışsın öyle=)) sen de dikkat et lütfen. evet zaten dinlene dinlene yavaş yavaş yaptım. şimdide mideme geçti o sancılar.

sorma ne keyif ne keyiff =)) canım kabızlığın falan varmı.Bende var mesela hem gaz ağrısı hemde normal ağrı yapıyo

sorma ne keyif ne keyiff =)) canım kabızlığın falan varmı.Bende var mesela hem gaz ağrısı hemde normal ağrı yapıyo

Yok, kabızlık çekmiyorum. gaz oluyo. hazımsızlık var. göğüslerim çok ağrıyo. başka bişeyim, bi belirtim yok. daha erken heralde. bu arada kaç yaşındasın?ne zaman evlendin? ben 24üm. 3.5 yıl önce evlendim. bu da ilk bebişimiz olcak inşallah

Ah o göğüs ağrılarııııııııı eşime sarılamıyorum sıkıcaa onlar yüzünden :2::2::2::2: Canım bende 23 yaşındayım 88 doğumluyum.evleneli 2 sene altı ay oldu.Bizimde ilk çocuğumuz olucak kısmetse.Bir an önce zaman geçsede alsak kucaklarımıza

günayydııın kızlar ben yine erkenden dikildiim ama dün sekizde uyudum
veeee dünn ballık yedim yani azıcık ama yedim yine eşim şok oldu ''annelik böyle bişey işte'' diye kendi kendine söylenip durdu:):):)

Son düzenleme:
Canım hoş bulduk.Valla ne oluyosa evlendikten sonra oluyo zaten Bendede basen olmuyo genelde karnımdan bide yanlardan alıyorum.Hamilelikten önce göbişi içime çekebliyordum ama şimdi gitmiyo
aynen öylee
olsun bosver takmaa
mide bulantıları yasadıktan sonraa
ben hıc takmaz oldum

canım cok uzuldum ((
cok zor bişeydir yaşayan bilir ama
inşallaaah hayırlısı budur
inşallah Allah ım gene nasip ederi kavuşmayıda nasip eder inşallah
üzülme demek saçma olur benım bıle dusununce gözlerim doldu
inşallah en yakın zamanda gene hamıle olursun
benmde bi tanıdıgm vardı
5 6 defa dusuk yaptı ama sonunda kavuştu bebegıne sımdı cok mutlular
sağlıklı bir bebegi var
inşşallah senın yasadıgın son kayıp olur
3. de alırsın bebişini kucagınaa

Günaydın canım eve giren sinek yüzünden bende erken uyandım gecede 1 de yatmıştım.Oh iyi yapmışsın balık çok yararlı bende yiyorum.yanş yemeye çalışıyorumm

Günaydın canım eve giren sinek yüzünden bende erken uyandım gecede 1 de yatmıştım.Oh iyi yapmışsın balık çok yararlı bende yiyorum.yanş yemeye çalışıyorumm

heheh ayy o sinek olayı çok sinir bozucu oluyo bizim buralarda sinek olmuyo allahtan yazın bile cam pencere açık bi gün sinek kovaladığımı hatırlamıyorum

heheh ayy o sinek olayı çok sinir bozucu oluyo bizim buralarda sinek olmuyo allahtan yazın bile cam pencere açık bi gün sinek kovaladığımı hatırlamıyorum

ayy hiç sorma bide evcilleşmiş resmen kovuyorum kovuyorum geliyo artık dayanamıycam şu sineklerin yaklaşınca yandıkları mavi ışıklar varya ondan alıcam yetti valla Kahvaltını yaptınmı

ayy hiç sorma bide evcilleşmiş resmen kovuyorum kovuyorum geliyo artık dayanamıycam şu sineklerin yaklaşınca yandıkları mavi ışıklar varya ondan alıcam yetti valla Kahvaltını yaptınmı

ben o ışıkların çıkardığı sesi seviyorum yakaker böyle ccıız die
ben pek kahvaltı yapmayı sevmiyorum anca biri hazılıcakta öyle ama her sabah bi kaşık pekmez bide annem anzer balı getittirmiş ondan werdi bi kaşıkta ondan yiyorum.bide elma yedim
sen yaptınmı:)

ohh onlar yeter zatenn Valla aynen bende kalkıp hazırlamaya üşeniyorum bal yedim süt içtim birazda kraker yedim mecbur :2: vitamin faln içiyorum boş mideye olmuo

ohh onlar yeter zatenn Valla aynen bende kalkıp hazırlamaya üşeniyorum bal yedim süt içtim birazda kraker yedim mecbur :2: vitamin faln içiyorum boş mideye olmuo

süt içemiyorum ben yaaa midem çok kötü oluyo eşim nesquik almış belki böyle içersin die yok olmuyo ama kalsiyum almam lazım die ayran içiyorum vitamini nie içiosunki bana doktor bi folicplus werdi oda ne kadar gerekli bilmiyorum bebişin zeka gelişimi içinmiş bi onu içiyorum

Canım doktorun verdiği vitamin ferrevit pronatal diye.Hem anne hem bebek için Multivitamin.İçinde folic asidinden tut bütün vitaminler demir falanda var.Bide corasprin 3 ay..Banada ilk gebeliğimde sadece folik asid vermişti ama bebek gelişmemiş ve tutunamamıştı.Şimdi doktorum işi sağlama alalım dedi bu vitamini verdi.Zaten yarın sağlık ocağına gidicem testler istediler.Bakalım onlardan sonrada inşallah ilaç gerekmez..:26:

hhmm ben bir sürü test yaptırdım herşey normal dedi benide görsen vitaminsiz bişey sanarsın ama kum döküyomuşum öyle dedi ben pek inanmadım ne ağrım war ne sızım zaten benim sülalem kum döküyo çok önemsemedim bol su iç dedi o kadar doktorumu değiştirsem :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…